reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

zuua Witam ;-) Pisz jak najczęściej.
Gdzie pracujesz, że aż tak lubisz swoją pracę? ;-)
Ja wręcz przeciwnie, w ciąży tylko bym spała... :sorry2:

reklama
witam popołudniowo już:) Mąż o 12.30 wrócił z tej dodatkowej pracy, odpoczął, zjadł obiad i pojechał. Ja Myszkę dopiero po 13 położyłam spac. Byłoby wcześniej gdyby nie szukanie smoczka! Masakra, 5 smoczków a jak jakiś potrzebny nie ma żadnego!! Znalazłam po kilkunastu minutach gdzie? W brudniku z brudnym praniem. Mała to ma skryjówkę:p A gdzie reszta smoczków okaże się pewnie jak nie będą potrzebne;)

Teraz mam chwilę dla siebie. Głowa znowu boli, znowu wzięłam tabletkę.
Jutro jedziemy po prezenty - jeden dla jednej szwagierki, która w sobotę odprawia urki /Chrzestna Martynki/ i jeden dla drugiej szwagierki, miała urki wcześniej, ale niestety nie mogliśmy na nich byc to damy prezent na dniach, a może w sobotę przy okazji:p

Dalej mi niedobrze, głupia woda mnie też mdli, no szok. Ja chcę @!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wy tak o naleśnikach a ja ich nie lubię:p:p ale ze mnie to w ogóle niejadek. Za to zjadłabym pieczarkową:)

zuua Witam ;-) Pisz jak najczęściej.
Gdzie pracujesz, że aż tak lubisz swoją pracę? ;-)
Ja wręcz przeciwnie, w ciąży tylko bym spała... :sorry2:
mam nadzieję ,że będę mogła pisać często a jak na razie ten tydzień i następny jest pewny a potem wracam do pracy.
pracuję jako konsultant ślubny czyli pomagam w przygotowaniu ceremonii , wieczory panieńskie i kawalerskie.
jeżeli ktoś chcę wiedzieć więcej proszę pisać ,ale ogólnie lubię tą prace jest przyjemna i dosyć często dostaję zaproszenie na ślub ,ale to w sumie nie jest takie aż super.
kurcze ja tylko na początku byłam senna i wgl a teraz to w domu usiedzieć nie mogę a zim no jest ;(

A ja uwielbiam ogórkową:-) ale nie gotuje bo mój T. nie lubi. Za to co tydzien musi byc rosół juz mi bokami wychodzi. A niecierpie krupniku ble....

Agateczka napisz cos o sobie. bo jak pisałas to chyba przeoczyłam jesli tak to przepraszam

edit

zuua zawsze marzyłam żeby pracować w tej profesji z reszta a to miałam wiele pomysłów na siebie:-D

Młoda ale ogólnie czuję się na starszą o wiele ;) w tą niedzielę skończę 18 byłam dziś w urzędzie dowód wyrabiać na 7 marca do piero będzie ;O to akurat odbiorę i do urzędu pójdę termin ślubu załatwić planuje tak na 12 lub 19 mam nadzieję że znajdę wolny termin...

Śliczna ta twoja córcia ;* a ty ile masz latek?
dziękuję. Ja 15 marca skończę 23 latka:)

reklama
Agateczka a ja wiedziałam, że masz 18 lat;-)
A na jaki miesiąc planujecie ślub?

zuua oo fajnie! To pewnie się nie nudzisz ;-)

Do góry