reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

nie martw się.też te wszystkie metody u nas się nie sprawdziły.jakoś przetrwaliśmy do tych 3 m-cy, a potem jak ręką odjął.

mogę ci polecić Sab Simplex.poszukaj sobie po forach co piszą o nim inne mamy.jest rewelacyjny.szkoda, ze je nie wiedziałam o nim kiedy moje dziecko płakało z bólu...

na allegro ich nie wolno sprzedawać.szukaj na forach bo czasem się ogłaszają, ze ktoś sprowadza.tutaj jakieś namiary są Forum - Przepieknie.pl

słyszałam, ze pomaga też dobrze masaż zgodnie z ruchem zegara, ale kończący sie na lewym udzie dziecka.życzę ci powodzenia i głowa do góry!!

reklama
Witajcie:) od paru dni Was podczytuje i czy mogłabym się do Was przyłączyć??? jestem młodą mamą prawie 3- miesięcznego Kubusia, mam 19 lat, no prawie 20 i jestem z Mielca:)

patrycja214 Jasne zapraszamy widze że wkoncu moje okolice sie odzywają:-)
artystka Super wygladasz A Michas to juz w ogóle bomowy
kingusia hm a może kropelki na kolki by pomogły? Byłas z tym u pediatry?

patrycja214 Jasne zapraszamy widze że wkoncu moje okolice sie odzywają:-)
artystka Super wygladasz A Michas to juz w ogóle bomowy
kingusia hm a może kropelki na kolki by pomogły? Byłas z tym u pediatry?

dziękuje:)
o faktycznie:-D:-D:-D:-D Dębica bliziutko:-D:-D:-D:-D

a mój mały ma marudny dzień ciągle cyc i cyc i ryk:baffled:

witam młode mamusie:)ja pierwszego syna tez mam jako młoda mama:)

czy któras z was moze mi pomóc? bo zknociłam ten suwaczek mój i nie mam pojecia jak go zmienic:(albo usunać:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Patrucja214 ciesz sie ze chce w ogóle ciagnac:-) chodzisz do szkoły jeszcze ?
wisienka159 co ci sie sknociło? Moze spróbuj zrobic go od nowa:-)??

Patrucja214 ciesz sie ze chce w ogóle ciagnac:-) chodzisz do szkoły jeszcze ?
wisienka159 co ci sie sknociło? Moze spróbuj zrobic go od nowa:-)??

studiuje na I roku:-D pierwszy semestr zaliczony, drugi idzie jak po grudzie, ale może dam radę:-D a Ty jeszcze się uczysz?:)

reklama
Patrycja214 nie ja teraz pracuje, zamierzam kiedys na studia isc. Co studiujesz?

zaocznie ekonomię:) no i staż mi się kończy w tym miesiącu, a pracowałam do 8 miesiąca w ciąży, a potem już nie dawałam rady bo brzuszek ciągnął i skurcze się zaczęły:/ ale zawsze coś grosza było więcej:)

Do góry