reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

My juz po spacerku następnym :-D

Brzuch jak zwykle mi twardniał jak chodziłam ale juz sie przyzwyczaiłam;-)
Mały sie wierci, ma coraz mniej miejsca:tak: no ale jeszcze troszke. Za jakies 2-3 tyg ide na USG by zobaczyc jak tam z maluchem i jaki jst duży ;-)

Maagda_ wspólczuje ze mała jest chora... oby jej szybko przeszło... :***
Cos nie coś zjadłam, troszke wypiłam i zaraz bede sie kładła z synkiem pewnie :-D ale niewiem... ehhh....

reklama
Witajcie moje drogie, ja dzisiaj miałam wycieczke autobusem horror tak mi brzusio wytrzęsło... Alex ma chyba dość bujania. Wyobraźcie sobie że zaczepiła mnie babcia i z tekstem dziecko ile ty masz lat i ciąża SZOK dla mnie spojrzałam i odpowiedziałam "że na tyle dużo aby miec wykształcenie pracę i dziękuję jej za komplement bo poczułam się jak nastolatka" wiecie co nie spodziewałam się czegoś takiego od obcych ludzi ... a wy jakieś przygody miałyście

witaj Pati89 ;-) moja tez się popłakała :-p i od tamtej pory szaleją z moim tatą że będą dziadkami i wogóle :rofl2: a napisz jak sie czujesz który to tc?:laugh2:

PATI Widać mama łatwo przyjęła wiadomość że zostanie babcia. Fajnie.

Pati Fajnie ze tak ze szcześciem to przyjeła.... Napisz coś więcej o sobie jak sie czujesz który to tydz..... no i tak ogólnie

Czuję się bardzo dobrze, mdłości przeszły i odpoczywam :) Tylko spać mi się chce :p leci 7 tydzień (o ile się nic nie pomyliłam). Byłam dopiero na pierwszej wizycie i byłam zbyt przejęta, aby uważnie posłuchać Pana Doktorka i wypytać się o wszystko. Muszę badania zrobić, a boję się :p bo nie lubię igiełek :p Moja rodzinka się cieszy, a o chłopaku to już nie wspomnę :p gdyby mógł skakałby ciągle :p Mam nadzieję, że wszystko się ułoży. Nadal nie wiem co ze studiami zrobić i tutaj mam wielki problem :(

Witam! Ja się słabo odzywam bo albo przygotowania do matury a jak już mam tego dość to ćwiczę teorię na prawo jazdy no i Miki skutecznie wypełnia dzien;-)

Clio no to ładnie, babka szczera:-p ale chyba to jest lepsze niż jak siedzą 2 babcie i Cię obgadują i totak dyskretnie, że wszystko szłyszysz :sorry2:
Elizka no jakbyś podrzuciła 2 to byś sobie troszkę odpoczeła :-)

No nic zrobię jeszcze jeden test i lecę spać;-)

Jestem mamą dwu tygodniowego maleństwa Dzieckiem zajmuje się praktycznie sama bo mąż pracuje. Czy to wrażenie że nie dam sobie rady kiedyś minie. Jak to było u was ??
Jako, że moje maleństwo ma już cztery miesiączki(jutro kończy) to się wypowiem.
Więc na początku też miałam takie myślenie a teraz? Mój syn od miesiąca przesypia nocki calutkie(od 19.30 do 7, a potem dosypia do 10), je posiłki już o stałych porach i potrafi sam sobą się zająć(dla mnie wybawawieniem jejs leżaczek bujaczek z zabawkami-polecam)
A gdy twoje maleństwo pierwszy raz się do Ciebie świadomie uśmiechnie to zobaczysz, że zapomnisz o wszystkich trudach, nawet w środku nocy znajdziesz siłę do działania:)

witajcie babulki;):*

Myska-oo to gratuluje slubiku....Napewno bedziesz piekne wygladac...
WItam nowe Mamusie gratuluje....fasolek

u mnie wszytsko na dobrej dordze jest....

Spedzilam super weekend z Mezem....I w sobote bylo fajnie iw niedziele poszlam z nim do restauracji....

I od wczoraj jestesmy Juz w Naszym domku....Wybaczylam mu....

Ale nadala mu nie ufam to musi przysc z czase...kocham go Bardzo On nas tez...wiec....Zobaczymy jak to bedzie...Boje sie troszke ale trzeba dac 2 szance czasem....

hej kobitki, ja dziś po jazdach ;D :p

Łucja ma zapalenie oskrzeli :(
Ojej biedna malutka :((

Witajcie:)Mamuśki:)
miałam znów przerwę na forum :-(.... sorko :-(Wy tyle piszecie a ja nie nadążam potem odpisywać:(:-(
U mnie w bielsku jako tako tzn ciepło:-) jest a słoneczko wychodzi raz na jakiś czas :):-)
Co u was słychać w brzuszku??Mój mały tak wariuje ze ho ho:) jestem taka szczęśliwa:):):D:D:D:-D:-D:-D:-D:-D:happy2::happy2::happy2:
ogólnie to jestem na etapie przygotowań do ślubu oby wszystko się udało:)

Pozdrawiam :*:*;-);-);-);-)
To kiedy planujecie ślub????

A u nas nocka po bardzo cieżkim dniu w całości przespana.. Wczoraj Kuba cały dzien był strasznie marudny.... Spał przez cały dzień moze godzine no ale w nocy odespał.... Jak zasmoł o 21 to spał do 5 zjadł i dalej spał do 9:30... Także ja tez wyspana jestem :)))

witajcie babulki;):*

Myska-oo to gratuluje slubiku....Napewno bedziesz piekne wygladac...
WItam nowe Mamusie gratuluje....fasolek

u mnie wszytsko na dobrej dordze jest....

Spedzilam super weekend z Mezem....I w sobote bylo fajnie iw niedziele poszlam z nim do restauracji....

I od wczoraj jestesmy Juz w Naszym domku....Wybaczylam mu....

Ale nadala mu nie ufam to musi przysc z czase...kocham go Bardzo On nas tez...wiec....Zobaczymy jak to bedzie...Boje sie troszke ale trzeba dac 2 szance czasem....
Masz rację czasem warto dać drugą szansę. Mam nadzieję, że już będzie ok :)

Witam.
MAGDA Zdrówka dla Łucji.
CLIO Ja nie miałam podobnych przygód. Swoją droga to babka musiała być z tych poukładanych czepialskici :-) no ale jak już ktoś wspomniał lepiej jak ci to powiedziała niźli miałabys słuchać jak gada na ciebie komuś.
SOCHI Mam nadzieję że to był pierwszy i ostatni raz kiedy zrobił coś takiego. Dobrze by było gdybyście rozmawiali często o tym czego wam brakuje, żeby nie było żadnych niedopowiedzeń i przykrych sytuacji. Cieszę się że teraz dobrze się Wam układa i oby już tak zostało :-)
u mnie dziś pochmurno i lekko pada. A wczoraj było tak fajnie. Ciekawe jaka pogoda będzie w ten weekend bo planujemy rowerowy wypad z mężem i dziećmi.

reklama
Hej dziewczyny !:)

Dawno mnie nie było no ale wiecie... przy maleństwu takim małym ciężko czasem nawet iść do łazienki :-D:szok:

Postaram się Was nadrobić i czytać częściej i poodpisywać, wybaczycie mi chybaa co :-:)-)

Byłyśmy dzisiaj na ważeniu, mała ma 5,200 kg :-D

Wstawiam parę fotek i znikam, wpadnę może później jak porobię parę rzeczy w domku :)

Pozdrawiam Was wszystkie ;* ! :sorry2:

Do góry