reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MARTYNKA - u nas już dawno odstawione i nie pomogę bo nie pamiętam jak to było jak miała roczek :-p

KAAMAA - ty się śmiej :-p :-p jak tym razem nie będzie dobrze to ja chyba go na złom oddam :-D :-p

reklama
Femme to postrasz Go trochę że oddasz może posłucha :-D

Ja też nie pamiętam co było rok temu, ostatnio bratowa do mnie ile mleka wypijała Julka jak miała miesiąc , a skąd ja mogę wiedzieć :-D:-D

Ale jej mały to nie zły żarłok, co 3 h zjada 150 ml mleka :szok:

E:

Martynka sama raczej się nie odzwyczai, radziłabym Ci już pomału zacząć ze wzdlędu na zęby..

Gabunia w dzien nie pije mleczka tylko w nocy wstaje 2 3 razy i pije mlenio a takto w dzien nie tknie mleka... nie wiem czy to dobrze... ona ma skaze białkowa i musze uwarzac co jej daje ale ostatnio dałam jej całe jajko i było wszystko ok... tez ostatnio zauwarzyłam ze strasznie sie drapie po pleckach brzuszku i po cipioszce jak ja przewijam zawsze muwiłam o tym lekarzowi to powiedział ze ma skóre atopowa ... nie wiem sama ... jak jej nie przejdzie do 1 miesiaca znowu pujde do lekarza...

MARTYNKA - to jak jej lepiej z tych kubusi idzie to je myj i traktuj jak butelkę i później od razu do kubków normalnych przejdź :-)

KAAMAA - :-D ja nie pamiętam niektórych rzeczy z przed paru miesięcy nawet :-D muszę więcej na blogu zapisywać bo później szkoda że się nie pamięta :-p

Idę mówić K jak mi ma jajecznicę robić bo toć to ciapa taka ... :-p:-D

Hej dziewczyny!

No ja już po badaniu. Nie było na szczęście szczoteczki. Były tylko patyczki. Uff...
W nocy już po dwa razy wstaję do ubikacji... I tak nie sypiam najlepiej ale cóż jeszcze troszkę.

Tak o tej maturze zaczęłyście pisać i mnie ciarki przeszły jak pomyślę o matmie :-( Jestem noga z niej.

Martynka 3x Ci w nocy mleko pije :szok::szok: jak 2-3 miesięczne niemowle....tak nie może być.

A co jej dajesz na kolację?

A jakich kosmetyków po kąpieli i pielęgnacji dla Gabi używasz?

reklama
Femme mimo wszystko mamy podobne gusta muzyczne ;-)

Martynka fajna ta Twoja niunia:-):tak: Pewnie w nocy odbija sobie brak mleka w dzień.A co pije?

Patrycja to czekamy na video z Sebą ;-)

Kiniorek i jak po wizycie?

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry