reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

zuua ja tez do konca ie sama depilowałam ustawiałam sobie lustereczko i "jedziemy":-D a co do róznicy wieku to u nas jest to 1 miesiac i 2 dni jestem o tyle starsza od mojego chłopaka:-)

edit Kaamaa tylko musimy zamieszkac gdzies nie daleko najlepiej po środku:-p zeby zadna nie miała pretensji:-p

reklama
Pamiętam jak na patologii ciąży przed wywołaniem studentki kazały mi się ogolić ( miałam 4 dniowy "zarost", więc prawie nic)

Ja idiotka ani lusterka, i za brzucholecem nic nie widać, zaczęłam się golić. Dwa razy pociągnęłam i tak się zacięłam że do tej pory mam bliznę :dry:

I staneło na tym że M mnie pod damskim prysznicem golił :-D

Umi a gdzie proponujesz? Tylko nie Wa-wa, ja tam jak dziecko we mgle :-D

kaamaa a skad ty dokladnie jestes bo nie pamietam? nie sie wydawało ze ty z Lubelskiego jestes:-p

tak ogólnie pochodzę z woj.lubuskiego z Zielonej Góry ,ale teraz mieszkam z mężem we Wrocławiu :)
a i dziewczynki miałam się was pytać ile jest różnicy pomiędzy wami a waszymi partnerami ?
pomiędzy mną a Arturem jest 10 lat :)

i jeszcze jedno pytanko :)
dziewczyny czy uważacie ,że jeżeli ma się małe włoski ,bo już po depilacji troszkę urosły znów je wydepilować czy co robić ,bo teraz jest już troszkę trudno :(

witaj nareszcie jakas lubuszanka:D
az mi razniej sie zrobilo:D:D:D:D:
miedzy mna a moim mezem jest roznica 4 lat.
co do wloskow to ja w ciazy troche zaniedbywalam sie z tym bo naprawde bylo mi ciezko:D

Mnie pod koniec ciąży mąż golił:p Bo ciężko było.

A co do różnicy to mąż 4 lata starszy:)

Czeeść:) Postanowiłam się dołączyć do dyskusji bo też jak sądze jestem młodą mamą małego rozpieszczonego koszmarka:)

Vileyka Witam nową mamusię ;-) Napisz coś więcej o sobie. Masz córcie czy synka? ile ma miesięcy/lat? :tak:

edit:
Jeżeli w avatarze to Twoje dziecko, to domyślam sie, że córcię ;-)

reklama
gosdia ja np mam 21 lat, więc nieduża różnica. Tu są też strasze mamusie niż 22 lata :tak:;-) Spodziewasz się córeczki czy synka? I na kiedy masz termin?

Do góry