reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

;-)Witajcie Dziewuszki:):biggrin2:
ja już po indywidualnych:)na szczęście :tak:
nie wiem czy to ta pogoda na mnie tak wpływa czy co,ale cały czas ziewam,spać mi się chce i strasznie jestem osłabiona:-:)-(
w nocy zdechł mój chomiczek taki słodziuteńki tak płakałam jak by ktoś umarł ,może to dziwne ,ale ja kocham zwierzęta i mam bardzo miękkie serducho:-:)-(

ja nad waszym pisaniem :no: nadążam :-p
Trzymam za was kciuki:)

moje maleństwo nie daje mi spokoju cały czas kopie, wierci się w mym brzuszku ...to jest cudowne

reklama
Kingusia rozumiem co czujesz, mój Michaś raz dał takiego czadu że po 20 minutach juz wzięła 3 tabsy na bol glowy i nadal mnie bolała.
7 godzin mi płakał od 17 do 24 non stopem!! Bez 30 sekund przerwy i to nawet nie płacz tylko taka histeria ze mi sie płakać chciało, on darł sie w niebogłosy, bolał go brzuszek, ja byłam wściekła bo biedactwo sie namęczyło, nakrzyczało, a ja nie moglam nic zrobic. Dalam mu koperek, nic, dalam mu espumisan, nic, nic, dostal kilka kropel wody, nic. Cieple oklady na brzuszek, nic nie pomoglo, w koncu nozki w gorze trzymalam i masowalam mu brzuszek tak jak idą wskazówki zegara i dalam mu bobotic, i po 7 godzinach o 24 zjadł butle 120 i spał mi do 6 rano! i obudzil sie na jedzenie i znowu spał i tak nastepny caly dzien az do 18 bo znowu sie zaczęło!
Poszlam do apteki, kupiłam mu plantex taką herbatke! Od razu przeszło! Jakby reką odjął,teraz przepajam go profilaktycznie raz dziennie i nawet jednej kolki nie ma! A kupy robi piękne. Bo wczesniej robil raz na 2 dni i go bolał brzuś, teraz robi 3 razy dziennie :)

Naprawde na kolki polecam plantex, z tym ze drogi bo 11 zł 10 saszetek czyli 10 herbatek, ale według mnie warto.
Tylko nie wiem czy tam u Ciebie będzie.

Witajcie:) od paru dni Was podczytuje i czy mogłabym się do Was przyłączyć??? jestem młodą mamą prawie 3- miesięcznego Kubusia, mam 19 lat, no prawie 20 i jestem z Mielca:)
Witaj!!!!
patrycjo chce nowy zrobic ale tego starego nie umie usunąć:(.ja juz mam drugie dziecko,córke.urodziłam ja tuz po tobie:)11lutego.2010:)
Ja swojego Kubusia urodziłam w tym samym dniu :):):):)

A u nas dziś nerwówka......czekałam na wyniki rekrutacji do przedszkoli ale na szczescie nie było sensu sie tak denerwować bo Sebuś od września idzie do przedszkola :))):)):))) Ciesze sie z tego bardzo bo w końcu bedziie troche wsród dzieci :))))

patrycjo chce nowy zrobic ale tego starego nie umie usunąć:(.ja juz mam drugie dziecko,córke.urodziłam ja tuz po tobie:)11lutego.2010:)
wejdź w ustawienia i poszukaj z boku zakładki sygnatura najlepiej skasuj sobie cały tekst z białego okienka gdzie możesz pisać i i zrób nowe suwaczki i wklej je tam w to miejsce:)
Witaj!!!!
Ja swojego Kubusia urodziłam w tym samym dniu :):):):)

A u nas dziś nerwówka......czekałam na wyniki rekrutacji do przedszkoli ale na szczescie nie było sensu sie tak denerwować bo Sebuś od września idzie do przedszkola :))):)):))) Ciesze sie z tego bardzo bo w końcu bedziie troche wsród dzieci :))))
gratulacje dla Sebastianka że zostanie przedszkolaczkiem:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc dziewczynki :* Nie bylo mnie troche ale przeczytalam wszystkie wpisy :) Troche mi to zajelo hehe. Zaczelam juz odpisywac i wysiadly mi korki i sie wszytsko skasowalo i teraz juz nie pamieram co do kogo mialam napisac :p

U mnie bardzo dobrze, wczoraj bylam na usg, pierwsze USG :) Bylo super, coprawda lezalam tak ze nie widzialam monitora ale bylam z moim kochanym P i jak zobaczylam ten blysk w oku i jego usmiech to poprostu az mnie w serduszku scisnelo, i potem jak posluchalismy serduszka to juz wogole. Wzruszenie na maxa :) Pan doktor bardzo mily. Przeprosil ze tak krotko trwala wizyta ale nie bylo go 3 tyg i bylo wczoraj 40 osob zapisanych i musial sie streszczac, ale obiecal ze nastepna bedzie dluzsza :) No i najwazniejsze ze powiedzial ze dzidzia rozwija sie dobrze :) I wszystko z ciaza jest ok:) Ale sie ciesze :) Od wczoraj mnie rozpiera radosc.
Ale dzisiaj to jestem tak zmeczona ze lepiej nie mowic normalnie padam. Brzuszek coraz wiekszy, juz sie w zadne spodnie nie mieszcze :) W szkole jeszcze nie wiedza wiec musze chodzic w bluzach w takich ktorych nie widac, ale daje rade :)
Dodaje zdjecia, moze nie sa zbyt wyrazne bo robione telefonem ale zawsze cos :)

Załączniki

• 20100427(001).jpg
    20100427(001).jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 30
  • 20100427(002).jpg
    20100427(002).jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 26
  • Zdjęcie028.jpg
    Zdjęcie028.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 42
Violett no pięknie pięknie :) a zdjecia jakieś dostałaś na pamiątkę? ja mam zdjecia z 14 tc niesamowite jak te maluchy rosną :D teraz jestem w 21tc i lekarz mi powiedział ze Alexa już nie na długość będziemy sprawdzać ale wagowo i ma 320g :D:D:D ale uczucie niesamowite :p a jakie masz witaminki?

Tak tak dostalam, te trzy ktore sa na zdjeciu to moje na pamietakie. A co do witaminek to narazie mam tylko kwas foliowy, bo dopiero w tamtym tygodniu robilam badania krwi, wiec teraz wizyta 7 maja wiec napwno cos dostane :)

Czesc dziewczynki :* Nie bylo mnie troche ale przeczytalam wszystkie wpisy :) Troche mi to zajelo hehe. Zaczelam juz odpisywac i wysiadly mi korki i sie wszytsko skasowalo i teraz juz nie pamieram co do kogo mialam napisac :p

U mnie bardzo dobrze, wczoraj bylam na usg, pierwsze USG :) Bylo super, coprawda lezalam tak ze nie widzialam monitora ale bylam z moim kochanym P i jak zobaczylam ten blysk w oku i jego usmiech to poprostu az mnie w serduszku scisnelo, i potem jak posluchalismy serduszka to juz wogole. Wzruszenie na maxa :) Pan doktor bardzo mily. Przeprosil ze tak krotko trwala wizyta ale nie bylo go 3 tyg i bylo wczoraj 40 osob zapisanych i musial sie streszczac, ale obiecal ze nastepna bedzie dluzsza :) No i najwazniejsze ze powiedzial ze dzidzia rozwija sie dobrze :) I wszystko z ciaza jest ok:) Ale sie ciesze :) Od wczoraj mnie rozpiera radosc.
Ale dzisiaj to jestem tak zmeczona ze lepiej nie mowic normalnie padam. Brzuszek coraz wiekszy, juz sie w zadne spodnie nie mieszcze :) W szkole jeszcze nie wiedza wiec musze chodzic w bluzach w takich ktorych nie widac, ale daje rade :)
Dodaje zdjecia, moze nie sa zbyt wyrazne bo robione telefonem ale zawsze cos :)
słodki brzuszek i maleństwo:) jej... a tak nie dawno też miałam taką kruszynę w brzuchu, a teraz mój słodki Pulpecik rośnie, że hej:)

hej Mamuśki :)
to normalne że źle sypiam w nocy przez ból brzucha? taki jak na okres wiercę się niemożliwie wcześniej tak nie miałam i nie znam tego bulu :(

reklama
hej Mamuśki :)
to normalne że źle sypiam w nocy przez ból brzucha? taki jak na okres wiercę się niemożliwie wcześniej tak nie miałam i nie znam tego bulu :(

niestety normalne:sorry: brzuszek będzie coraz większy i coraz gorzej się będzie spało:sorry: i ciągnięcię, bóle brzucha i skurcze w łydkach och skąd ja to znam... :sorry:

Do góry