ixidixi, cześć, jak sie czujecie?
Jeśli chodzi o rzeczy, ja Ci powiem z mojego doświadczenia: rożek mi służył miesiac tylko, Misiu wyrósł a poza tym za ciepło mu w nim było później.
Jeśli chodzi o body, nigdy wiecej nie kupie tych rozciaganych, dzidzia ma całe ramiona na wierzchu lepiej kupić na zatrzaski z boku..
Nie kupuj tak samo kołdry do wózka (zbędny wydatek) nie kupuj z canpola butelek tzn mnie osobiscie nie podpasowały, używam z Aventa i jest ok.
Na początek bardzo sie przydają pajacyki z przodu na zatrzaski, ponieważ bałam sie przekładać przez główke inne, a takie to rozpinasz kładziesz dzidzie na nie i zapinasz
Hm... Np podgrzewacz do butelek tylko w nocy jest wlączony zeby od razu ciepła woda byla jk sie Misiu obudzi to zrobie od razu mleczko i daje. Wiecz uważam że przydatny.
Przewijak nie koniecznie sie przydaje. MI po cesarce np wygodniej było być zgarbioną i przewijać Misia na łóżku niż na przewijaku.
Na początku nie warto kupywać osłony na łóżeczko na szczebelki, bo tak jak ja to łóżko mam obok misia i przez osony nie widziałam go wcale!
Prześcieradło tylko frotte na gumke, bo kupiłam na gumke bawełniane, i pol godziny je prasuje!! Wcale sie nie chce rozprasowac! strasznie widać zagniecenia
A ja w przesądy nie wierze, ja akurat pierwsza rzecz w 20 tyg kupiłam. Czapke i body.
Ale jeśli chodzi o to co możesz kupić to kupj do rozm 68.
Moj Mis sie 57 urodził a teraz w 68 wchodzi i niektóre trzeszczą na nim ciuszki! A ma 2 miesiace dopiero! Rosnie mi jak na drożdzach, to co mu kupilam na wyprawke niby na 4 miesiace, ale po miesiacu musialam isc na zakupy bo wszystko za male było.