reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Eliza daj spokój z pogodą...u nas dzisiaj było wszystko: słońce,śnieg,deszcz,wiatr....tragedia:szok:

anetka to widze,że masz zacięcie do ćwiczeń:-)

reklama
No pewnie, że dobrze:) Choc już wczoraj przez moje objawy wyobrażałam sobie jak to będzie miec brzdąca drugiego:) i jak w lato będę wyglądała z brzuszkiem:D ja jestem egoistką też - nie chcę w lato miec brzuszka, miałam z Martynką - co prawda ledwo ledwo bo to był początek ciąży, ale brak opalania negatywnie na mnie wpływa:p chciałabym zajśc w ciążę po lecie we wrześniu co by w maju urodzic:p Oczywiście nie tego roku:p

właśnie kasuję stare fotki z nk, masakraa, ciężko;D Tyyyle tego;D

Ostatnia edycja:
trinaa kiedyś, przed ciążą miałam, teraz nie mam w ogóle :sorry2: dzisiaj postanowiłam, że w koncu muszę zacząć ćwiczyć, mam nadzieję, że na długo mi ten zapał zostanie :tak:

Vegas no ja własnie w maju urodziłam, a zaszłam w sierpniu, jakoś pod koniec ;-)
Ja jakiś czas temu też już się zastanawiałam jak to bedzie z dzidzią :-D wtedy jak mi się okres 30 dni spóźnił :dry:

Trina ooo to u was bylo dzis tak jak i u nas z pogoda:dry:
anetka no jak wywialo jak jestesmy:-p
Vegas oj tak dobrze gadasz, ja hanie i daniela rodzilam zima, i latem musialam sie chowac, a z Mikim bylo super, bo latem sie opalalam, potem zaszlam, jesien zima, wiosna i urodzilam i moglam znow sie opalac latem...:-)
jejku jak ja nie moge doczekac sie juz wiosny,lataaa... :dry:

a ja nigdy nie miałam zapału do cwiczeń. Znaczy miałam, ale to trwało max 3 dni:p więc co to za zapał:p na szczęście chudziutka jestem:D

Wiedziałam że wrócę i będę miała nadrabiania :-D ja u mamy jak zawsze jak przyszłam to posiedziałam do teraz :-p mamy facet pojechał do poznania z burmistrzową więc Nina została u mamy żeby się nie czuła samotnie :-D :-p

ANETKA - :-D :-D nie dość że przed Zuzą to jeszcze przed P :-D dobre :- p...a schowanie Ninie smoczka nic nie da bo będzie się darła że chce i koniec :-D ja póki co nie mam na to nerwów dam jej jeszcze chwilę może sama zrezygnuje ;-)

KONICZYNKA - u nas też straszna pogoda nie dość że pada to jeszcze śnieg topnieje i jest straszna brynza :dry:

ELIZA - wątpie żeby to się sprawdziło :dry: ona jest strasznie uparta :no: i nie odpuszcza za szybko :dry: :-p .. oddaj oddaj ty łobuzie :-D:-D rozwaliła mnie :-D

LOLKAK - mam pomysł :-D jak on będzie spał zrób mu dokładnie to samo szukaj czegoś itp a jak Cię opierdzieli to mu powiedź że przecież on to robi codziennie i nie widzi problemu :-p:-D

KAAMAA - gratuluje @ :-D i gratulacje dla Julki ! :-)

PAULA - hymmm dziwna jesteś :-D cały tydzień z małą i nie lubisz od czasu do czasu właśnie w weekend odpocząć i wyjść do ludzi bez dziecka ? :-D :-p za grzeczne dziecko masz chyba :-D :-p

AGATECZKA - nie widać żebyś jakaś gruba była po tym co wstawiłaś a brzuszek masz śliczny naprawdę piękna piłeczka :-) w biodra Ci jedynie poszło ale pocieszę Cię że mi też w biodra i dupę poszło z czego się cieszyłam a 2 miesiące po ciąży wszystko znikło i miałam jeszcze mniejszy tyłek chyba -_-

VEGAS - :-D ale posta napisałaś wszystko wyszczególnione i takie czytelne :-D hehe mówiłam że @ przyjdzie ;-)

Eliza zgadzam się z Tobą - niech ta wiosna już przychodzi,bo chciałam się brzuszkiem pochwalić w jakimś lekkim płaszczyku,a nie...w takim tobole,wyglądam jak szynka:-D

Vegas przed ciążą ćwiczyłam regularnie,bo dostałam w pracy karnet na fitness,także jakoś mi tam szło;-) ciekawe jak po porodzie będzie:-)

anetka trzymam kciuki za ten zapał:-)

Femme hehe mozna próbować;-) cos wymyslisz napewno:-)
Co do "oddaj,oddaj łobuzie" to mnie w tym filmiku najbardziej bawi taki moment jak juz w polowie Miki zabral hani ta kredke i spojrzal sie na hanie id razu w smiech ze jej zabral:-) dzieci to sa bosskie:-) hehe

Kurde w tv nic nie ma... chyba se wlacze national geografhic i poogladam zycie rozrodcze sloni czy czegos tam innego...:sorry2::dry::-D

Eliza ha ha :-D padłam ze śmiechu: "Kurde w tv nic nie ma... chyba se wlacze national geografhic i poogladam zycie rozrodcze sloni czy czegos tam innego...:sorry2::dry::-D "

reklama
femme no co, skoro nie rozumie, żeby butelki Zuzi nie pokazywać to i przed nim musiałam schować :-p

trina dzięki, przyda się ;-):tak:

No i Zuzia jednak mi się obudziła, świetnie! Właśnie wszamała kolacje i wypiła kakao (z normalnego kubeczka!:-) aż w szoku byłam, że potrafi:-p). Ciekawe o której zaśnie na noc :dry:

Do góry