reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Będzie córcia... Tylko jeszcze biedaczka nie ma imienia bo nie możemy się w tej kwestii porozumieć :)
Termin mam na 15 lutego ... a już się doczekać nie mogę i wolałabym trochę szybciej ale niestety jakoś małej się nie spieszy na ten świat i jeszcze pewnie zdąże iść we wtorek na ostatni egzamin niestety ;/

reklama
gosdia a macie już jakieś typy co do imienia? ;-)
To termin już tuż tuż, wykorzystaj ten czas dla siebie, bo później już nie będzie tak łatwo zrobić cokolwiek dla siebie :-p
Studiujesz? I w ogóle skąd jesteś? ;-) Sorry, że tak pytam, ale jesteś tu nowa, to ciekawa jestem ;-):-)

edit:
Ah już widzę, Piła! :-);-) w WLKP?

Tak, dokładnie ta Piła z Wlkp. Widzę, że Ty z Trzcianki pewnie tej koło Piły ;)
Mi się podobają imiona: Matylda, Wiktoria...A mojemu Damianowi oczywiście nie... Jemu znowu podobają się Aniela, Jagoda, Róża.. Tylko, że te imiona nie będą za specjalnie do nazwiska pasować :-)
A studiuję w Pile dziennie ;) 2 rok ;) Możesz pytać mi to tam nie przeszkadza ;)

gosdia no ja dokładnie z tej Trzcianki:tak: to mamy do siebie 27 km:-p Jest jedna dziewczyna u nas na forum z Piły.
A co studiujesz?
To widzę macie problem co do imienia, bo chyba macie całkiem inny gust ;-) Musicie jakoś pójść na kompromis, bo jeszcze dziecko bezimienne zostanie :-):-D wymyślcie coś pomiędzy, żeby podobało się i Tobie i mężowi (czy chłopakowi?) :-p

Agateczka a dziękuję, dobrze :tak: zasnęła mi wredota mała i boję się o której później na noc zaśnie :dry:

Dziękuje Agateczka, że chociaż Ty tak twierdzisz :)

Póki co narzeczony, ślub bierzemy dopiero 9 lipca. A studiuje Zarządzanie Małym i Średnim Przedsiębiorstwem i właśnie robię wszystko byle tylko nie uczyć się teorii z głupiej rachunkowości ;)

witam nowe mamcie:) ostatnio sporo nowych mamuś, super! piszcie jak najwięcej:)
u nas czas szaleństw z córcią. Byłam też na zakupach w pobliskim sklepie bo Małej już kaszki brakowało. Poza tym musiałam się zaopatrzyc w napój na wieczór i czipsy jakże zdrowe:p Masakra:)

gosdia to trzeba jakoś poród przespieszyć ;-) w sumie już mogłabyś rodzić.

Vegas no właśnie fajnie, że tyle nowych mamuś, ale zazwyczaj napiszą jeden post i już się nie odzywają.. a fajnie by było jakby pisały częściej :tak:
To widzę, że zdrowo się odżywiasz ;-);-)

Zuzia się obudziła właśnie:tak: Przemek się nią zajął, to mam chwilkę.
Ale mnie głowa dzisiaj boli... :dry::dry:

Jeeeju chipsy to ja mogłabym ciągle jeść ;) najgorzej było na początku cały czas mogłam jeść serowe i solone i tak na zmiane :).
Właśnie ja próbuje to przyspieszyć, 3 razy dziennie myje podłogi, sprzątam. Nawet chciałam mojemu Damianowi pomóc malować pokój ale na to nie pozwolił. I naprawdę nic ;/ chociaż już takie kłucia w dole mam .. więc może coś sie rusza :)

reklama
gosdia bierz ciepłe kąpiele i wymęcz swojego Damiana w nocy ;-):-p może coś ruszy ;-) słyszałam też, że chyba herbatka z liści malin może przyspieszyć :tak: ale ja tam nie wiem, bo nie próbowałam, nie musiałam.

Do góry