reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

jestem tu z wami dzięki mojej kochanej bratanicy która też będzie miała maluszka tylko że 2 mies. po mnie. wcześniej nawet nie wiedziałam że taka fajna strona istnieje:tak:.dzięki Olcia :-).początek ciąży strasznie mi sie dłużył i nie mogłam sie doczekać kiedy miną kolejne miesiące a tu nagle zostało 1,5 mies. do końca i jestem pełna obaw co to będzie jak maluszek sie pojawi no i jak starszy zareaguje,choć wiem że cieszy sie że zostanie starszym bratem.no zobaczymy co to bedzie.Pozdrawiam;-)

Witajcie mamuśki:)i Ewi430:-)Nie masz za co dziekować:) teraz widze że przynajmniej sie nie nudzisz :-D.Pozdrawiam:****

Violett- ile masz lat??liceum\technikum?? bo czytałam ze do szkoły chodzisz a jestem ciekawa czy ja tu jestem na tym forum najmłodsza:p:-)

Witajcie Mamuśki:**:-D:-)Jak tam wasze sampoczucie??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
właśnie oglądam kondukt z trumną i ciężko do mnie dociera fakt ze to u nas i te tłumy a jak u was :sad::frown:

a tak z innej beczki to zasłuchałam się
Barbra Streisand - Woman in Love uwielbiam ta piosenkę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja mam lat 19 :) I chodze to 3 klasy technikum :) No to młodziutka byłas:)
Mysia a ty ile masz lat ??:)
I pozostałe jak tam??
clio87 nie czuj sie staro bo jestes jeszcze bardzo mlodziutka :)

reklama
Eh ja miałam napisać że też mam 19 ale kurcze zapomniałam że już jestem stara:/

Ewi430 chwal sie ile masz latek:-p
Mysia Spokojnie urodzisz, bedziesz musiała biegac za malenstwem to raz dwa zgubisz zbedne kg:-)

Do góry