reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka551 próbuje ;) może będzie w końcu jakiś efekt i się uda. Bo tutaj wszystko i wszyscy na nią czekają...
Agateczka ja też już się cieszę, ze bliżej do końca niż dalej ;)

I też chyba się zakotwicze na tym forum bo bardzo tutaj fajnie

reklama
Agateczka Ty też masz już bliżej niż dalej:-p

gosdia to próbuj, próbuj a może w końcu coś się ruszy ;-) tylko te imię wcześniej wymyślcie :-p
Dobry wybór, zostań u nas :tak:;-) zobaczysz jakie mamy tu fajne babki, jak wszystkie zaczną pisać ;-)

edit:
Ja na razie uciekam do mężusia ;-) mam nadzieję, że jak później wpadnę to będzie Was tu więcej :-p

Ostatnia edycja:
Czasem wchodziłam na to forum ale nie miałam czasu pisać bo musiałam zaliczyć na uczelni ten semstr i wszystko dla Małej skompletować i jakoś tak wszystko się mijało. A teraz tylko się opierdzielam więc mam całe dnie na neta ;)

gosdia szczerze współczuje tej rachunkowosci .. w tamtym roku miałam pierwszą cześć a teraz za 10 egzamin z rachunkowości i sprawozdawczości finansowej.. brrr ćwiczenia ledwo na 3 więc co bedzie to nie wiem ;p

Tak pozatym to jestem tu nowa ;) Mama nadzieję że mogę dołączyć. Jak urodzę w kwietniu swoją kruszynke to skończe akurat 21 i pół roku więc na forum się chyba nadaje. Chętnie bym caly wątek przerobiła, ale musze się niestety uczyć ;( Mam nadzieję że niedługo będę miała taką mozliwość ;) Pozdrawiam mausie przyszłe i obecne ;)

hej nadrobiłam ale jakoś nie mam dzisiaj weny pisac...
chciałam tylko powiedzięc vegas i paula śliczne zdjęcia wstawiłyście:-)

no i witam nowe mamuśki...
A jak się czujesz Kochana?

Moja córa usnęła 6 po 19.00. Zobaczymy jak tam dzisiejszego późnego wieczoru będą wyglądały jej ząbki bo od 3 dni budzi zawsze o 22 z płaczem.
Swoją drogą ona to ma niezły budzik biol w pupie, dziennie rano budzi 8.20 lub 8.30 i tak od dawna już:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry