reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

:-D :-D :-D jeśli ktoś prowadzi aktywne życie płciowe, to naprawde chyba tylko 1% jest nieskazitelny :-p i w to wątpie:-p bo ta druga grupa to znaczy że coś tam jakieś śladowe ilości czegoś lub kogoś są:-p

a ja dzisiaj idę na zakupy :-p wczoraj G. dostał odprawę i idę poszaleć po sklepach :-p

edit.

Eliza nie pomoge niestety, bo nie pobieram rodzinnego :sorry: ale musze iść wybrać pita i się rozliczyć to kasa spłynie ;-) i odpisze małego od podatku to już w ogóle luksus :-p lubie jak dają :-p

reklama
kobitki nie macie co robić??? tyle stron od wczoraj???

U nas 2 pobudki w nocy, przed 7 wstala dalam mleczko i pospala jeszcze do 8!!!

A ja zaraz zmykam zęba sobie wstawić. Tak mi się po ciązy posypały ze szok

KAMAA a ja bym się nie bała zdawać z matmy:) hehe

Witam nową mamyśkę:0

Eliza ja miałam 16 już.....
Patisia ja poszaleje po wypłacie Rafała bo trzeba sie jakoś na wesele ubrać i to już na 19 marca ;/ ehhh jakos mnie tam nie ciagnie :/
Malwina ja tez musze sie w końcu przełamać i iśc do dentysty bo 8 która mi wyrosła u góry tak sie pchala że mi 7 skruszyła... a ta 7 3 lata temu miała robiona kanałowo.... nic mnie nie boli ale co coś zjem to mam w tej dziurze ;/:/

Malwina jaknajmniej bolesnej wizyty u dntysty :ta: mnie zawsze zęby zaczynają boleć jak tam siedze :-p

ixi to owocnej nauki;-) a nuta bardzo przyjemna :tak: ja lubie muzykę mieszaną i popu, dance, reggae, i dobry rock, choć od paru miesięcy mam jobla na punkcie YouTube - Tim Berg - Seek Bromance (Director's Cut) (Buy on iTunes now!) ( fajnie by było tak wsiąść i jechać przed siebie :-D ) ale powiem Wam że zaraz po osiemnastce tak z G. pojechaliśmy niewiadomo gdzie:-p i dojechaliśmy do Karkonoszy :-p

edit.

ixi powiem Ci że serio mi się b. podoba :tak:

Ostatnia edycja:
Patisia tez lubie ta piosenke.....Ohh jak fajnie by było uciec choc na chwile od wszystkich obowiazków i trosk.. hehe marzenia :):)
Ixi mam nadzieje że Olinek da Ci sie pouczyc :):)

hej ale produkujecie:-) ładnie to tak po nocach nie spac?:D
ja sie wczoraj zmylam bo temeratura mnie zlapala wiec sie polozylam pod kolderke.
Mam nadzieje ze ten antybiotyk pomoze....

Czyli moja gmina na samym koncu jak zawsze:-D

Fikusek od tych jajników goraczka? kurcze, ile czasu moze minac od zadzialania antybiotyku by juz nie bolało itd? a jak nie przestanie to znow do gina musisz isc?

Co do muzyki to ja słucham wszystkiego po trochu:tak:

Czyli moja gmina na samym koncu jak zawsze:-D

Fikusek od tych jajników goraczka? kurcze, ile czasu moze minac od zadzialania antybiotyku by juz nie bolało itd? a jak nie przestanie to znow do gina musisz isc?

Co do muzyki to ja słucham wszystkiego po trochu:tak:
tak przy zapaleniu jajnikow goraczka czesto jest,ja wczoraj mialam pierwszy raz a boli mnie juz kilka dni,wczoraj wzialam pierwsza tabletke antybiotyku wiec napewno to za malo by stwerdzic czy dziala,mam wybrac do konca i jak nie bedzie poprawy t znowu gin a wtedy to juz cyba szpital zostanie...

reklama
Do góry