reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja tez juz nie pamietam jak to byloz odzwyczajaniem dzieciaków od picia z butli.... Miki tylko raz dziennie pije mleko ze smoka wiec do picia to mu od razu niekapka kupie... :-p

Ale nic mi sie nie chce.... :dry:

reklama
Pije soczki rózne czasem jej herbatki zrobie albo daje jej tez cytryne z woda... bez cukru bo i tak jest grubiutka... mam sasiadke która tez ma dziecko ale jest młodsze od gabi.. i wazy ponad 11 kilo a gabi wazy 10 400 dokładnie... ta sasiadka zawsze obgaduje mnie i gabi ze ona nic nie umie nic nie gada jest nie dozywiona głupoty poprostu gada ze mnie nie stac na mleko i wogule .. ohhh... nie lubie takich ludzi ze nie wiedza jak jest a pieprza za plec ami...

O dziekuje napewno kupie... bo przecierz strasznie to wyglada jak ona sie drapie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Martynka nie przejmuj się. Jest głupia to gada. A jej dziecko to jakiś Einstein,że wszystko umie skoro twierdzi,że Twoja córci nic nie potrafi?? Widzę,że z Wawy jesteś :-) A skąd dokładnie?? ja jestem ze Śródmieścia teraz mieszkam w Ożarowie.

E:

Elizka masz lenia a pewnie i tak wszystko już zrobione :-D

Tak jestem z ojcem małej .. i mnawet dobrze sie nam układa chodz jest ciezko z praca u niego.. trudno mu znalesc prace.... a my planujem y slub na wakacje... jak sie uda zdobyc zgode sadu..

Ja dokładnie to z piaseczna jestem niedaleko wawy..:) no moja córc ia potrafi co nieco... rozmawia ze mna co prawda prawie nic nie rozumiem ale rozm awia przytakuje głowka tak fajnie jak cos chce a jak nie chce to pokazuje paluszek i muwi nie ... kochana jest

lolkak no nawet ok po wizycie... Aaaa o najważniejszym zapomniałam! Wcisnęłam się w kolejkę na usg w poniedziałek... Ostatnie miałam w przychodni robione w 31tc. Powiedziałam, że nie wiem nawet ile moje dziecko może do porodu wazyć i mnie pielęgniarka wpisała ;p hehe

cześć:-)

Patisia powodzenia Twojemu w nowej pracy;-)

lolkak, Eliza współczuje nocki:*

patrycja fajnie,że Kubusiowi lepiej:-)

kaamaa ja zdawałam maturę z matmy i powiem Ci szczerze,że całkiem nieźle mi poszło, biorąc pod uwage fakt,że ze ścisłych jestem koooza:-p chociaż nie, z chemii mi jakoś szło:-)

kiniorek no i dobrze,że Cię wpisała:-)

Malwina powodzenia u stomatologa;-)

ixi powodzenia przy nauce;-)

femme zdrowiej kobieto:-) a co do muzyki, to nie jesteś jedyna, ja też lubię Armina i ATB, jeszcze Tiesto, Dash Berlin i Clamaran;-)

Martynka ale słodziak z tej Twojej Gabrysi:-) trzymam kciuki żeby Wam się wszystko dobrze ułożyło;-)

ja w ogólnie już się lepiej czuje, jeszcze tylko katar i kaszel mnie męczy:sorry: ale w porównaniu z wtorkiem to jest o niebo lepiej:tak: Michałowi się laba skończyła i pojechał na 10 do pracy;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Nie przejmuj się pierdołami, każdy dzieciak inny jest.

Chłopczyk znajomej jest 2 tyg młodszy od Julki nie chodzi w ogóle taki spokojny że cały dzień mógłby w jednym miejscu przesiedzieć i też jeszcze nie chodzi.

Do góry