reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczyny!!!!
Nocka u mnie taka sobie....... Szczerze to padam na łeb..... Nie nadrobie Was teraz bo nie mam siły Wybaczcie prosze!!!!
Dzis u nas piękna pogoda ma być to niedługo wybywam do parku....... Miłego dnia Kochane :(

reklama
Witam wszystkie mamy;]
Dzisiejsza noc była całkiem całkiem, obudziłam się tylko z 3 razy i mała nie waliła we mnie jak w bębenek;) Gdybym tylko nie była chora byłoby idealnie, ale rozłożyło mnie i nie obeszło się bez antybiotyku miejscowo na gardło;( Mam nadzieję że szybko się tego pozbędę bo przecież w taką pogodę aż smutno siedzieć w domu;(
Idę gotować obiadek dla mojego M;)
Pozdrawiam;*

Witam wszystkie mamy;]
Dzisiejsza noc była całkiem całkiem, obudziłam się tylko z 3 razy i mała nie waliła we mnie jak w bębenek;) Gdybym tylko nie była chora byłoby idealnie, ale rozłożyło mnie i nie obeszło się bez antybiotyku miejscowo na gardło;( Mam nadzieję że szybko się tego pozbędę bo przecież w taką pogodę aż smutno siedzieć w domu;(
Pozdrawiam;*
Szybkiego powrotu do zdrówka Kochana

Witam wszystkie mamy;]
Pozdrawiam;*

i ja się przyłączam:-) dużo zdrówka życzę:-D

Witam Was!! :):-D

Znowu miałam dłuższą przerwe tutaj, ale to przed nadmiar tego wszystkiego.. zbliżający się ślub, matura.. eh :)

Piszę bo mam pewien problem :(

Zrobiłam morfologie i badanie moczu i tak jak morfologia ok, tak w moczu wyszły mi liczne bakterie :( I co teraz? Nie mam żadnych objawów, nie siusiam często..

Naczytałam sie troche, że trzeba to leczyc.. i poleca się urosept.
Do lekarza wybieram sie dopiero za 2 tyg... Czy mogłabym kupic ten urosept i łykac?
Co myślicie?

Lekarz stwierdził ostatnio, że za chuda jestem:confused2: i mam przytyć.. To co ja mam jeść,żeby przytyć.. i tak juz jem na okrągło..

Jak tam maturzystki? Przejęte?:D:-p

hej
ixidixi
:-) ja miałam problem z przeziębieniem i też nie wiedziałam co łykać idź do 2 aptek i zapytaj czy jest coś dla kobiet w ciąży ale wiem na pewno co działa duuużżżżżo pij wody :laugh2:

patrycja9009 dziękuję za komentarze w galerii :-D

patrycja214 kurczy łydek nie miewam i oby mnie nie dopadły ale dzisiejszy dzień w pracy to był koszmar plecy bardzo bolały i to było najbardziej dokuczliwe :confused2: brzusio w miarę :sorry: ciagle się nieco martwię tym zwapnieniem na serduszku lekarz mówi ze to częste ale i tak mały stresik jest :-(

na szczęście Weekend Majowy spędze w Wiśle odpocznę zrelaksuję się byle przeżyć jutro i fruuu :rofl2: Wam mamusie życzę również wypoczynku i pogody spacerowej :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam Was!! :):-D

Znowu miałam dłuższą przerwe tutaj, ale to przed nadmiar tego wszystkiego.. zbliżający się ślub, matura.. eh :)

Piszę bo mam pewien problem :(

Zrobiłam morfologie i badanie moczu i tak jak morfologia ok, tak w moczu wyszły mi liczne bakterie :( I co teraz? Nie mam żadnych objawów, nie siusiam często..

Naczytałam sie troche, że trzeba to leczyc.. i poleca się urosept.
Do lekarza wybieram sie dopiero za 2 tyg... Czy mogłabym kupic ten urosept i łykac?
Co myślicie?

Lekarz stwierdził ostatnio, że za chuda jestem:confused2: i mam przytyć.. To co ja mam jeść,żeby przytyć.. i tak juz jem na okrągło..

Jak tam maturzystki? Przejęte?:D:-p
możesz też urinal lub furagin:) w ciąży jakieś zapalenia są częste ja tymi dwoma leczyłam:) gratuluje ślubu i powodzenia na maturze:) uff jak dobrze że matura za mną:)

hej
ixidixi
:-) ja miałam problem z przeziębieniem i też nie wiedziałam co łykać idź do 2 aptek i zapytaj czy jest coś dla kobiet w ciąży ale wiem na pewno co działa duuużżżżżo pij wody :laugh2:

patrycja9009 dziękuję za komentarze w galerii :-D

patrycja214 kurczy łydek nie miewam i oby mnie nie dopadły ale dzisiejszy dzień w pracy to był koszmar plecy bardzo bolały i to było najbardziej dokuczliwe :confused2: brzusio w miarę :sorry: ciagle się nieco martwię tym zwapnieniem na serduszku lekarz mówi ze to częste ale i tak mały stresik jest :-(

na szczęście Weekend Majowy spędze w Wiśle odpocznę zrelaksuję się byle przeżyć jutro i fruuu :rofl2: Wam mamusie życzę również wypoczynku i pogody spacerowej :-p
nie martw się na pewno będzie wszystko ok:) ooo to udanego wypadu i pogody życzę:)

Ja na Pani miejscu bym się tak bardzo nie przejmowała. Moja mama była nauczycielką w liceum (teraz jest już na emeryturze) i dosyć często, któraś z uczennic zachodziła w ciążę. Potem mi opowiadała, jaką przemianę przechodziły te młode mamy. Bardzo często się zdarzało że z ocen dopuszczających podciągały się i kończyły jako czwórkowe lub piątkowe uczennice. Jeśli młody tata się sprawdzi, to myślę, że nie będzie źle. Poza tym teraz ciąża w liceum nie jest już takim tabu jak 20 lat temu.
Życzę powodzenia przyszłej babci i mamie.

reklama
Hej kochane :-)
Witam nowe młode mamusie :tak: :-D
Nie byo mnie od środy i troszke nadrukowałyscie ale dałam rade;-) Wczoraj z rana pojechalismy po Hanie do tesciowej, a potem miałam wizyte u gina. Wszystko u mnie oki, szyjka sie nie skraca a ni nic, Posłuchalismy serduszka Mikołaja, no i w sumie wszystko oki. Nastepna wizyta znów za 2 tyg. no bo już to końcówka i trzeba kontrolować... :tak: ;-)

Pogoda dzis super! Cały dzien na dworze, teraz dzieciaki bedą ogladac bajki na TVN Style i pewnie mi padną, takze musze pościelac zaraz lóżka... No i sama jestem zmęczona troszkę...
Od początku mam już +10kg :tak: no i brzuszek sie powiekszył i na wysokosci pępka 116cm :tak: dobrze że już końcówka...

Miłego weekendu majowego wam życzę!!! Pewnie zajrzę do was dopiero we wtorek... Buziaki:*******

Do góry