spokojnie juz blizej niz dalej!oby tylko samo sie zaczeloA u mnie nic i nic i zero....![]()
Żyje, nie urodziłam, Mikołaj siedzi ciągle w brzuszku i o...![]()
geroland współczuje i zapalam światełko dla aniołka... :-(
[*]
atrystka sorry ale ja swoim dzieciom nigdy nie dawałam wody z cukrem... dla mnie to głupota tuczyc dziecko juz cukrem... takie maleństwo heh... a pediatry jedne własnie tak radza poić a drugie własnie zabraniają...
Wniosek jest jeden, cukier jest niezdrowy i nie powinno sie go dawac tak malemu dziecku...
motylica szkoda że randka nie wypaliła i że nie przyszedł....widocznie nie był pisany dla Ciebie ;-)
u nas tez sie ostatnio duzo mleka marnuje, przez to niejedzenie...:/geroland przykro mi..
asheara ale ja mu wode z cukrem akura do tej pory 2 razy dałam. Przeważnie rumianek dostaje. ale jak z Elizką mowicie że nie to już mu nie dam
no własnie co do odgrzewacza,niby dobra sprawa ale jakbym w dzien go np wlaczala zeby podgrzac miskowi wode to bym 20 minut czekala,a w nocy tez nie jest najpotrzebniejszy. I dzien robie jak mówi Ewa, a w nocy nie zabardzo biegam do kuchni bo po 1 mam skrzeczace drzwi i Michał boi sie jak skrzeczą, po 2 jak wlasnie jednej nocy wylaczony byl podgrzewacz to moj tata wstal i darl na mnie sie ze ile dziecko juz placze, ze jaka ze mnie matka że dziecko chce jesc a ja sie babram.. I sam chcial zebym podgrzewacza używała, ostrzegłam go że ciągnie mnóstwo prądu. To co z tego dziecko ma wogole nie płakać.
No wiec jak chciał to używam, za prąd niech on płaci..
giov GRATULACJE!!
Kasiuch, Elizka mi położna mówiła że wolno, ale skoro słysze że nie powinno sie to już więcej nie dam. Nawet nie wiedziałam szczerze mówiąc. Ale to i tak do tej pory 2 razy dostal wode z cukrem, jak nie mialam u babci herbatki dla niego.
Wczoraj Michał o 21 zjadł 60ml... a później obudził sie o 2.30 i zjadł 120ml. I obudził sie o 6 to dałam mu to zjadł tylko 40ml.
Z nim ne utrafi, tyle mleka sie marnuje, jak mu zrobie 150 a on sobie 40 mlaśnie. A jak juz zrobie mu mało to jak na złość chce wiecejNigdy mu nie dopasuje...
Mnie martwi fakt ze kasy nie mam a dostalam recepte na 6 mlek dla Miśka (90zł) dziś mu na 2 posiłki jeszcze starczy tego mleka co ma... A pampersy maks do jutra.. Wiec musze pozyczyć 120 zł. Bo mama jeszcze wypłaty nie dostała a powinna juz w piatek albo sobote.
Mi becikowe nadal nie weszło.. Ufff
wlasnie z GLUKOZA!!!!moze to miala na mysli polozna, a nie powiedziala glukoza tylko cukier.....artystka - oczywiscie, ze mu nie dawajdzieciom ewentualnie daje sie wode z glukoza, ale z cukrem w zadnym wypadku!
i wogole, ladnie Ci w tych scietych wlosachale dodaja Ci z 7 lat ! z tym, ze teraz to ok - wygladasz powazniej przy Miśku
ps. tu nikt nie wie raczej, ze mam na imie Ewa xD
AHEARA- Ty jestes w ciazy? czy ja cos przegapilam czy mi sie wydaje???? spojrzalam dopiero na suwaczek.....
a nikt nie zauwazyl ze my dzis 5 miesiecy konczymy!!!!!!!!!!!!!!!!
po szczepieniach juz jestesmy, Oli dzielnie sie spisal
i tzrymajcie kciuki, ide zaraz na rozmowe o staz!