reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

violett - no to wszystko cacy jak widac, oby tak dalej!!! :tak:
ewi430 - witamy witamy! napisz nam wiecej o sobie ;-)
artystka - wozek wyglada na calkiem poreczny nawet w wersji spacerowki... a sprobuj go zrobic na spacerowke i stwierdz czy sie dobrze jezdzi. a pokazalaby ten co sie rozklekotał?

reklama
Witam wszystkie mamsie:)
Ja swoją córeczkę urodziłam 12 dni przed 18-tką:)
Wrazz partnerem chcieliśmy zostać rodzicami:)
Nie żałuje:)
Mam śliczną córeczkę która jest dla mnie całym światem:)
Teraz 13 kwietnia moja kruszynka kończy 4 m-c:)

Bede dziewczynki udzielać sie często, tzn głownie popołudniami bo rano w szkole, niestety :(
No ja tez sie ciesze że wszyscy zareagowali dobrze na moja kruszynke :) Więc moge sie z moim P. cieszyć się kazda chwilą ciązy :)

jestem tu z wami dzięki mojej kochanej bratanicy która też będzie miała maluszka tylko że 2 mies. po mnie. wcześniej nawet nie wiedziałam że taka fajna strona istnieje:tak:.dzięki Olcia :-).początek ciąży strasznie mi sie dłużył i nie mogłam sie doczekać kiedy miną kolejne miesiące a tu nagle zostało 1,5 mies. do końca i jestem pełna obaw co to będzie jak maluszek sie pojawi no i jak starszy zareaguje,choć wiem że cieszy sie że zostanie starszym bratem.no zobaczymy co to bedzie.Pozdrawiam;-)

LULKA Witaj.
EWI A może napisz ile masz lat? Ile twój starszy dzieciuch ma?

dzisiaj zapowiada się kolejny smutny dzień.
Ale trzeba jakoś zacząć funkcjonować.
Pojedziemy do kościoła a potem chyba odwiedzimy moją koleżankę.

hej mamusie
jak tam dzionek sie zaczął? nic w TV nie ma zimno pada bleee a ja na spacerek chciałam iść :( ale mam na dzisiaj plan poczytać kruszynie bajeczki :D

reklama
Do góry