reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

jestem tu z wami dzięki mojej kochanej bratanicy która też będzie miała maluszka tylko że 2 mies. po mnie. wcześniej nawet nie wiedziałam że taka fajna strona istnieje:tak:.dzięki Olcia :-).początek ciąży strasznie mi sie dłużył i nie mogłam sie doczekać kiedy miną kolejne miesiące a tu nagle zostało 1,5 mies. do końca i jestem pełna obaw co to będzie jak maluszek sie pojawi no i jak starszy zareaguje,choć wiem że cieszy sie że zostanie starszym bratem.no zobaczymy co to bedzie.Pozdrawiam;-)

Witajcie mamuśki:)i Ewi430:-)Nie masz za co dziekować:) teraz widze że przynajmniej sie nie nudzisz :-D.Pozdrawiam:****

Violett- ile masz lat??liceum\technikum?? bo czytałam ze do szkoły chodzisz a jestem ciekawa czy ja tu jestem na tym forum najmłodsza:p:-)

Witajcie Mamuśki:**:-D:-)Jak tam wasze sampoczucie??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
właśnie oglądam kondukt z trumną i ciężko do mnie dociera fakt ze to u nas i te tłumy a jak u was :sad::frown:

a tak z innej beczki to zasłuchałam się
Barbra Streisand - Woman in Love uwielbiam ta piosenkę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja mam lat 19 :) I chodze to 3 klasy technikum :) No to młodziutka byłas:)
Mysia a ty ile masz lat ??:)
I pozostałe jak tam??
clio87 nie czuj sie staro bo jestes jeszcze bardzo mlodziutka :)

reklama
Eh ja miałam napisać że też mam 19 ale kurcze zapomniałam że już jestem stara:/

Ewi430 chwal sie ile masz latek:-p
Mysia Spokojnie urodzisz, bedziesz musiała biegac za malenstwem to raz dwa zgubisz zbedne kg:-)

Do góry