reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No to sie zapusciłam:-) no ale teraz juz bede na birzonco
Maagda zdrówka dla Lusi
kingusia super malutka podobna do Ciebie
Sochi moze to i lepiej że sie pogodziliscie, ale z drugiej strony gdyby mnie ktos zdradził mysle ze nie potrafiłabym zaufac od nowa

reklama
Hej

Sochi życze wam aby sie udało odbudowac to wszystko co było kiedys miedzy wami...;-) jak jestescie dla siebie to sie uda:tak: wiem cos o tym niestety... :-( ;-)

No a moja córa dzis skonczyła 3,5 roku:szok:
Wiecie , bycie matką to jest cos dziwnego... JAk mam oboje w domu to bym z checią jednego sie pozbyła na jakis czas i odpoczeła... Hani nie ma od niedzieli, dzis wtorek i ja juz chce by po nia jechać...:tak: No bo nie dość ze mi jej brakuje to i Daniel nie ma sie z kim bawic , marudzi... :-) ehhh.... musze męża zacząc molestowac że trzeba jechac, i zeby wczesniej wrociłz pracy.... ;-) a jak nie to moze jutro dopiero pojedziemy po nią...:-(

Idę sie położe bo mały strasznie sie wierci:-)

hej Mamuśki ;-)
ja sie dzisiaj witam i uciekam spać bo padam przed weekendem majowym mam nalot z manicurem pedicurem i odświeżaniem do tego dochodzą komuniowe mamy babcie chrzestni zawrót głowy :rofl2:

kingusia Kornelia jest cudna :laugh2: najsłodsze to w z napisem I Love My Mummy :laugh2:

a wy macie jakies komunie w rodzinie? jak słucham o tym jakie to babcie prezenty robią to mózg mi paruje i zastanawiam się czy to duchowe przeżycie czy finansowe :eek::no:

hej dziewczyny, mam pytanie, czy któraś z was wybierała się ze swoim maluchem w podróż po szczepionce? Mamy zaplaowaną na jutrzejszą noc podróż kuszetką i nie wiem czy nie odwołać

Czuje sie jak przeżuta i wypluta mały w nocy darł sie przez godzine, myslałam ze umre potem przez kolejna godzie popłakiwal aż w końcu koło 2 zasnął i budził sie co 5 min do 3 wteddy to usnął na dobre... Mam dosc ciekawe co teraz wychodzi:/

matosia zalezy jak dziecko znosi szczepionki ja bym sie z moim nie wybrała bo zawsze jest marudny, a jesli twoja córka dobrze znosi to nie widze problemu
Elizka gdzies ty córe sprzedała?

hej dziewczyny, mam pytanie, czy któraś z was wybierała się ze swoim maluchem w podróż po szczepionce? Mamy zaplaowaną na jutrzejszą noc podróż kuszetką i nie wiem czy nie odwołać

Ja normalnie funkcjonowałąm z małym po szczepieniach. Ale to zależy jak się dziecko czuje, czy jest gorączka.
Dziewczyny co stosowałyście na ząbkowanie? Jaki żel???
No a mój Aluś dziś kończy 4 miesiące:)

Paulus89 czopki vibrucol, żel jakiś nie wiem jaki, ziemne gryzaki i to ostatnie troche pomagało podobno te czopki sa dobre ale na mojego akurat nie działały

Witam was dziewczyny, dawno mnie u was nie było.
Jakoś nie moge sie wgryźć w temat.. :(
Nie mam kiedy skorzystać z komputera, co drugi dzień, no więc jak już wejde to tyle napiszecie że sie gubie..

Kingusia ale słodka ta Twoja córcia, śliczne oczęta. A no i Ty super wyglądasz po Ciąży.

No to moze i ja wstawie chociaż jedno foto z wczoraj z moją perełką :) Waży już 4800! :p no i robi sie rudy!!!
P102026666.jpg

Ostatnia edycja:
No to moze i ja wstawie chociaż jedno foto z wczoraj z moją perełką :) Waży już 4800! :p no i robi sie rudy!!!
Zobacz załącznik 240234

Śliczny!! :))
Ty też ładnie wyglądasz no no :)
możesz z synkiem iść od razu na podryw ;)) hehe...

Hej dziewczynki !

U nas wieczór był straaaaaszny, czasem na wieczór są takie różne sytuacje z małą, że koszmar... . Wczorajszy wieczór polegał na tym, że mała płakała , bo gazów jej się za dużo nazbierało , i była tragedia :Histeria: myślałam, że zwariuje... jedynie suszarka pomagała, i robiłam herbatki z rumianku lub kopru... no i ćwiczenia brzuszek masowałam albo nóżki jej zginałam i tak w kółko ... .
Czasem jak dziadek miał na kolanach małą to była cisza, bo była zdziwiona o co chodzi :D hehe... ale to na krótko...
Zasnęła po 23 i spała do po 2 , zjadła mleczko i spała do po 5 , zjadła mleczko no i spałyśmy już do 8 :) _
tak źle nie było... ale WIECZORY często są okropne ...

artystka92 u mnie mała była jak się urodziła ruda:) a teraz to taki ciemny blond jakoś włosy ;) ale to nie po mnie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kingusia postaraj sobie załatwić krople SabSimplex(wiele dziewczyn mówi, że są najlepsze), lub Bobotic i Infacol, Espumisan.
A kopru nie dawaj jak już jest kolka bo wtedy gazów jest więcej i dzidzia bardziej się męczy.
Artystka ty to laska jesteś, że hoho. Na spacerach Cię nie podrywają???
Umi ja mam Dentinox ale sama nie wiem czy działą, może kupię te czopki.

Do góry