reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

zuua ja tez do konca ie sama depilowałam ustawiałam sobie lustereczko i "jedziemy":-D a co do róznicy wieku to u nas jest to 1 miesiac i 2 dni jestem o tyle starsza od mojego chłopaka:-)

edit Kaamaa tylko musimy zamieszkac gdzies nie daleko najlepiej po środku:-p zeby zadna nie miała pretensji:-p

reklama
Pamiętam jak na patologii ciąży przed wywołaniem studentki kazały mi się ogolić ( miałam 4 dniowy "zarost", więc prawie nic)

Ja idiotka ani lusterka, i za brzucholecem nic nie widać, zaczęłam się golić. Dwa razy pociągnęłam i tak się zacięłam że do tej pory mam bliznę :dry:

I staneło na tym że M mnie pod damskim prysznicem golił :-D

Umi a gdzie proponujesz? Tylko nie Wa-wa, ja tam jak dziecko we mgle :-D

kaamaa a skad ty dokladnie jestes bo nie pamietam? nie sie wydawało ze ty z Lubelskiego jestes:-p

tak ogólnie pochodzę z woj.lubuskiego z Zielonej Góry ,ale teraz mieszkam z mężem we Wrocławiu :)
a i dziewczynki miałam się was pytać ile jest różnicy pomiędzy wami a waszymi partnerami ?
pomiędzy mną a Arturem jest 10 lat :)

i jeszcze jedno pytanko :)
dziewczyny czy uważacie ,że jeżeli ma się małe włoski ,bo już po depilacji troszkę urosły znów je wydepilować czy co robić ,bo teraz jest już troszkę trudno :(

witaj nareszcie jakas lubuszanka:D
az mi razniej sie zrobilo:D:D:D:D:
miedzy mna a moim mezem jest roznica 4 lat.
co do wloskow to ja w ciazy troche zaniedbywalam sie z tym bo naprawde bylo mi ciezko:D

Mnie pod koniec ciąży mąż golił:p Bo ciężko było.

A co do różnicy to mąż 4 lata starszy:)

Czeeść:) Postanowiłam się dołączyć do dyskusji bo też jak sądze jestem młodą mamą małego rozpieszczonego koszmarka:)

Vileyka Witam nową mamusię ;-) Napisz coś więcej o sobie. Masz córcie czy synka? ile ma miesięcy/lat? :tak:

edit:
Jeżeli w avatarze to Twoje dziecko, to domyślam sie, że córcię ;-)

reklama
gosdia ja np mam 21 lat, więc nieduża różnica. Tu są też strasze mamusie niż 22 lata :tak:;-) Spodziewasz się córeczki czy synka? I na kiedy masz termin?

Do góry