reklama
N
Nika
Gość
zuua zawsze marzyłam żeby pracować w tej profesji z reszta a to miałam wiele pomysłów na siebie
nie dziwie Ci się ,bo ten zawód jest naprawdę super
ja od razu pochwalę się wiekiem mam 23 lata
Oj nie nudzę się a czasem miałabym taką ochotę
umi2
Fanka BB :)
Vegas ja to jeszcze data slubu sie pochwalic nie mogę ale szczerze mówiac za wazniejsza uwazam date poczatku naszego zwiazku niz narzeczeństwa. Z reszta widac bo zapomnieliśmy o niej ciekawe czy o pierwszej rocznicy slubu tez bym zapomniała.
zuua a skąd jesteś?:-)
edit
Agateczka uczysz sie zaocznie?
zuua a skąd jesteś?:-)
edit
Agateczka uczysz sie zaocznie?
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Agateczka to Twoja dzidzia widzę wstydliwa skoro jeszcze płci nie znasz hehe A imiona wybrane?
Umi ja bym nie zapomniała o rocznicy ślubu bo wino na dole stoi, które dostaliśmy na ślub, a które mąż uparł się otworzyc dopiero na 1 rocznicę hehe;D
Martynka wstała, więc miłego dnia!
Umi ja bym nie zapomniała o rocznicy ślubu bo wino na dole stoi, które dostaliśmy na ślub, a które mąż uparł się otworzyc dopiero na 1 rocznicę hehe;D
Martynka wstała, więc miłego dnia!
N
Nika
Gość
tak ogólnie pochodzę z woj.lubuskiego z Zielonej Góry ,ale teraz mieszkam z mężem we Wrocławiu
a i dziewczynki miałam się was pytać ile jest różnicy pomiędzy wami a waszymi partnerami ?
pomiędzy mną a Arturem jest 10 lat
i jeszcze jedno pytanko
dziewczyny czy uważacie ,że jeżeli ma się małe włoski ,bo już po depilacji troszkę urosły znów je wydepilować czy co robić ,bo teraz jest już troszkę trudno
a i dziewczynki miałam się was pytać ile jest różnicy pomiędzy wami a waszymi partnerami ?
pomiędzy mną a Arturem jest 10 lat
i jeszcze jedno pytanko
dziewczyny czy uważacie ,że jeżeli ma się małe włoski ,bo już po depilacji troszkę urosły znów je wydepilować czy co robić ,bo teraz jest już troszkę trudno
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kamiśka :)
Agateczka u Was można złożyć wniosek o dowód przed 18stką? chyba że o tymczasowy składałaś tak?
Zuua Kurcze strasznie Ci zazdroszczę fachu, też chciałam zawsze śluby organizować. Umi może na spółkę otworzymy nowy biznes
Pomiedzy mną a M jest 5 lat różnicy.
Myślę że jak włoski są jeszcze krótkie to nie musisz od razu golić, tylko na porodówkę musisz być "łysa"
Paula łaaał Zuzia zupełnie inaczej wygląda w kucyczku, sliczna jest :-)
Ostatnio strasznie nakręciłam się na położną, żeby istniała jeszcze szkoła pielęgniarska to bym się nie wahała, ale medycyna strasznie mnie przeraża.
Zuua Kurcze strasznie Ci zazdroszczę fachu, też chciałam zawsze śluby organizować. Umi może na spółkę otworzymy nowy biznes
Pomiedzy mną a M jest 5 lat różnicy.
Myślę że jak włoski są jeszcze krótkie to nie musisz od razu golić, tylko na porodówkę musisz być "łysa"
Paula łaaał Zuzia zupełnie inaczej wygląda w kucyczku, sliczna jest :-)
Ostatnio strasznie nakręciłam się na położną, żeby istniała jeszcze szkoła pielęgniarska to bym się nie wahała, ale medycyna strasznie mnie przeraża.
reklama
Liza
Witam nową mamusie - Zuua
Co do Twojej pracy to napewno jest superpozazdroscic.
JEsli chodzi o depilacje ja tez do konca sie sama depilowalam...
Między mna a mężem jest 4 lata roznicy.
Miki spal mi az 1,5h:-) bidulek kochany :-)
Co do Twojej pracy to napewno jest superpozazdroscic.
JEsli chodzi o depilacje ja tez do konca sie sama depilowalam...
Między mna a mężem jest 4 lata roznicy.
Miki spal mi az 1,5h:-) bidulek kochany :-)