Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
sochi Gratulacje ! )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!sms od sochi
"o 11.15 przyszla na swiat letycja barbara ma 3500g i 56cm i 10 pkt a. Przez cc mialo byc po 9.00 ale 2 ciezarne na szybka cc przyejchaly i dlatego pozniej pozdrawiamy szczesliwa mama i tata
Trzymam kciuki na pewno zdasz... )Hej kochaniutkie ja dziś kuje do jutrzejszej poprawki ;D mam nadzieje że zdam ;P napisze wam jutro ;*
A na zakończenie śliczne zdjęcie
Zobacz załącznik 251683
Superrr Wielkie Gratki i wracajcie do nas )))sms od Sochi
"o 11.15 przyszla na swiat LETYCJA BARBARA ma 3500g i 56cm i 10 pkt A. przez CC mialo byc po 9.00 ale 2 ciezarne na szybka CC przyejchaly i dlatego pozniej Pozdrawiamy szczesliwa MAMA i TATA
GratulujeWitam mamusie. Doczekalam sie i ja mojego skarba. JESSE przyszedl na swiat punktualnie, 27.05.2010, choc przez cesarskie ciecie, o godz. 09:59. 4kg290g, 55 cm dlugi, 10 w skali Apgar. Jest CUDOWNY!! Mimo ze porod ciezki, dla niego bym to przeszla jeszcze sto razy. Pozdrawiam Was.
ixidixi he he, Ty mi tu nic nie mów bo jakos w mojej głowie jest data 4 czerwiec... wiec zobaczymy czy umiesz wróżyc z tych fusów...
Byłam na chwile na dworze, bo było super, zjadłam arbuza mniaaammm, no i zrobiłam sobie tez troszkę zdjec z " okazji" 40tc...
Pokaże wam moj wieeeelki brzuch...
Wróże sobie ponad 4 kg synka.... Jak on ze mnie wyjdzie...
Zaczynam sie bać....
patrycja daj znac co tam lekarz powie... trzymamy kciuki by to jednak nic poważnego nie było... :-)
Ja słyszałam ze wiele lekarzy juz po terminie to zaleca kochanie sie ze swoim partnerem Sperma podobno wywyoluje skurczeNo pomocz mu w tym pupke i zobaczysz... może cos pomoze, dwa razy dziennie spróbuj. słyszłam też że samą mąką smarują pupe i tez pomaga... ale ja nie stosowałam tego...
Ja dzwonie zaraz do położnej w tym szpitalu co mam rodzic i sie zapytam co mam robic bo jestem po terminie, mój lekarz od nich nie przyjmuje do 10ego... czy mam jeździc na ktg do nich czy co?
no nie miał kiedy ten mój lekarz iść na zwolnienie... kur**a....
Znając życie bedziemy musieli jechac do szpitala w tym tyg. no zobaczymy co powie.... Jesli wogóle bedzie chciała gadac przez tel...
Co do odparzen to moja siostra cioteczna tezmiala problemy z odparzeniami swojego maluszka i jej pani doktor powiedziala zeby niczym nie smarowala tylko przy kazdym przebieraniu pieluszki umyc pupke woda z mydelkiem albo zelem dla dzieci. I posypac maką, ona sprobowala i pomogloEliza jesteś już po terminie to powinni coś zrobic.... Dzwoń i daj znac.....
Ja mąka też nie robiłam mam puder do dupci z nivei.... i jak już to tego używałam )
sms od Sochi
"o 11.15 przyszla na swiat LETYCJA BARBARA ma 3500g i 56cm i 10 pkt A. przez CC mialo byc po 9.00 ale 2 ciezarne na szybka CC przyejchaly i dlatego pozniej Pozdrawiamy szczesliwa MAMA i TATA
gratuluje"o 11.15 przyszla na swiat LETYCJA BARBARA ma 3500g i 56cm i 10 pkt A. przez CC mialo byc po 9.00 ale 2 ciezarne na szybka CC przyejchaly i dlatego pozniej Pozdrawiamy szczesliwa MAMA i TATA
oj herbataka z malin pomaga podobno no i masowanie brodawek pod pryszniceml a no i sexsię wepchała w kolejkę no ;-) he he, super ze ma maluszka juz ze soba... ja swojego staram sie wykurzyc jakos ale cisza... nawet troszkę opieliłam ogródeczek koło domu dzis...;-)