reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MARTYNKA - u nas już dawno odstawione i nie pomogę bo nie pamiętam jak to było jak miała roczek :-p

KAAMAA - ty się śmiej :-p :-p jak tym razem nie będzie dobrze to ja chyba go na złom oddam :-D :-p

reklama
Femme to postrasz Go trochę że oddasz może posłucha :-D

Ja też nie pamiętam co było rok temu, ostatnio bratowa do mnie ile mleka wypijała Julka jak miała miesiąc , a skąd ja mogę wiedzieć :-D:-D

Ale jej mały to nie zły żarłok, co 3 h zjada 150 ml mleka :szok:

E:

Martynka sama raczej się nie odzwyczai, radziłabym Ci już pomału zacząć ze wzdlędu na zęby..

Gabunia w dzien nie pije mleczka tylko w nocy wstaje 2 3 razy i pije mlenio a takto w dzien nie tknie mleka... nie wiem czy to dobrze... ona ma skaze białkowa i musze uwarzac co jej daje ale ostatnio dałam jej całe jajko i było wszystko ok... tez ostatnio zauwarzyłam ze strasznie sie drapie po pleckach brzuszku i po cipioszce jak ja przewijam zawsze muwiłam o tym lekarzowi to powiedział ze ma skóre atopowa ... nie wiem sama ... jak jej nie przejdzie do 1 miesiaca znowu pujde do lekarza...

MARTYNKA - to jak jej lepiej z tych kubusi idzie to je myj i traktuj jak butelkę i później od razu do kubków normalnych przejdź :-)

KAAMAA - :-D ja nie pamiętam niektórych rzeczy z przed paru miesięcy nawet :-D muszę więcej na blogu zapisywać bo później szkoda że się nie pamięta :-p

Idę mówić K jak mi ma jajecznicę robić bo toć to ciapa taka ... :-p:-D

Hej dziewczyny!

No ja już po badaniu. Nie było na szczęście szczoteczki. Były tylko patyczki. Uff...
W nocy już po dwa razy wstaję do ubikacji... I tak nie sypiam najlepiej ale cóż jeszcze troszkę.

Tak o tej maturze zaczęłyście pisać i mnie ciarki przeszły jak pomyślę o matmie :-( Jestem noga z niej.

Martynka 3x Ci w nocy mleko pije :szok::szok: jak 2-3 miesięczne niemowle....tak nie może być.

A co jej dajesz na kolację?

A jakich kosmetyków po kąpieli i pielęgnacji dla Gabi używasz?

reklama
Femme mimo wszystko mamy podobne gusta muzyczne ;-)

Martynka fajna ta Twoja niunia:-):tak: Pewnie w nocy odbija sobie brak mleka w dzień.A co pije?

Patrycja to czekamy na video z Sebą ;-)

Kiniorek i jak po wizycie?

Do góry