reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka551 próbuje ;) może będzie w końcu jakiś efekt i się uda. Bo tutaj wszystko i wszyscy na nią czekają...
Agateczka ja też już się cieszę, ze bliżej do końca niż dalej ;)

I też chyba się zakotwicze na tym forum bo bardzo tutaj fajnie

reklama
Agateczka Ty też masz już bliżej niż dalej:-p

gosdia to próbuj, próbuj a może w końcu coś się ruszy ;-) tylko te imię wcześniej wymyślcie :-p
Dobry wybór, zostań u nas :tak:;-) zobaczysz jakie mamy tu fajne babki, jak wszystkie zaczną pisać ;-)

edit:
Ja na razie uciekam do mężusia ;-) mam nadzieję, że jak później wpadnę to będzie Was tu więcej :-p

Ostatnia edycja:
Czasem wchodziłam na to forum ale nie miałam czasu pisać bo musiałam zaliczyć na uczelni ten semstr i wszystko dla Małej skompletować i jakoś tak wszystko się mijało. A teraz tylko się opierdzielam więc mam całe dnie na neta ;)

gosdia szczerze współczuje tej rachunkowosci .. w tamtym roku miałam pierwszą cześć a teraz za 10 egzamin z rachunkowości i sprawozdawczości finansowej.. brrr ćwiczenia ledwo na 3 więc co bedzie to nie wiem ;p

Tak pozatym to jestem tu nowa ;) Mama nadzieję że mogę dołączyć. Jak urodzę w kwietniu swoją kruszynke to skończe akurat 21 i pół roku więc na forum się chyba nadaje. Chętnie bym caly wątek przerobiła, ale musze się niestety uczyć ;( Mam nadzieję że niedługo będę miała taką mozliwość ;) Pozdrawiam mausie przyszłe i obecne ;)

hej nadrobiłam ale jakoś nie mam dzisiaj weny pisac...
chciałam tylko powiedzięc vegas i paula śliczne zdjęcia wstawiłyście:-)

no i witam nowe mamuśki...
A jak się czujesz Kochana?

Moja córa usnęła 6 po 19.00. Zobaczymy jak tam dzisiejszego późnego wieczoru będą wyglądały jej ząbki bo od 3 dni budzi zawsze o 22 z płaczem.
Swoją drogą ona to ma niezły budzik biol w pupie, dziennie rano budzi 8.20 lub 8.30 i tak od dawna już:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry