reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
lolak to przepraszam mój błąd ;) hehe ja juz bym wielka awanture zrobiła że mi cos nie pasuje ;p
agateczka ale nie zawsze moża sobie na to pozwolić, ja będe dalej studiować a mama przechodzi na emeryturkę i bedzie siedziała z malutką więc to jedyne i najlepsze wyjście jak na razie ;)

:-D:-D:-D:-D:-Dmyslę przyszłościowo.. hahah żeby dziecku przykro nie było:-p

ja przed ciążą miałam duże C późńiej w ciąży DD a po ciąży D teraz mam znów DD ale chce moje C:-p

Daffi z tego co pamietam to chyba na rocznicę mu dawałaś ten brelok:tak:;-)

femme śliczna Ninka:tak: a jak jej się zabawa z mamusia podoba hihi

dzieci to mją pomysły na zabawy:-p

no wlansie tak sie zatsanwiam czy to bylo na rocznice ale chyba tak.. pamietam ze bylo upalnie i wracalam z miasta i listonoszka mnie spotkala i poznala to dala mimo ze awizo w skrzynce zostawila;p;p
no ale chyba masz racje:D:D:D:D

ja sie pochwale ze przyznali nam dodatek mieszkaniowy i az 222.28zl:D:D::D
alez sie ciesze...tyle wiecej mamy miesiecznie w portfelu:)

kaamaa gratki z okazji @:D

eliza wpsaniale masz dzieci:D a Miki jak sie fajnie smieje:D
no zoabcz dzieci sie zajma najmlodszym bratem i ty masz luzik:D:D:D:D

Ostatnia edycja:
lolkak chciała zobaczyć skąd takie dobre mleczko leci ;-) te dzieci w ogóle są dziwne,ja Zuzie karmiłam piersią tylko 3 miesiące a ona do teraz czasami bluzkę pod stanik mi wkłada i tak chce sobie trzymać :sorry2: a przecież niemożliwe, żeby pamiętała, że kiedyś tak piła mleko.

kama gratuluję okresu :-)

koniczynka dopiero teraz? :-D domyślam się, że sztuczna? Bo z żywej to by chyba nic nie zostało :-p

Eliza ale z Mikiego jest słodziak ;-):tak:

Agateczka to juz przytyłaś 24 kg?
Jak to od nowa 3 lata? A w której teraz jesteś klasie? Nie mogą Cię cofnąć do niższej klasy skoro masz świadectwa.. :sorry2:

Daffi to super, że Wam przyznali :tak: zawsze to chociaż trochę więcej kasy miesięcznie na inne wydatki.

My już po obiadku. Zuzia mnie wcześniej zaskoczyła, bo budowała wieżę z klocków i udało jej się zbudować wyższą niż ona sama :-) A jak sobie brawo biła i mówiła "ojej, o rety" :-D
Teraz jest strasznie marudna, ciekawe czy zamierza mieć dzisiaj drzemkę.. :sorry2:

Lolkak dzieki:-D poczekaj troszeczke i twoja za 4mies tez bedzie sie tak chichrac;-)
Daffi hehe no w sumie tak ale potem jak przestalam nagrywac hania moglaby mu oko ta kredka wyjac tak sie jej taka zabawa spodobala:-D takze umiar musi byc zawsze;-) no ale nie zostawiam ich samych, jak juz to siedze obok nich i co jakis czas zagladam do kompa:-) teraz słodziak spi, a i myslalam dzis ze mi wyskoczy z lezaczka:szok: mówie wam tak sie wykreca i dupe podnosi ze szok...

Ale mi sie spac chce..... :dry:

Anetka a jakie miny przy tym strzelała :-D Zuzia też nie zły numerek odstawia ;-) Ciekawe ile moje dziecię pośpi? 5?10minut?:-D

Daff fajnie,że macie tą kaskę :-) A ile płacicie za wynajem?

Elizka jak wcześniej nie zasnę na amen :-D to może się doczekam chichrania

Ostatnia edycja:
O i mialam napisac Lolkak to mój do teraz ma tak ze podoi troche i nagle odrywa sie od piersi głowke odsuwa od niej i tak patrzy sie na sutka... potem bierze raczke i paluszkami dwoma tak dotyka i zaraz zaczyna doic :-D dzieci to sa niemozliwe :tak:

hehe to fajnie z tym karmieniem maja pomysly wasze dzieciaczki :)) ja niestety chyba karmić nie będę :(

Agateczka ale jak to całą szkołę średnią czy tylko ostatnią klasę?

reklama
paula Zuzia od niedawna zaczęła dosyć dużo gadać :-p próbuje powtórzyć praktycznie wszystko co się jej powie a to o rety u niej brzmi "Oletyy" :-)
Kup mu tą czekoladę do ciała co wczoraj Vegas pokazywała :-p:-p
A co jest dziwnego w spaniu pod dwoma kołdrami?:-) my tak śpimy :-p

tynka dlaczego nie będziesz karmić?

Do góry