reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Będzie córcia... Tylko jeszcze biedaczka nie ma imienia bo nie możemy się w tej kwestii porozumieć :)
Termin mam na 15 lutego ... a już się doczekać nie mogę i wolałabym trochę szybciej ale niestety jakoś małej się nie spieszy na ten świat i jeszcze pewnie zdąże iść we wtorek na ostatni egzamin niestety ;/

reklama
gosdia a macie już jakieś typy co do imienia? ;-)
To termin już tuż tuż, wykorzystaj ten czas dla siebie, bo później już nie będzie tak łatwo zrobić cokolwiek dla siebie :-p
Studiujesz? I w ogóle skąd jesteś? ;-) Sorry, że tak pytam, ale jesteś tu nowa, to ciekawa jestem ;-):-)

edit:
Ah już widzę, Piła! :-);-) w WLKP?

Tak, dokładnie ta Piła z Wlkp. Widzę, że Ty z Trzcianki pewnie tej koło Piły ;)
Mi się podobają imiona: Matylda, Wiktoria...A mojemu Damianowi oczywiście nie... Jemu znowu podobają się Aniela, Jagoda, Róża.. Tylko, że te imiona nie będą za specjalnie do nazwiska pasować :-)
A studiuję w Pile dziennie ;) 2 rok ;) Możesz pytać mi to tam nie przeszkadza ;)

gosdia no ja dokładnie z tej Trzcianki:tak: to mamy do siebie 27 km:-p Jest jedna dziewczyna u nas na forum z Piły.
A co studiujesz?
To widzę macie problem co do imienia, bo chyba macie całkiem inny gust ;-) Musicie jakoś pójść na kompromis, bo jeszcze dziecko bezimienne zostanie :-):-D wymyślcie coś pomiędzy, żeby podobało się i Tobie i mężowi (czy chłopakowi?) :-p

Agateczka a dziękuję, dobrze :tak: zasnęła mi wredota mała i boję się o której później na noc zaśnie :dry:

Dziękuje Agateczka, że chociaż Ty tak twierdzisz :)

Póki co narzeczony, ślub bierzemy dopiero 9 lipca. A studiuje Zarządzanie Małym i Średnim Przedsiębiorstwem i właśnie robię wszystko byle tylko nie uczyć się teorii z głupiej rachunkowości ;)

witam nowe mamcie:) ostatnio sporo nowych mamuś, super! piszcie jak najwięcej:)
u nas czas szaleństw z córcią. Byłam też na zakupach w pobliskim sklepie bo Małej już kaszki brakowało. Poza tym musiałam się zaopatrzyc w napój na wieczór i czipsy jakże zdrowe:p Masakra:)

gosdia to trzeba jakoś poród przespieszyć ;-) w sumie już mogłabyś rodzić.

Vegas no właśnie fajnie, że tyle nowych mamuś, ale zazwyczaj napiszą jeden post i już się nie odzywają.. a fajnie by było jakby pisały częściej :tak:
To widzę, że zdrowo się odżywiasz ;-);-)

Zuzia się obudziła właśnie:tak: Przemek się nią zajął, to mam chwilkę.
Ale mnie głowa dzisiaj boli... :dry::dry:

Jeeeju chipsy to ja mogłabym ciągle jeść ;) najgorzej było na początku cały czas mogłam jeść serowe i solone i tak na zmiane :).
Właśnie ja próbuje to przyspieszyć, 3 razy dziennie myje podłogi, sprzątam. Nawet chciałam mojemu Damianowi pomóc malować pokój ale na to nie pozwolił. I naprawdę nic ;/ chociaż już takie kłucia w dole mam .. więc może coś sie rusza :)

reklama
gosdia bierz ciepłe kąpiele i wymęcz swojego Damiana w nocy ;-):-p może coś ruszy ;-) słyszałam też, że chyba herbatka z liści malin może przyspieszyć :tak: ale ja tam nie wiem, bo nie próbowałam, nie musiałam.

Do góry