reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a leki przeciwbólowe nie działają to jedź na dyżur do szpitala bo to moze być bardzo niepokojące ja np z bólu miałam zasłabnięcia bo nie wytrzymywałam ale to bardzo indywidualna sprawa tym bardziej jak tego nie było powinnas zadzwonić na pogotowie lub jechać z kimś

Mamuśki co tu tak pusto?????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej dziewczyny :) Wczoraj powiedziałam mojej mamusi, że będzie z babcią :D Przyszedł mój chłopak na herbatkę, posiedzieliśmy i wkońcu jej powiedzieliśmy :p hehe i popłakała się bidulka ze szczęścia :D

witaj Pati89 ;-) moja tez się popłakała :-p i od tamtej pory szaleją z moim tatą że będą dziadkami i wogóle :rofl2: a napisz jak sie czujesz który to tc?:laugh2:

MIGOCIA Ja ci niestety nie pomogę. A przed braniem tych tabletek miałaś robione jakieś badania? Bo może źle dobrane są. A taki ból jak długo się utrzymuje nie jest normalny więc lepiej skonsultować to z ginem.
MYSIA Nie martw się. Musisz myśleć o tym że ciąża jest pięknym stanem i napewno będziesz ślicznie wyglądać na własnym ślubie. A dla twojego przyszłego męża zawsze będziesz piękna :-)
CLIO Nie ma co liczyć że w weekend będzie duży ruch na forum :-)
PATI Widać mama łatwo przyjęła wiadomość że zostanie babcia. Fajnie.

Hej dziewczyny :) Wczoraj powiedziałam mojej mamusi, że będzie z babcią :D Przyszedł mój chłopak na herbatkę, posiedzieliśmy i wkońcu jej powiedzieliśmy :p hehe i popłakała się bidulka ze szczęścia :D
Pati Fajnie ze tak ze szcześciem to przyjeła.... Napisz coś więcej o sobie jak sie czujesz który to tydz..... no i tak ogólnie
A u nas dziś wielkie sprzatanie po wczorajszych chrzcinach Kubusia..... Troche tego sprzatania mam jak to po imprezie z domu :/:/:/

Hej

A no piękna pogoda;-) my dzis tez juz bylismy na dworku i zaraz znów wyruszamy.;-) jak narazie mam tylko daniela bo Hania została u teciowej:tak: mam troszkę odpoczynku bo jednak jedno dziecko to nie dwoje, chcielismy zostawic oboje ale niestety Daniel bez "cycka" czyli mnie sie nie ruszy :-p ale i tak bedzie musiał w którys weekend zostac bysmy mogli zobaczyc jak bedzie jak pojade rodzic... ;-)
No a z maluchem w brzuszki raczej wszystko oki, własnie czuje ze ma czkawke :-D strasznie sie ostanio wierci i przepycha :-) no ale ma coraz mniej miejsca... ;-)

Miłego dnia

Witajcie:)Mamuśki:)
miałam znów przerwę na forum :-(.... sorko :-(Wy tyle piszecie a ja nie nadążam potem odpisywać:(:-(
U mnie w bielsku jako tako tzn ciepło:-) jest a słoneczko wychodzi raz na jakiś czas :):-)
Co u was słychać w brzuszku??Mój mały tak wariuje ze ho ho:) jestem taka szczęśliwa:):):D:D:D:-D:-D:-D:-D:-D:happy2::happy2::happy2:
ogólnie to jestem na etapie przygotowań do ślubu oby wszystko się udało:)

Pozdrawiam :*:*;-);-);-);-)

reklama
No to bardzo dobrze ze Twoja mama tak zareagowala :) Tak takpopieram dziewczyny napisz cos wiecej o sobie, wklej suwaczek to bedziemy na bierzaca z Twoimi tygodniami ciąży :)

hej kobitki, ja dziś po jazdach ;D :p

Łucja ma zapalenie oskrzeli :(
I jak po jazdach?? Oj biedulka :( Zycze zeby szybko wyzdrwiala Twoja kruszynka :)

A u mnie bardzo dobrze, wreszcie przeziebienie odchodzi, jeszcze katar zostal, ale zrobilo mi sie zimno na ustach;/ Jak nie urok to sr...
Pogoda jest cudowna, wreszcie doczekalam sie ciepelka :) Jutro mam USG juz nie moge sie doczekac :)
A co u was mamuski??

Do góry