reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas w dniu twoich urodzin będziemy mieć dokładnie 3,5 roku związku:-)

a w ogóle to 31 stycznia minął rok naszego narzeczeństwa całkiem o tym zapomniałam

reklama
Umi a my 10 stycznia mielibyśmy 3 lata jak jesteśmy ze sobą, no ale to gdybyśmy ślubu nie mieli hehe. A tak to 8 lutego mamy już 9 miesięcy po ślubie:)

Vegas ja to jeszcze data slubu sie pochwalic nie mogę:-p ale szczerze mówiac za wazniejsza uwazam date poczatku naszego zwiazku niz narzeczeństwa. Z reszta widac bo zapomnieliśmy o niej:-D ciekawe czy o pierwszej rocznicy slubu tez bym zapomniała.
zuua a skąd jesteś?:-)

edit
Agateczka
uczysz sie zaocznie?

Agateczka to Twoja dzidzia widzę wstydliwa skoro jeszcze płci nie znasz hehe:) A imiona wybrane?:)

Umi
ja bym nie zapomniała o rocznicy ślubu bo wino na dole stoi, które dostaliśmy na ślub, a które mąż uparł się otworzyc dopiero na 1 rocznicę hehe;D

Martynka wstała, więc miłego dnia!

Agateczka a ślub chcecie kościelny czy tylko cywilny? Jeszcze nie macie konkretnej daty..? Miesiąc wcześniej w USC musicie się zgłosić..

A wiek widziałam w innym wątku po prostu :tak:

tak ogólnie pochodzę z woj.lubuskiego z Zielonej Góry ,ale teraz mieszkam z mężem we Wrocławiu :)
a i dziewczynki miałam się was pytać ile jest różnicy pomiędzy wami a waszymi partnerami ?
pomiędzy mną a Arturem jest 10 lat :)

i jeszcze jedno pytanko :)
dziewczyny czy uważacie ,że jeżeli ma się małe włoski ,bo już po depilacji troszkę urosły znów je wydepilować czy co robić ,bo teraz jest już troszkę trudno :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zuua między mną a mężem jest rok różnicy.
Co do włosków to ja się depilowałam do samego końca ciąży ;-)

Agateczka u Was można złożyć wniosek o dowód przed 18stką? chyba że o tymczasowy składałaś tak?

Zuua Kurcze strasznie Ci zazdroszczę fachu, też chciałam zawsze śluby organizować. Umi może na spółkę otworzymy nowy biznes :-D
Pomiedzy mną a M jest 5 lat różnicy.

Myślę że jak włoski są jeszcze krótkie to nie musisz od razu golić, tylko na porodówkę musisz być "łysa" :-D

Paula łaaał Zuzia zupełnie inaczej wygląda w kucyczku, sliczna jest :-)

Ostatnio strasznie nakręciłam się na położną, żeby istniała jeszcze szkoła pielęgniarska to bym się nie wahała, ale medycyna strasznie mnie przeraża.

reklama
Witam nową mamusie - Zuua
Co do Twojej pracy to napewno jest super;)pozazdroscic.
JEsli chodzi o depilacje ja tez do konca sie sama depilowalam...
Między mna a mężem jest 4 lata roznicy.

Miki spal mi az 1,5h:-) bidulek kochany :-)

Do góry