reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas w dniu twoich urodzin będziemy mieć dokładnie 3,5 roku związku:-)

a w ogóle to 31 stycznia minął rok naszego narzeczeństwa całkiem o tym zapomniałam

reklama
Umi a my 10 stycznia mielibyśmy 3 lata jak jesteśmy ze sobą, no ale to gdybyśmy ślubu nie mieli hehe. A tak to 8 lutego mamy już 9 miesięcy po ślubie:)

Vegas ja to jeszcze data slubu sie pochwalic nie mogę:-p ale szczerze mówiac za wazniejsza uwazam date poczatku naszego zwiazku niz narzeczeństwa. Z reszta widac bo zapomnieliśmy o niej:-D ciekawe czy o pierwszej rocznicy slubu tez bym zapomniała.
zuua a skąd jesteś?:-)

edit
Agateczka
uczysz sie zaocznie?

Agateczka to Twoja dzidzia widzę wstydliwa skoro jeszcze płci nie znasz hehe:) A imiona wybrane?:)

Umi
ja bym nie zapomniała o rocznicy ślubu bo wino na dole stoi, które dostaliśmy na ślub, a które mąż uparł się otworzyc dopiero na 1 rocznicę hehe;D

Martynka wstała, więc miłego dnia!

Agateczka a ślub chcecie kościelny czy tylko cywilny? Jeszcze nie macie konkretnej daty..? Miesiąc wcześniej w USC musicie się zgłosić..

A wiek widziałam w innym wątku po prostu :tak:

tak ogólnie pochodzę z woj.lubuskiego z Zielonej Góry ,ale teraz mieszkam z mężem we Wrocławiu :)
a i dziewczynki miałam się was pytać ile jest różnicy pomiędzy wami a waszymi partnerami ?
pomiędzy mną a Arturem jest 10 lat :)

i jeszcze jedno pytanko :)
dziewczyny czy uważacie ,że jeżeli ma się małe włoski ,bo już po depilacji troszkę urosły znów je wydepilować czy co robić ,bo teraz jest już troszkę trudno :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zuua między mną a mężem jest rok różnicy.
Co do włosków to ja się depilowałam do samego końca ciąży ;-)

Agateczka u Was można złożyć wniosek o dowód przed 18stką? chyba że o tymczasowy składałaś tak?

Zuua Kurcze strasznie Ci zazdroszczę fachu, też chciałam zawsze śluby organizować. Umi może na spółkę otworzymy nowy biznes :-D
Pomiedzy mną a M jest 5 lat różnicy.

Myślę że jak włoski są jeszcze krótkie to nie musisz od razu golić, tylko na porodówkę musisz być "łysa" :-D

Paula łaaał Zuzia zupełnie inaczej wygląda w kucyczku, sliczna jest :-)

Ostatnio strasznie nakręciłam się na położną, żeby istniała jeszcze szkoła pielęgniarska to bym się nie wahała, ale medycyna strasznie mnie przeraża.

reklama
Witam nową mamusie - Zuua
Co do Twojej pracy to napewno jest super;)pozazdroscic.
JEsli chodzi o depilacje ja tez do konca sie sama depilowalam...
Między mna a mężem jest 4 lata roznicy.

Miki spal mi az 1,5h:-) bidulek kochany :-)

Do góry