reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a leki przeciwbólowe nie działają to jedź na dyżur do szpitala bo to moze być bardzo niepokojące ja np z bólu miałam zasłabnięcia bo nie wytrzymywałam ale to bardzo indywidualna sprawa tym bardziej jak tego nie było powinnas zadzwonić na pogotowie lub jechać z kimś

Mamuśki co tu tak pusto?????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej dziewczyny :) Wczoraj powiedziałam mojej mamusi, że będzie z babcią :D Przyszedł mój chłopak na herbatkę, posiedzieliśmy i wkońcu jej powiedzieliśmy :p hehe i popłakała się bidulka ze szczęścia :D

witaj Pati89 ;-) moja tez się popłakała :-p i od tamtej pory szaleją z moim tatą że będą dziadkami i wogóle :rofl2: a napisz jak sie czujesz który to tc?:laugh2:

MIGOCIA Ja ci niestety nie pomogę. A przed braniem tych tabletek miałaś robione jakieś badania? Bo może źle dobrane są. A taki ból jak długo się utrzymuje nie jest normalny więc lepiej skonsultować to z ginem.
MYSIA Nie martw się. Musisz myśleć o tym że ciąża jest pięknym stanem i napewno będziesz ślicznie wyglądać na własnym ślubie. A dla twojego przyszłego męża zawsze będziesz piękna :-)
CLIO Nie ma co liczyć że w weekend będzie duży ruch na forum :-)
PATI Widać mama łatwo przyjęła wiadomość że zostanie babcia. Fajnie.

Hej dziewczyny :) Wczoraj powiedziałam mojej mamusi, że będzie z babcią :D Przyszedł mój chłopak na herbatkę, posiedzieliśmy i wkońcu jej powiedzieliśmy :p hehe i popłakała się bidulka ze szczęścia :D
Pati Fajnie ze tak ze szcześciem to przyjeła.... Napisz coś więcej o sobie jak sie czujesz który to tydz..... no i tak ogólnie
A u nas dziś wielkie sprzatanie po wczorajszych chrzcinach Kubusia..... Troche tego sprzatania mam jak to po imprezie z domu :/:/:/

Hej

A no piękna pogoda;-) my dzis tez juz bylismy na dworku i zaraz znów wyruszamy.;-) jak narazie mam tylko daniela bo Hania została u teciowej:tak: mam troszkę odpoczynku bo jednak jedno dziecko to nie dwoje, chcielismy zostawic oboje ale niestety Daniel bez "cycka" czyli mnie sie nie ruszy :-p ale i tak bedzie musiał w którys weekend zostac bysmy mogli zobaczyc jak bedzie jak pojade rodzic... ;-)
No a z maluchem w brzuszki raczej wszystko oki, własnie czuje ze ma czkawke :-D strasznie sie ostanio wierci i przepycha :-) no ale ma coraz mniej miejsca... ;-)

Miłego dnia

Witajcie:)Mamuśki:)
miałam znów przerwę na forum :-(.... sorko :-(Wy tyle piszecie a ja nie nadążam potem odpisywać:(:-(
U mnie w bielsku jako tako tzn ciepło:-) jest a słoneczko wychodzi raz na jakiś czas :):-)
Co u was słychać w brzuszku??Mój mały tak wariuje ze ho ho:) jestem taka szczęśliwa:):):D:D:D:-D:-D:-D:-D:-D:happy2::happy2::happy2:
ogólnie to jestem na etapie przygotowań do ślubu oby wszystko się udało:)

Pozdrawiam :*:*;-);-);-);-)

reklama
No to bardzo dobrze ze Twoja mama tak zareagowala :) Tak takpopieram dziewczyny napisz cos wiecej o sobie, wklej suwaczek to bedziemy na bierzaca z Twoimi tygodniami ciąży :)

hej kobitki, ja dziś po jazdach ;D :p

Łucja ma zapalenie oskrzeli :(
I jak po jazdach?? Oj biedulka :( Zycze zeby szybko wyzdrwiala Twoja kruszynka :)

A u mnie bardzo dobrze, wreszcie przeziebienie odchodzi, jeszcze katar zostal, ale zrobilo mi sie zimno na ustach;/ Jak nie urok to sr...
Pogoda jest cudowna, wreszcie doczekalam sie ciepelka :) Jutro mam USG juz nie moge sie doczekac :)
A co u was mamuski??

Do góry