reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej mamusie
dzisiaj byłam na prenatalnym USG Alex nie chciał pokazać buźki więc 4D poszło w odstawkę, za to dowiedziałam się że ma małą plamkę na serduszku tzw zwapnienie :-(trochę się martwię bo lekarz chce ze mnie zedrzeć kasę na echo u kardiologa płodu a to 180zł kosztuje i mówi mi ze to nie jest wada i że to się "czasem" zdarza pytałam chrzestnej która jest lekarzem i ona uważa że to niepotrzebne i dzidzia sama sobie poradzi. Mój gin jak do niego zadzwoniłam prawie płacząc powiedział ze to jest tak częste ze nie ma się czym martwić najważniejsze ze trisomia chromosomu 21 jest grubo powyżej 1000 więc jest ok
a co jeszcze lepszego lekarz mi powiedział że msze to badanie zrobić w ciągu 2 tyg bo potem nie będzie widoczne :szok: jeżeli trzeba bo to "coś" może niepokoić to jak może zniknąć ??
mam mały mętlik

Clio w takim ukladzie nie martw sie i nie rob tych badan, zobacz i twoja chrzesna i ginekolog mowi ze jest ok i ze nie trzeba to nie sluchaj sie jednego lekarza ktory poprostu wykrzystal to ze sie boisz i ze napewno bedziesz chciala zrobic te badania.

dzięki Violett tak właśnie zrobię :tak: bo nie zamartwiałam się i było dobrze i teraz też sie nie dam wszystkie badania mam dobre i krwi i mocz USG wiec będziemy sobie żyć dalej powolutku, a jak wam dzień moja ja zmykam na taras korzystać jeszcze ze słoneczka :-D

hej dziewczyny mam pewnien problem hm od stycznia biore tabletki antykoncepcyjne w zeszlo sobote dostalam @ tak jak mialam dostac ale to nie byl normlany @ tylko takie plamienie i trawlo to do piatku i a dzis "leci" ze mnie i na dodtaek tak mnie brzuch boli ze zwijam sie z bolo az placze i nie wiem co to moze byc :( mam dzis wziasc tabletke ale nie wiem czy mam ja brac :( miala ktoras z was takie cos?

jeżeli stosujesz antykoncepcje takie rzeczy mogą się przydażyć jeżeli nie przejdzie co za ok 2/3 dni to wtedy przerwij ból to z czasem przechodzi do mniejszego ale bez rewelacji, u mnie tak było jak brałam pewne tabletki to 2 tygodnie miałam okres i odstawiłam bo wiedziałam ze nie są dla mnie :( a co ty bioerzesz? ja stosowałam 3,5 roku cilest potem rok plastry(sa ekstra) i znowu cilest pół roku odstawiłam w sierpniu i tez sobie oprzypomniałam co to fizjologiczny okres;/

reklama
biore hormonal hmm ale mnie to tak rwieee czuje jakby ktos mi wyrywal wszystko ze srodkaa zaraz doslownie bede biegac po scianach :( bo nie wytrzymuje :(

Do góry