reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczyny!!!!
Nocka u mnie taka sobie....... Szczerze to padam na łeb..... Nie nadrobie Was teraz bo nie mam siły Wybaczcie prosze!!!!
Dzis u nas piękna pogoda ma być to niedługo wybywam do parku....... Miłego dnia Kochane :(

reklama
Witam wszystkie mamy;]
Dzisiejsza noc była całkiem całkiem, obudziłam się tylko z 3 razy i mała nie waliła we mnie jak w bębenek;) Gdybym tylko nie była chora byłoby idealnie, ale rozłożyło mnie i nie obeszło się bez antybiotyku miejscowo na gardło;( Mam nadzieję że szybko się tego pozbędę bo przecież w taką pogodę aż smutno siedzieć w domu;(
Idę gotować obiadek dla mojego M;)
Pozdrawiam;*

Witam wszystkie mamy;]
Dzisiejsza noc była całkiem całkiem, obudziłam się tylko z 3 razy i mała nie waliła we mnie jak w bębenek;) Gdybym tylko nie była chora byłoby idealnie, ale rozłożyło mnie i nie obeszło się bez antybiotyku miejscowo na gardło;( Mam nadzieję że szybko się tego pozbędę bo przecież w taką pogodę aż smutno siedzieć w domu;(
Pozdrawiam;*
Szybkiego powrotu do zdrówka Kochana

Witam wszystkie mamy;]
Pozdrawiam;*

i ja się przyłączam:-) dużo zdrówka życzę:-D

Witam Was!! :):-D

Znowu miałam dłuższą przerwe tutaj, ale to przed nadmiar tego wszystkiego.. zbliżający się ślub, matura.. eh :)

Piszę bo mam pewien problem :(

Zrobiłam morfologie i badanie moczu i tak jak morfologia ok, tak w moczu wyszły mi liczne bakterie :( I co teraz? Nie mam żadnych objawów, nie siusiam często..

Naczytałam sie troche, że trzeba to leczyc.. i poleca się urosept.
Do lekarza wybieram sie dopiero za 2 tyg... Czy mogłabym kupic ten urosept i łykac?
Co myślicie?

Lekarz stwierdził ostatnio, że za chuda jestem:confused2: i mam przytyć.. To co ja mam jeść,żeby przytyć.. i tak juz jem na okrągło..

Jak tam maturzystki? Przejęte?:D:-p

hej
ixidixi
:-) ja miałam problem z przeziębieniem i też nie wiedziałam co łykać idź do 2 aptek i zapytaj czy jest coś dla kobiet w ciąży ale wiem na pewno co działa duuużżżżżo pij wody :laugh2:

patrycja9009 dziękuję za komentarze w galerii :-D

patrycja214 kurczy łydek nie miewam i oby mnie nie dopadły ale dzisiejszy dzień w pracy to był koszmar plecy bardzo bolały i to było najbardziej dokuczliwe :confused2: brzusio w miarę :sorry: ciagle się nieco martwię tym zwapnieniem na serduszku lekarz mówi ze to częste ale i tak mały stresik jest :-(

na szczęście Weekend Majowy spędze w Wiśle odpocznę zrelaksuję się byle przeżyć jutro i fruuu :rofl2: Wam mamusie życzę również wypoczynku i pogody spacerowej :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam Was!! :):-D

Znowu miałam dłuższą przerwe tutaj, ale to przed nadmiar tego wszystkiego.. zbliżający się ślub, matura.. eh :)

Piszę bo mam pewien problem :(

Zrobiłam morfologie i badanie moczu i tak jak morfologia ok, tak w moczu wyszły mi liczne bakterie :( I co teraz? Nie mam żadnych objawów, nie siusiam często..

Naczytałam sie troche, że trzeba to leczyc.. i poleca się urosept.
Do lekarza wybieram sie dopiero za 2 tyg... Czy mogłabym kupic ten urosept i łykac?
Co myślicie?

Lekarz stwierdził ostatnio, że za chuda jestem:confused2: i mam przytyć.. To co ja mam jeść,żeby przytyć.. i tak juz jem na okrągło..

Jak tam maturzystki? Przejęte?:D:-p
możesz też urinal lub furagin:) w ciąży jakieś zapalenia są częste ja tymi dwoma leczyłam:) gratuluje ślubu i powodzenia na maturze:) uff jak dobrze że matura za mną:)

hej
ixidixi
:-) ja miałam problem z przeziębieniem i też nie wiedziałam co łykać idź do 2 aptek i zapytaj czy jest coś dla kobiet w ciąży ale wiem na pewno co działa duuużżżżżo pij wody :laugh2:

patrycja9009 dziękuję za komentarze w galerii :-D

patrycja214 kurczy łydek nie miewam i oby mnie nie dopadły ale dzisiejszy dzień w pracy to był koszmar plecy bardzo bolały i to było najbardziej dokuczliwe :confused2: brzusio w miarę :sorry: ciagle się nieco martwię tym zwapnieniem na serduszku lekarz mówi ze to częste ale i tak mały stresik jest :-(

na szczęście Weekend Majowy spędze w Wiśle odpocznę zrelaksuję się byle przeżyć jutro i fruuu :rofl2: Wam mamusie życzę również wypoczynku i pogody spacerowej :-p
nie martw się na pewno będzie wszystko ok:) ooo to udanego wypadu i pogody życzę:)

Ja na Pani miejscu bym się tak bardzo nie przejmowała. Moja mama była nauczycielką w liceum (teraz jest już na emeryturze) i dosyć często, któraś z uczennic zachodziła w ciążę. Potem mi opowiadała, jaką przemianę przechodziły te młode mamy. Bardzo często się zdarzało że z ocen dopuszczających podciągały się i kończyły jako czwórkowe lub piątkowe uczennice. Jeśli młody tata się sprawdzi, to myślę, że nie będzie źle. Poza tym teraz ciąża w liceum nie jest już takim tabu jak 20 lat temu.
Życzę powodzenia przyszłej babci i mamie.

reklama
Hej kochane :-)
Witam nowe młode mamusie :tak: :-D
Nie byo mnie od środy i troszke nadrukowałyscie ale dałam rade;-) Wczoraj z rana pojechalismy po Hanie do tesciowej, a potem miałam wizyte u gina. Wszystko u mnie oki, szyjka sie nie skraca a ni nic, Posłuchalismy serduszka Mikołaja, no i w sumie wszystko oki. Nastepna wizyta znów za 2 tyg. no bo już to końcówka i trzeba kontrolować... :tak: ;-)

Pogoda dzis super! Cały dzien na dworze, teraz dzieciaki bedą ogladac bajki na TVN Style i pewnie mi padną, takze musze pościelac zaraz lóżka... No i sama jestem zmęczona troszkę...
Od początku mam już +10kg :tak: no i brzuszek sie powiekszył i na wysokosci pępka 116cm :tak: dobrze że już końcówka...

Miłego weekendu majowego wam życzę!!! Pewnie zajrzę do was dopiero we wtorek... Buziaki:*******

Do góry