reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Samopoczucie bardzo dobrze :) Smaki tez, dzisiaj nie mam zachcianek. Dzisiaj humorki mam rano juz wydzieralam sie na mojego P. za byle co :(

Ja lece narazie bede po poludniu :) Buziaki dziewuszki. Miluego dnia
Pa:*

dziewczyny przed chwila mielismy 2 minuty ciszy i wyobrazcie sobie ze u nas tak alarmy [w szkolach itp - jedna mamy b blisko] tak dudnily, ze Damian mi sie obudzil o_O
Ale nie powiem, pieknie ten gest wygladal na Warszawskich ulicach, cale miasto zamarlo...

Asheara no u nas w Płocku tez takie alarmy! A u nas szkoła na przeciwko mojego bloku :p
Ale maly sie nie obudzil, jego nic nie rusza :D;p

Ale zgadzam sie z Toba suuper to wyglądało :))
Tym bardziej ze w co drugim oknie widać flage z czarna wstęga...

Witam nowe mamuśki :tak:

Violett widac jaka jestes szczesliwa :tak: super, ja dopiero po jakims czasie jak juz bylam w ciazy uswiadomilam sobie jakie to szczescie. Tak trzymaj ;-)

artystka bardzo fajny wozeczek, podoba mi sie :tak:

Asheara a Ty juz mialas jakies egzaminy w szkole??

Ja juz po prawie wszystkich egzaminach, za tydzien w sobote jeszcze tylko ustny angielski, a za 2 tygodnie juz rozdanie swiadectw :-)

Ja 2 minuty ciszy przespałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A u nas żadnych syren nie było, ale policja jechała i sie zatrzymała policjanci wyszli na chodnik jak były 2 minuty ciszy i ludzie tez postawali na chodnikach, eh smutne to

Violett wszyscy cie podziwiaja bo przewaznie na samym poczatku jest strach i złość, ale widac nie zawsze ty jestes wyjatkiem i dobrze:-)

reklama
No w sumie moze i tak:) Ja sie ciesze od pierwszej chwili kiedy sie dowiedzialam :)Alemoze dlatego ze moj P się cieszy i wspieraja mnie rodzice i rodzina :)

Do góry