reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kaamaa Gratki dla Julki i wyrazy współczucia dla kota :-D
tynka Na którym roku jesteś? Dużo masz zajęć? Ja wróciłam na zajęcia, jak mała miała 3,5 miesiąca i była tylko na cycu. Przez pierwsze 1-1,5 miesiąca miałam zajęcia od rana do wieczora (pn-czw), na które ponad 20km dojeżdżałam i jakoś dałam radę karmić przez ten czas wyłącznie piersią, więc i ty możesz sobie poradzić.
lolkak ale jeszcze nie stare, jeszcze nie obwisły ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
kama gratulacje dla Julki :tak::tak:

tynka ja też kończyłam szkołę zaocznie i to jest dobre rozwiązanie, ale zrób jak Ty wolisz :tak:
A mleczko możesz ściągać i w ten sposób utrzymać laktację ;-)

Ja muszę się pochwalić.. :-) Mąż był na małych zakupach i w bankomacie i wrócił z bukiecikiem kwiatów dla mnie ;-) ehh rozpieszcza mnie :-p
Zuzia jak nie spała, tak nie śpi, mam nadzieję, że już nie zaśnie, tylko pójdzie normalnie spać na noc. :tak:

witajcie kobietki :)
dziś byłam u ginekologa i z moim skarbem wszystko okej :-)
ja też chcę kwiaty bez okazji ,bo ostatni raz bez okazji dostałam 2 miesiące temu :)

paula to widać super mężowie nam się trafili ;-)

Agateczka jak to nie ma? :sorry2: ja chodziłam do szkoły dla dorosłych i mam świadectwo.

Agateczka nie przesadzaj tylko pokaz sie;-) zadna z nas nie jest idealna a fajnie jest widziec z kim piszemy:-) :tak:
edit. ja tez chodzilam do szkoly dla doroslych i swiadectwo mam :sorry2:

Dziękuję w imieniu Julii za gratulację :-)

Anetka kwiaty, ja sobie pomarzyć mogę :szok:

Paula to fajnie że D nie zapomina że Ciebię podtuczyć trzeba :-D J kupuję dla siebie to pry okazji i dla mnie hurtowo :-D

Agateczka tak mają urodziny 19.

A u Nas od godziny nie ma prądu!! :wściekła/y:

M si śmieje że gdybym @ nie miała to zaraz by braciszek był :-D

kaama super ze masz okres.
Vegas jak tam? dostalas??
Agateczka o której wizyta?

O zobaczcie jak hania sie bawila z Mikim:-D YouTube - MOV00744 sorry za jakość ale nagrywane telem;]

słodko ...
mały jak się śmieje fajnie.,. hihih

Daffi cieszę się że dostaliście dodatek ...:tak: tez bym tak chciała:-p

agateczka nie przejmuj się waga , każdy tyje na swój sposób , jeżeli nie poszło w ciebie całą to nie masz się czym przejmowac ..
moja bratowa 45kg na codzień w ciązy przytyła 30:tak: a po ciąży 2 miesiące już miała 42 kg:tak:
i nie widać po niej że rodziła wogóle..

anetka to widze że tez masz męża dobrego.. hih

mój mi może 3 razy w miesiącu kwiatów nie nosi:-p ale tak raz na miesiąc to tak:tak:

reklama
Agateczka nie przejmuj się dodatkowymi kilogramami, i przed ciążą i w ciąży ślicznie wyglądasz. Ładna dziewczyna z ciebie, a ciąża dodaje ci uroku. Pewnie po ciąży szybko wrócisz do dawnej wagi. :) I tak szczerze mówiąc, to ty chyba jeszcze w życiu nie widziałaś grubasa, ty grubas no coś ty. Ja nie wiem co to za czasy kiedy to dziewczyny ważące w ciąży 67kg myślą, że są mega grube.

Ostatnia edycja:
Do góry