Witam! Ja się nie będę rozpisywać bo będę zbierać się spać no bo jutro zaczyna się maraton z maturą więc zbieram się spać już od rana mnie brzuch boli to jutro to chyba padnę boje się tego polskiego, najlepiej to bym go pomineła i np. 2 razy matme pisała. Trzymam kciuki za resztę maturzystek ;-)
reklama
Witam. U nas majowy weekend w miarę udany. W niedzielę po obiedzie sobie zrobiliśmy wypad na rowerach a wczoraj odwiedziliśmy moja koleżankę która ma dzieci w wieku moich.
KASIUCH Współczuję że musieliście w szpitalu leżeć. Ale dobrze że już po wszystkim.
MAGDA cO ZA ludzie że nawet w pracy trzeba się bać o swoje rzeczy.
KINGUSIA Śliczna ta Twoja mała. No i dobrze że rewelacje brzuszkowe już minęły.
A MATURZYSTKOM ŻYCZĘ POWODZENIA.
KASIUCH Współczuję że musieliście w szpitalu leżeć. Ale dobrze że już po wszystkim.
MAGDA cO ZA ludzie że nawet w pracy trzeba się bać o swoje rzeczy.
KINGUSIA Śliczna ta Twoja mała. No i dobrze że rewelacje brzuszkowe już minęły.
A MATURZYSTKOM ŻYCZĘ POWODZENIA.
Serduszko1
Fanka BB :)
POWODZENIA MATURZYŚCI!!!! TRZYMAM KCIUKI ZA WAS!!!!!
Hej Kochane u nas weekend majowy taki sobie mógłby być lepszy gdyby nie pogoda (((
Hej Kochane u nas weekend majowy taki sobie mógłby być lepszy gdyby nie pogoda (((
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
cześć dziewczyny
jej rok temu pisałam mature... Boże ale ten czas leci u nas weekend majowy super dwa dni grillowania, a wczoraj leniuchowanie w domku, bo padało, ale i tak fajnie bo G. miał wolne
miłego dzionka lecimy na spacerek
jej rok temu pisałam mature... Boże ale ten czas leci u nas weekend majowy super dwa dni grillowania, a wczoraj leniuchowanie w domku, bo padało, ale i tak fajnie bo G. miał wolne
miłego dzionka lecimy na spacerek
Witam! Już jedna matura za mną teraz to już z górki;-) nie była najgorsza, jedna z prostszych z tych co pisałam teraz trzeba się tylko modlić żeby w klucz się wstrzelić;-)
Piszecie tak o weekendach majowych u mnie beznadziejny ja musiałam się uczyć a Miki się przeziębił więc nic ciekawego.
Piszecie tak o weekendach majowych u mnie beznadziejny ja musiałam się uczyć a Miki się przeziębił więc nic ciekawego.
Serduszko1
Witam! Już jedna matura za mną teraz to już z górki;-) nie była najgorsza, jedna z prostszych z tych co pisałam teraz trzeba się tylko modlić żeby w klucz się wstrzelić;-)
To sie ciesze ze nie było tak źle ))) Masz racje najgorszy początek potem to juz leci jakoś )) Powodzenia jeszcze raz :*
U mnie weekend to taki normalny, ja siedzialam w domu i sobie leniuchowalam a moj P norbil jakies poprawki na nowym mieszkanku, podwieszane sufity i takie tam... No i tyle. Wczoraj calu dzien spedzilismy powiedzmy na lozeczku objeci w swym ramionach i tyle A teraz tydz sie nie widzimy ehhh a ja juz tesknie jak cholera;(
reklama
Liza
No jutro matma na maturze ja naszczescie nie pisałam jej bo na bank bym nie zdała a to już 2 lata temu było jak zdawałam czas leci jak szalony.
No i wogóle dopiero co był pażdziernik, pierwsze USG , 5tc... a tu już 36tc :-) no nie nadązam za tym wszystkim...
Ostatnio mój brzuch nabiera dziwnych kształtów Mały tak sie wierci ze czasem mam górke z prawej strony, albo nad pępkiem no łobuz mały;-)
No i ta jego czkawka he he he
W naszym pokoju lózeczko już stoi przygotowane, w tą niedziele jedziemy na ostatnie zakupy do wyprawki i pakuje sie do szpitala ;-)
No i wreszcie mój synek juz rozumie kto jest w brzuszku, i ładnie pokazuje, i wogóle... ;-) Hania sie tez doczekac nie może braciszka
Powodzenia na reszcie egz. maturalnych ;-)
No i wogóle dopiero co był pażdziernik, pierwsze USG , 5tc... a tu już 36tc :-) no nie nadązam za tym wszystkim...
Ostatnio mój brzuch nabiera dziwnych kształtów Mały tak sie wierci ze czasem mam górke z prawej strony, albo nad pępkiem no łobuz mały;-)
No i ta jego czkawka he he he
W naszym pokoju lózeczko już stoi przygotowane, w tą niedziele jedziemy na ostatnie zakupy do wyprawki i pakuje sie do szpitala ;-)
No i wreszcie mój synek juz rozumie kto jest w brzuszku, i ładnie pokazuje, i wogóle... ;-) Hania sie tez doczekac nie może braciszka
Powodzenia na reszcie egz. maturalnych ;-)