reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
witam popołudniowo już Mąż o 12.30 wrócił z tej dodatkowej pracy, odpoczął, zjadł obiad i pojechał. Ja Myszkę dopiero po 13 położyłam spac. Byłoby wcześniej gdyby nie szukanie smoczka! Masakra, 5 smoczków a jak jakiś potrzebny nie ma żadnego!! Znalazłam po kilkunastu minutach gdzie? W brudniku z brudnym praniem. Mała to ma skryjówkę A gdzie reszta smoczków okaże się pewnie jak nie będą potrzebne
Teraz mam chwilę dla siebie. Głowa znowu boli, znowu wzięłam tabletkę.
Jutro jedziemy po prezenty - jeden dla jednej szwagierki, która w sobotę odprawia urki /Chrzestna Martynki/ i jeden dla drugiej szwagierki, miała urki wcześniej, ale niestety nie mogliśmy na nich byc to damy prezent na dniach, a może w sobotę przy okazji
Dalej mi niedobrze, głupia woda mnie też mdli, no szok. Ja chcę @!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz mam chwilę dla siebie. Głowa znowu boli, znowu wzięłam tabletkę.
Jutro jedziemy po prezenty - jeden dla jednej szwagierki, która w sobotę odprawia urki /Chrzestna Martynki/ i jeden dla drugiej szwagierki, miała urki wcześniej, ale niestety nie mogliśmy na nich byc to damy prezent na dniach, a może w sobotę przy okazji
Dalej mi niedobrze, głupia woda mnie też mdli, no szok. Ja chcę @!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vegas
nie, dzięki, wolę korzystac z neta póki Mała śpi;D potem dopiero na wieczór idzie spac a jak ona nie śpi to mi nie daje zbytnio na necie siedziecVegas hej kochana ;* to połóż się może jak cię tak mocno główka boli ściskam mocno ;*
Paula super Zuzance w wersji z kickiem Miodek
Vegas
hehe ja uwielbiam;D my dziś grochówkę mamy to nawet nie jem, nie lubię, ale J uwielbia, je po kilka porcjiA ja za pieczarkową nie przepadam nie lubię pieczarek
Agateczka ile masz lat?
N
Nika
Gość
mam nadzieję ,że będę mogła pisać często a jak na razie ten tydzień i następny jest pewny a potem wracam do pracy.zuua Witam ;-) Pisz jak najczęściej.
Gdzie pracujesz, że aż tak lubisz swoją pracę? ;-)
Ja wręcz przeciwnie, w ciąży tylko bym spała...
pracuję jako konsultant ślubny czyli pomagam w przygotowaniu ceremonii , wieczory panieńskie i kawalerskie.
jeżeli ktoś chcę wiedzieć więcej proszę pisać ,ale ogólnie lubię tą prace jest przyjemna i dosyć często dostaję zaproszenie na ślub ,ale to w sumie nie jest takie aż super.
kurcze ja tylko na początku byłam senna i wgl a teraz to w domu usiedzieć nie mogę a zim no jest ;(
umi2
Fanka BB :)
A ja uwielbiam ogórkową:-) ale nie gotuje bo mój T. nie lubi. Za to co tydzien musi byc rosół juz mi bokami wychodzi. A niecierpie krupniku ble....
Agateczka napisz cos o sobie. bo jak pisałas to chyba przeoczyłam jesli tak to przepraszam
edit
zuua zawsze marzyłam żeby pracować w tej profesji z reszta a to miałam wiele pomysłów na siebie
Agateczka napisz cos o sobie. bo jak pisałas to chyba przeoczyłam jesli tak to przepraszam
edit
zuua zawsze marzyłam żeby pracować w tej profesji z reszta a to miałam wiele pomysłów na siebie
Vegas
dziękuję. Ja 15 marca skończę 23 latkaMłoda ale ogólnie czuję się na starszą o wiele w tą niedzielę skończę 18 byłam dziś w urzędzie dowód wyrabiać na 7 marca do piero będzie ;O to akurat odbiorę i do urzędu pójdę termin ślubu załatwić planuje tak na 12 lub 19 mam nadzieję że znajdę wolny termin...
Śliczna ta twoja córcia ;* a ty ile masz latek?
reklama