reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a moze byc ... nie jest najgorzej niebaweb bede sprzatac i robic placki ziemniaczane.... A mam do was pytanie kiedy wasze pociechy zaczeły samodzielnie chodzic moja córec zka ma juz ponad rok i jeszcze sama nie chodzi owszem staje przy meblach i wogule... ale troszke sie martwie ze nie chodzi ale dodam ze wszystko robiła z opuznieniem... usiadła dopiero jak miała 11 miesiecy a raczkowac jak miała 10 miesiecy....

reklama
a moze byc ... nie jest najgorzej niebaweb bede sprzatac i robic placki ziemniaczane.... A mam do was pytanie kiedy wasze pociechy zaczeły samodzielnie chodzic moja córec zka ma juz ponad rok i jeszcze sama nie chodzi owszem staje przy meblach i wogule... ale troszke sie martwie ze nie chodzi ale dodam ze wszystko robiła z opuznieniem... usiadła dopiero jak miała 11 miesiecy a raczkowac jak miała 10 miesiecy....
moj zacza sam chodzic w 9 miesiacu

Martyna daj jej jeszcze czas... każde dziecko rozwija sie w swoim tempie... Mój Seba zaczoł chodzić jak miał rok i 4 miesiace bo miał 7 miesiecy rehabilitacji.... a Kuba ez ma juz ponad rok a nie chodzi... spokojnie zacznie chodzić niebawem :):)

martyna mój zaczął chodzić w wieku 11 miesięcy, ale nasz znajomy rehabilitant mówił że są dzieci które zaczynają raczkować dopiero w wieku 18 miesięcy i to jest jak najbardziej normalne :tak: także ni martw się :) Gabi na pewno nadrobi bieganiem :-p

Martynka jeśli do 1,5 roku nie zacznie chodzić to wtedy na rehabilitację, daj jej jeszcze czas, możesz ją trochę zachęcać.

Julka miała rok i dwa tyg. jak zaczęła łazić.

Hej mamuśki ;-)

K poszedł małą odprowadzić po samochód ( w końcu jest zrobiony !! :-D ) i śniadanko a ja chora leżę do góry brzuchem dzisiaj ma wolne i zapowiedział że będzie się mną zajmował :-p :-)

VIKAMCIA - jaki teraz masz kolor włosów ? :-p bo chciałam Ci powiedzieć że te fioletowate były super najfajniej Ci było ;-) a w blondzie mi się nie podobasz :-p

MARTYNKA2010 - ale miałaś klocka :szok: :-) ...i nie wyglądasz na 16 lat :szok: z 22 bym Ci lekko dała :-p :-) ... moja miała 10 miesięcy jak zaczęła chodzić ;-) ale każde dziecko jest inne jeszcze ma czas :-)

Też niestety jestem od coli uzależniona ale ANETKA nie wiem jak ty light możesz pić okropna jest :-p :-p

VEGAS, PAOLAJN - ja od dziecka marzyłam o prawku zapisałam się jeszcze przed 18 na teorie prawię nie chodziłam tylko na jazdy :-p zdałam za 1 razem uwielbiam jeździć :-)

EWI - znam ten ból ...

ELIZA - u mnie rodzinne jest zawsze w ostatni czwartek albo piątek teraz nie pamiętam miesiąca :-p

Co do tematu muzyki to ja głównie techno :-p armin van buuren, ferry corsten, tocadisco, Andy moor, ATB i tego typu :-p
chyba jako jedyna tu lubię taki typ bo widzę tu disco polo i rock przeważa :-D :-p

Femme dobrze że już fura na chodzie, ciekawe jak długo pociągnie :-D

Martynka u Nas kubek niekapek i butelka już dawno odstawione, teraz pije z normalnego kubka.

reklama
Martynka Kuba jeszcze nie pije... ale chce powoli zacząc go odzwyczajac od butli, bedzie ciężko bo on w nocy pije ale z czasem damy rade :D:D

Do góry