reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kaamaa Gratki dla Julki i wyrazy współczucia dla kota :-D
tynka Na którym roku jesteś? Dużo masz zajęć? Ja wróciłam na zajęcia, jak mała miała 3,5 miesiąca i była tylko na cycu. Przez pierwsze 1-1,5 miesiąca miałam zajęcia od rana do wieczora (pn-czw), na które ponad 20km dojeżdżałam i jakoś dałam radę karmić przez ten czas wyłącznie piersią, więc i ty możesz sobie poradzić.
lolkak ale jeszcze nie stare, jeszcze nie obwisły ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
kama gratulacje dla Julki :tak::tak:

tynka ja też kończyłam szkołę zaocznie i to jest dobre rozwiązanie, ale zrób jak Ty wolisz :tak:
A mleczko możesz ściągać i w ten sposób utrzymać laktację ;-)

Ja muszę się pochwalić.. :-) Mąż był na małych zakupach i w bankomacie i wrócił z bukiecikiem kwiatów dla mnie ;-) ehh rozpieszcza mnie :-p
Zuzia jak nie spała, tak nie śpi, mam nadzieję, że już nie zaśnie, tylko pójdzie normalnie spać na noc. :tak:

witajcie kobietki :)
dziś byłam u ginekologa i z moim skarbem wszystko okej :-)
ja też chcę kwiaty bez okazji ,bo ostatni raz bez okazji dostałam 2 miesiące temu :)

paula to widać super mężowie nam się trafili ;-)

Agateczka jak to nie ma? :sorry2: ja chodziłam do szkoły dla dorosłych i mam świadectwo.

Agateczka nie przesadzaj tylko pokaz sie;-) zadna z nas nie jest idealna a fajnie jest widziec z kim piszemy:-) :tak:
edit. ja tez chodzilam do szkoly dla doroslych i swiadectwo mam :sorry2:

Dziękuję w imieniu Julii za gratulację :-)

Anetka kwiaty, ja sobie pomarzyć mogę :szok:

Paula to fajnie że D nie zapomina że Ciebię podtuczyć trzeba :-D J kupuję dla siebie to pry okazji i dla mnie hurtowo :-D

Agateczka tak mają urodziny 19.

A u Nas od godziny nie ma prądu!! :wściekła/y:

M si śmieje że gdybym @ nie miała to zaraz by braciszek był :-D

kaama super ze masz okres.
Vegas jak tam? dostalas??
Agateczka o której wizyta?

O zobaczcie jak hania sie bawila z Mikim:-D YouTube - MOV00744 sorry za jakość ale nagrywane telem;]

słodko ...
mały jak się śmieje fajnie.,. hihih

Daffi cieszę się że dostaliście dodatek ...:tak: tez bym tak chciała:-p

agateczka nie przejmuj się waga , każdy tyje na swój sposób , jeżeli nie poszło w ciebie całą to nie masz się czym przejmowac ..
moja bratowa 45kg na codzień w ciązy przytyła 30:tak: a po ciąży 2 miesiące już miała 42 kg:tak:
i nie widać po niej że rodziła wogóle..

anetka to widze że tez masz męża dobrego.. hih

mój mi może 3 razy w miesiącu kwiatów nie nosi:-p ale tak raz na miesiąc to tak:tak:

reklama
Agateczka nie przejmuj się dodatkowymi kilogramami, i przed ciążą i w ciąży ślicznie wyglądasz. Ładna dziewczyna z ciebie, a ciąża dodaje ci uroku. Pewnie po ciąży szybko wrócisz do dawnej wagi. :) I tak szczerze mówiąc, to ty chyba jeszcze w życiu nie widziałaś grubasa, ty grubas no coś ty. Ja nie wiem co to za czasy kiedy to dziewczyny ważące w ciąży 67kg myślą, że są mega grube.

Ostatnia edycja:
Do góry