reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka a jakie miny przy tym strzelała :-D Zuzia też nie zły numerek odstawia ;-) Ciekawe ile moje dziecię pośpi? 5?10minut?:-D

Daff fajnie,że macie tą kaskę :-) A ile płacicie za wynajem?

Elizka jak wcześniej nie zasnę na amen :-D to może się doczekam chichrania

placimy 770zł

reklama
paula no szczerze taka róznica jak miedzy hania a Mikim jest super:-) bo daniel jest rok od niej mlodszy i wogole z nim bawic sie nie umie:dry:
tynka własnie czemu nie bedziesz piersia karmic?

Choinkę ? do piero???
278.gif
Jakoś wcześniej nie było okazji;-) Poza tym P. ją ubierał, więc ładnie wygląda, ma 90cm, stoi w kącie na stoliku i nie zawadza;-)
To ładnie przytyłaś:-D Ale ciąża już zaawansowana...:tak:
Jak mogą ci kazać od początku szkołę robić? Chyba tylko najwyżej jeden rok musisz powtórzyć?
anetka sztuczna :tak:
paula My też musimy mieć 2 kołdry:-D
tynka a dlaczego zakładasz, że nie będziesz karmić?
Eliza Fajnie ci się dzieci razem bawią, możesz sobie chwilę odpocząć. :tak:
lolkak Maja po tobie ma oczy, a po tatusiu zamiłowanie do młodych piersi:-D
Moja też lubi sobie czasem pomacać:-p ale gorzej, że czasem też szczypie brodawki:wściekła/y:

koniczynka dokładnie;-) a moj jak mu zeby dolne sie wyzynaly to gryzl mnie :wściekła/y: myslalam ze zwatpie....:dry:ale mu na szczescie przeszlo....:-)

No Młody wstał a starszaki poszly do babci :-)

bo w połowie roku nie dostanę już indywidualnego toku .. i musze jak najszybciej wrocić do szkoły a ona jest 30 km odemnie i mam okropnie zajęcia porozrzucane, moze byc tak że bardzo mało będę w domu więc nie mam pojęcia jak to pogodzić ;((

Eliza Świetne masz dzieciaczki :-)

Julka non stop mnie gryzie i tylko mnie :wściekła/y:Podłazi sobie i zatapia kły najczęściej w mój brzuch, bo cycki niet.

Koniczynka ja to już bym nie rozbierała tylko bombki na pisanki bym zamieniła na Wielkanoc jak znalazł :-D

Daff super że kaska będzie wpadać 2 stówki co miesiąc piechotą nie chodzi.

Paula zrywaj się w niedzielę ze szkoły :-D idziemy na rundę po lumpkach.

Agateczka
będziecie brać ślub w urodziny mojego M i mojej Mamuśki.

I mogę oficjalnie ogłosić Julka chodzi :tak::tak:

Po prostu puściła się i poszła rundę po domu zrobić.

Kot ma teraz przesrane, teraz cały czas go gania :-D

kaama gratulacje dla Julki!!!:-) super:-)
Tynka ja w takiej sytuacji to bym przeniosła sie do szkoly zaocznej;] bo cóz... dziecko jest wasze a jak ciebie nie bedzie cale dnie to malenstwo nie bedzie cie znalo wkoncu;] ale to twoje , wasza decyzja:-)

Tynka- Eliza bardzo mądrze gada.

Zobacz będziesz miała lekcję do 16 a może i dłużej + dojazd do domu to najwcześniej 17:30 w domu. Dzieciak idzie spać ok. 20 no to ile spędzicie czasu razem godz? dwie? dziennie:sorry2:

Nie zazdroszczę mu już na wstępie.......

Noworodek potrzebuję mamy cały czas, tylko ją zna.

Ja wiem jak to jest wychowywać się kiedy Mamy cały czas nie ma w domu, nikomu tego nie życzę :-(

reklama
Do góry