reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

WITAM.
Mnie @ męczy już od soboty. Co do wieku to rodząc justynke miałam 18 lat a jeśli chodzi o mareczka to rodziłam w wieku 20 lat a w tym roku w czerwcu kończę 23.

EWI Pisz ile masz lat. Szybciutko :-)

KASIUCH Ach ci teściowie. Trzeba ignorować to co mówią. To jest wasze życie, wasze pieniądze. Nie im się wtrącac.
ARTYSTKA Mały Słodziutki :-)

reklama
witam was dziewczyny:-) z tego co ja tu czytam to wy wszystkie młode laski jesteście:-D a ja miałam 19 jak poznałam mojego a pamiętam jakby to wczoraj było:eek: no a teraz mam31 latek:baffled: Kube urodziłam jak miałam 25 no a w tamtym roku przyszła nam ochota na kolejnego bobaska :-) więc sie troche odmłodze he he

no tak ja nadal czuje sie młodo moja kol. z pracy rodziła jak miała40 :szok:ale wiecie jak odmłodniała po ciązy:szok: teraz to ona wygląda na 30:-Da czuje sie pewnie jakby miała 20 taka z niej laska hehe

violett super że tak wam sie fajnie układa z rodzicami :-)ja kiedyś miałam takie plany że urodze jak bede mieć 19 żeby być młoda mamą no ale swoje przeznaczenie poznałam właśnie jak miałam 19 :-)więc wszystko sie przeciągło w czasie :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam :)
ja urodze mając 20 lat, rocznikowo 21 ;) nie była to planowana ciąża ale i tak bardzo sie ciesze z nadejścia maleństwa :)
najgorsze jest to że mój ojciec jeszcze nie wie o niczym, moja matka tak ( nie cieszyła się zbytnio ale też nie pouczała mnie ani nie krzyczała). Ojca zawsze troche się bałam - zawodowy wojskowy - ale i tak będe musiała mu powiedzieć. Jednak ostatnio byłam na pierwszym USG i widząc moją Malutką popłakałam się i pomyślałam sobie że teraz już mnie nie obchodzi co powie ojciec- to jest moje i mojego ukochanego dziecko .
No właśnie - z Moim Dawidem nie jestem w zlegalizowanym związku, nawet nie jestesmy zaręczeni, ale jakoś mnie to teraz nie martwi ;) . mamy na to czas- teraz najważniejsza jest nasza córa ;)

pozdrawiam :)

ankazgdyni u mnie dowiedziala sie pierwsza mama i to ona powiedziala tacie :) Wogole to mama jest taka szczesliwa ze jestem w ciazy ze chodzi i wszystkim mowi, i odbierami ta przyjemnosc heh. tzn mowi tylko ciocia i takie tam. Ja najbardziej balam sie powiedziec starszej siostry bo ona to strasznie poukladana, pierw slub potem dom a potem dziecko dopiero. Ale też się cieszy i treszczy się o mnie bardzo :) Prawie codziennie dzwoni i mi przypomina że musze sie zdrowo odrzywiac i wogole :) Wogole rodzinka jest bardzo szczesliwa:)
Ja też z moim P. nie mam zalegalizowanego związku i też nie jesteśmy nawet zaręczeni. Ale z nami to tez dluga historia bo my jakies 4 5 lat temu bylismy ze soba, potem sie rozstalismy i teraz znowu jestesmy para. W sumie moze pomylicie ze jestesmy bardzo krutko bo tylko 8 miesiscy a juz jestem w ciazy. ale to byla bardziej wpadka, ale cieszymy sie ogromnie :)

Rany :D ile nowych osób na forum..
Witam Was wszystkie :) :-)

Violett widzę, że jesteśmy w tym samym wieku i w tym samym tygodniu:tak: :D ajj :) Jak samopoczucie? Też jesteś taka senna? :confused2:

Artystka Bardzo ładny wózek :)

ankazgdyni Dokładnie, nie przejmuj sie tym jaka bedzie reakcja ojca.. Teraz to Twój Dawid (mój tez sie tak nazywa:tak: :) będzie ojcem WASZEGO dziecka.. i to wy razem stworzycie nową rodzinę.. a wsparcie rodziców, owszem jest ważne.. ale najważniejsi jesteście wy i maluszek.. Dasz rade! U mnie też nie było tak pieknie od początku, tym bardziej, że moja mama jest w 5 miesciącu ciąży co juz wystarczająco zaskoczyło tate:-) a później ja.. eh biedny facet.. miał iść na emeryture i nie wiem jak to bedzie..

Pierwszy raz widziałam go w takim stanie, kiedy mu o mojej ciazy powiedziala mama.. poważny jak nigdy.. zapytał okropnym głosem: "I co, może mam ci pogratulowac?"
A teraz jestem pewna, że sie cieszy... :) wszystkim kumplom w pracy ogłasza ze bedzie i ojcem i dziadkiem..:cool:
A Ty jesteś troche starsza ode mnie.. bo ja 19 lat, ostatnia klasa LO.. i wszyscy martwią sie moimi studiami tylko nie ja, bo wiem, że dam sobie rade :)

hej dziewczynki:)

az mi glopi bo woogle malo tu sie udzielam i malo wiem co u was..
.Gratuluje i tam nowe mamusie:)

Co u mnie...

Nie za dobrze dziewczynki ciaza zagrozona...zalozyli mi passer...i mam lezeci i sobie odpoczywac....i sie Nie Denerwowac a ja ma sie nie denrwowac jak moja ciaza jest zagrozona a moj maz...mnie zdradzil...:wściekła/y::-:)-:)-( Sama nie wiem jak ma dalej zyc...eheh MAMA wielkiego dolka....Bylam tak szczesliwa a tu trach,...

i Moja corka napewno bedzie LETYCJA

przepraszam musialam sie wygadac

reklama
ankazgdyni no nie dość, że Anka jak ja to jeszcze z Gdyni, a żeby tego było mało to w moim wieku :), życzę powodzenia, łatwo pewnie nie będzie, ale maleństwo najważniejsze :), swoją drogą z jakiej dzielnicy jesteś? :)

Do góry