reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

zuua Witam ;-) Pisz jak najczęściej.
Gdzie pracujesz, że aż tak lubisz swoją pracę? ;-)
Ja wręcz przeciwnie, w ciąży tylko bym spała... :sorry2:

reklama
witam popołudniowo już:) Mąż o 12.30 wrócił z tej dodatkowej pracy, odpoczął, zjadł obiad i pojechał. Ja Myszkę dopiero po 13 położyłam spac. Byłoby wcześniej gdyby nie szukanie smoczka! Masakra, 5 smoczków a jak jakiś potrzebny nie ma żadnego!! Znalazłam po kilkunastu minutach gdzie? W brudniku z brudnym praniem. Mała to ma skryjówkę:p A gdzie reszta smoczków okaże się pewnie jak nie będą potrzebne;)

Teraz mam chwilę dla siebie. Głowa znowu boli, znowu wzięłam tabletkę.
Jutro jedziemy po prezenty - jeden dla jednej szwagierki, która w sobotę odprawia urki /Chrzestna Martynki/ i jeden dla drugiej szwagierki, miała urki wcześniej, ale niestety nie mogliśmy na nich byc to damy prezent na dniach, a może w sobotę przy okazji:p

Dalej mi niedobrze, głupia woda mnie też mdli, no szok. Ja chcę @!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wy tak o naleśnikach a ja ich nie lubię:p:p ale ze mnie to w ogóle niejadek. Za to zjadłabym pieczarkową:)

zuua Witam ;-) Pisz jak najczęściej.
Gdzie pracujesz, że aż tak lubisz swoją pracę? ;-)
Ja wręcz przeciwnie, w ciąży tylko bym spała... :sorry2:
mam nadzieję ,że będę mogła pisać często a jak na razie ten tydzień i następny jest pewny a potem wracam do pracy.
pracuję jako konsultant ślubny czyli pomagam w przygotowaniu ceremonii , wieczory panieńskie i kawalerskie.
jeżeli ktoś chcę wiedzieć więcej proszę pisać ,ale ogólnie lubię tą prace jest przyjemna i dosyć często dostaję zaproszenie na ślub ,ale to w sumie nie jest takie aż super.
kurcze ja tylko na początku byłam senna i wgl a teraz to w domu usiedzieć nie mogę a zim no jest ;(

A ja uwielbiam ogórkową:-) ale nie gotuje bo mój T. nie lubi. Za to co tydzien musi byc rosół juz mi bokami wychodzi. A niecierpie krupniku ble....

Agateczka napisz cos o sobie. bo jak pisałas to chyba przeoczyłam jesli tak to przepraszam

edit

zuua zawsze marzyłam żeby pracować w tej profesji z reszta a to miałam wiele pomysłów na siebie:-D

Młoda ale ogólnie czuję się na starszą o wiele ;) w tą niedzielę skończę 18 byłam dziś w urzędzie dowód wyrabiać na 7 marca do piero będzie ;O to akurat odbiorę i do urzędu pójdę termin ślubu załatwić planuje tak na 12 lub 19 mam nadzieję że znajdę wolny termin...

Śliczna ta twoja córcia ;* a ty ile masz latek?
dziękuję. Ja 15 marca skończę 23 latka:)

reklama
Agateczka a ja wiedziałam, że masz 18 lat;-)
A na jaki miesiąc planujecie ślub?

zuua oo fajnie! To pewnie się nie nudzisz ;-)

Do góry