reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

My juz po spacerku następnym :-D

Brzuch jak zwykle mi twardniał jak chodziłam ale juz sie przyzwyczaiłam;-)
Mały sie wierci, ma coraz mniej miejsca:tak: no ale jeszcze troszke. Za jakies 2-3 tyg ide na USG by zobaczyc jak tam z maluchem i jaki jst duży ;-)

Maagda_ wspólczuje ze mała jest chora... oby jej szybko przeszło... :***
Cos nie coś zjadłam, troszke wypiłam i zaraz bede sie kładła z synkiem pewnie :-D ale niewiem... ehhh....

reklama
Witajcie moje drogie, ja dzisiaj miałam wycieczke autobusem horror tak mi brzusio wytrzęsło... Alex ma chyba dość bujania. Wyobraźcie sobie że zaczepiła mnie babcia i z tekstem dziecko ile ty masz lat i ciąża SZOK dla mnie spojrzałam i odpowiedziałam "że na tyle dużo aby miec wykształcenie pracę i dziękuję jej za komplement bo poczułam się jak nastolatka" wiecie co nie spodziewałam się czegoś takiego od obcych ludzi ... a wy jakieś przygody miałyście

witaj Pati89 ;-) moja tez się popłakała :-p i od tamtej pory szaleją z moim tatą że będą dziadkami i wogóle :rofl2: a napisz jak sie czujesz który to tc?:laugh2:

PATI Widać mama łatwo przyjęła wiadomość że zostanie babcia. Fajnie.

Pati Fajnie ze tak ze szcześciem to przyjeła.... Napisz coś więcej o sobie jak sie czujesz który to tydz..... no i tak ogólnie

Czuję się bardzo dobrze, mdłości przeszły i odpoczywam :) Tylko spać mi się chce :p leci 7 tydzień (o ile się nic nie pomyliłam). Byłam dopiero na pierwszej wizycie i byłam zbyt przejęta, aby uważnie posłuchać Pana Doktorka i wypytać się o wszystko. Muszę badania zrobić, a boję się :p bo nie lubię igiełek :p Moja rodzinka się cieszy, a o chłopaku to już nie wspomnę :p gdyby mógł skakałby ciągle :p Mam nadzieję, że wszystko się ułoży. Nadal nie wiem co ze studiami zrobić i tutaj mam wielki problem :(

Witam! Ja się słabo odzywam bo albo przygotowania do matury a jak już mam tego dość to ćwiczę teorię na prawo jazdy no i Miki skutecznie wypełnia dzien;-)

Clio no to ładnie, babka szczera:-p ale chyba to jest lepsze niż jak siedzą 2 babcie i Cię obgadują i totak dyskretnie, że wszystko szłyszysz :sorry2:
Elizka no jakbyś podrzuciła 2 to byś sobie troszkę odpoczeła :-)

No nic zrobię jeszcze jeden test i lecę spać;-)

Jestem mamą dwu tygodniowego maleństwa Dzieckiem zajmuje się praktycznie sama bo mąż pracuje. Czy to wrażenie że nie dam sobie rady kiedyś minie. Jak to było u was ??
Jako, że moje maleństwo ma już cztery miesiączki(jutro kończy) to się wypowiem.
Więc na początku też miałam takie myślenie a teraz? Mój syn od miesiąca przesypia nocki calutkie(od 19.30 do 7, a potem dosypia do 10), je posiłki już o stałych porach i potrafi sam sobą się zająć(dla mnie wybawawieniem jejs leżaczek bujaczek z zabawkami-polecam)
A gdy twoje maleństwo pierwszy raz się do Ciebie świadomie uśmiechnie to zobaczysz, że zapomnisz o wszystkich trudach, nawet w środku nocy znajdziesz siłę do działania:)

witajcie babulki;):*

Myska-oo to gratuluje slubiku....Napewno bedziesz piekne wygladac...
WItam nowe Mamusie gratuluje....fasolek

u mnie wszytsko na dobrej dordze jest....

Spedzilam super weekend z Mezem....I w sobote bylo fajnie iw niedziele poszlam z nim do restauracji....

I od wczoraj jestesmy Juz w Naszym domku....Wybaczylam mu....

Ale nadala mu nie ufam to musi przysc z czase...kocham go Bardzo On nas tez...wiec....Zobaczymy jak to bedzie...Boje sie troszke ale trzeba dac 2 szance czasem....

hej kobitki, ja dziś po jazdach ;D :p

Łucja ma zapalenie oskrzeli :(
Ojej biedna malutka :((

Witajcie:)Mamuśki:)
miałam znów przerwę na forum :-(.... sorko :-(Wy tyle piszecie a ja nie nadążam potem odpisywać:(:-(
U mnie w bielsku jako tako tzn ciepło:-) jest a słoneczko wychodzi raz na jakiś czas :):-)
Co u was słychać w brzuszku??Mój mały tak wariuje ze ho ho:) jestem taka szczęśliwa:):):D:D:D:-D:-D:-D:-D:-D:happy2::happy2::happy2:
ogólnie to jestem na etapie przygotowań do ślubu oby wszystko się udało:)

Pozdrawiam :*:*;-);-);-);-)
To kiedy planujecie ślub????

A u nas nocka po bardzo cieżkim dniu w całości przespana.. Wczoraj Kuba cały dzien był strasznie marudny.... Spał przez cały dzień moze godzine no ale w nocy odespał.... Jak zasmoł o 21 to spał do 5 zjadł i dalej spał do 9:30... Także ja tez wyspana jestem :)))

witajcie babulki;):*

Myska-oo to gratuluje slubiku....Napewno bedziesz piekne wygladac...
WItam nowe Mamusie gratuluje....fasolek

u mnie wszytsko na dobrej dordze jest....

Spedzilam super weekend z Mezem....I w sobote bylo fajnie iw niedziele poszlam z nim do restauracji....

I od wczoraj jestesmy Juz w Naszym domku....Wybaczylam mu....

Ale nadala mu nie ufam to musi przysc z czase...kocham go Bardzo On nas tez...wiec....Zobaczymy jak to bedzie...Boje sie troszke ale trzeba dac 2 szance czasem....
Masz rację czasem warto dać drugą szansę. Mam nadzieję, że już będzie ok :)

Witam.
MAGDA Zdrówka dla Łucji.
CLIO Ja nie miałam podobnych przygód. Swoją droga to babka musiała być z tych poukładanych czepialskici :-) no ale jak już ktoś wspomniał lepiej jak ci to powiedziała niźli miałabys słuchać jak gada na ciebie komuś.
SOCHI Mam nadzieję że to był pierwszy i ostatni raz kiedy zrobił coś takiego. Dobrze by było gdybyście rozmawiali często o tym czego wam brakuje, żeby nie było żadnych niedopowiedzeń i przykrych sytuacji. Cieszę się że teraz dobrze się Wam układa i oby już tak zostało :-)
u mnie dziś pochmurno i lekko pada. A wczoraj było tak fajnie. Ciekawe jaka pogoda będzie w ten weekend bo planujemy rowerowy wypad z mężem i dziećmi.

reklama
Hej dziewczyny !:)

Dawno mnie nie było no ale wiecie... przy maleństwu takim małym ciężko czasem nawet iść do łazienki :-D:szok:

Postaram się Was nadrobić i czytać częściej i poodpisywać, wybaczycie mi chybaa co :-:)-)

Byłyśmy dzisiaj na ważeniu, mała ma 5,200 kg :-D

Wstawiam parę fotek i znikam, wpadnę może później jak porobię parę rzeczy w domku :)

Pozdrawiam Was wszystkie ;* ! :sorry2:

Do góry