reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Eliza daj spokój z pogodą...u nas dzisiaj było wszystko: słońce,śnieg,deszcz,wiatr....tragedia:szok:

anetka to widze,że masz zacięcie do ćwiczeń:-)

reklama
No pewnie, że dobrze:) Choc już wczoraj przez moje objawy wyobrażałam sobie jak to będzie miec brzdąca drugiego:) i jak w lato będę wyglądała z brzuszkiem:D ja jestem egoistką też - nie chcę w lato miec brzuszka, miałam z Martynką - co prawda ledwo ledwo bo to był początek ciąży, ale brak opalania negatywnie na mnie wpływa:p chciałabym zajśc w ciążę po lecie we wrześniu co by w maju urodzic:p Oczywiście nie tego roku:p

właśnie kasuję stare fotki z nk, masakraa, ciężko;D Tyyyle tego;D

Ostatnia edycja:
trinaa kiedyś, przed ciążą miałam, teraz nie mam w ogóle :sorry2: dzisiaj postanowiłam, że w koncu muszę zacząć ćwiczyć, mam nadzieję, że na długo mi ten zapał zostanie :tak:

Vegas no ja własnie w maju urodziłam, a zaszłam w sierpniu, jakoś pod koniec ;-)
Ja jakiś czas temu też już się zastanawiałam jak to bedzie z dzidzią :-D wtedy jak mi się okres 30 dni spóźnił :dry:

Trina ooo to u was bylo dzis tak jak i u nas z pogoda:dry:
anetka no jak wywialo jak jestesmy:-p
Vegas oj tak dobrze gadasz, ja hanie i daniela rodzilam zima, i latem musialam sie chowac, a z Mikim bylo super, bo latem sie opalalam, potem zaszlam, jesien zima, wiosna i urodzilam i moglam znow sie opalac latem...:-)
jejku jak ja nie moge doczekac sie juz wiosny,lataaa... :dry:

a ja nigdy nie miałam zapału do cwiczeń. Znaczy miałam, ale to trwało max 3 dni:p więc co to za zapał:p na szczęście chudziutka jestem:D

Wiedziałam że wrócę i będę miała nadrabiania :-D ja u mamy jak zawsze jak przyszłam to posiedziałam do teraz :-p mamy facet pojechał do poznania z burmistrzową więc Nina została u mamy żeby się nie czuła samotnie :-D :-p

ANETKA - :-D :-D nie dość że przed Zuzą to jeszcze przed P :-D dobre :- p...a schowanie Ninie smoczka nic nie da bo będzie się darła że chce i koniec :-D ja póki co nie mam na to nerwów dam jej jeszcze chwilę może sama zrezygnuje ;-)

KONICZYNKA - u nas też straszna pogoda nie dość że pada to jeszcze śnieg topnieje i jest straszna brynza :dry:

ELIZA - wątpie żeby to się sprawdziło :dry: ona jest strasznie uparta :no: i nie odpuszcza za szybko :dry: :-p .. oddaj oddaj ty łobuzie :-D:-D rozwaliła mnie :-D

LOLKAK - mam pomysł :-D jak on będzie spał zrób mu dokładnie to samo szukaj czegoś itp a jak Cię opierdzieli to mu powiedź że przecież on to robi codziennie i nie widzi problemu :-p:-D

KAAMAA - gratuluje @ :-D i gratulacje dla Julki ! :-)

PAULA - hymmm dziwna jesteś :-D cały tydzień z małą i nie lubisz od czasu do czasu właśnie w weekend odpocząć i wyjść do ludzi bez dziecka ? :-D :-p za grzeczne dziecko masz chyba :-D :-p

AGATECZKA - nie widać żebyś jakaś gruba była po tym co wstawiłaś a brzuszek masz śliczny naprawdę piękna piłeczka :-) w biodra Ci jedynie poszło ale pocieszę Cię że mi też w biodra i dupę poszło z czego się cieszyłam a 2 miesiące po ciąży wszystko znikło i miałam jeszcze mniejszy tyłek chyba -_-

VEGAS - :-D ale posta napisałaś wszystko wyszczególnione i takie czytelne :-D hehe mówiłam że @ przyjdzie ;-)

Eliza zgadzam się z Tobą - niech ta wiosna już przychodzi,bo chciałam się brzuszkiem pochwalić w jakimś lekkim płaszczyku,a nie...w takim tobole,wyglądam jak szynka:-D

Vegas przed ciążą ćwiczyłam regularnie,bo dostałam w pracy karnet na fitness,także jakoś mi tam szło;-) ciekawe jak po porodzie będzie:-)

anetka trzymam kciuki za ten zapał:-)

Femme hehe mozna próbować;-) cos wymyslisz napewno:-)
Co do "oddaj,oddaj łobuzie" to mnie w tym filmiku najbardziej bawi taki moment jak juz w polowie Miki zabral hani ta kredke i spojrzal sie na hanie id razu w smiech ze jej zabral:-) dzieci to sa bosskie:-) hehe

Kurde w tv nic nie ma... chyba se wlacze national geografhic i poogladam zycie rozrodcze sloni czy czegos tam innego...:sorry2::dry::-D

Eliza ha ha :-D padłam ze śmiechu: "Kurde w tv nic nie ma... chyba se wlacze national geografhic i poogladam zycie rozrodcze sloni czy czegos tam innego...:sorry2::dry::-D "

reklama
femme no co, skoro nie rozumie, żeby butelki Zuzi nie pokazywać to i przed nim musiałam schować :-p

trina dzięki, przyda się ;-):tak:

No i Zuzia jednak mi się obudziła, świetnie! Właśnie wszamała kolacje i wypiła kakao (z normalnego kubeczka!:-) aż w szoku byłam, że potrafi:-p). Ciekawe o której zaśnie na noc :dry:

Do góry