Hej hej.. Czytam Was dziennie, ale coś mnie grypsko łapie i śpie kiedy tylko moge.. :| Ta pogoda doprowadza mnie do szaleństwa!
Rany! Mała ma już roczek?
W takim razie wyściskaj tą małą ślicznotkę ode mnie w dzień jej urodzinek..
Wie ktoś co u
Artystki? Żadnych info.. może juz urodziła?
Kingusia Ja to nie wierze, że mała taka uparta.. ^^ jeszcze nie opuściła brzuszka mamy a już jej nie słucha i robi jej na złość..
No co za dziewcze
Jak się czujesz? Spokojna?
Kasiuchhttps://www.babyboom.pl/forum/members/kasiuch-71347.html moja przyjaciółka urodziła się w Sylwestra 2 minuty przed północą
i jest z tego powodu zadowolona.. zawsze sie śmiała, że będzie wyglądac tak młodo jak Ci urodzeni już po północy, a intelektualnie bedzię na poziomie wyższym o rok
i wcale nie ma kompleksów najmłodszej osoby w klasie. A świetowałysmy jej urodziny na imprezie sylwestrowej
Znam jeszcze dwóch bliźniaków, kiedy jeden urodził sie w sylwestra przed północą a drugi minute po
Ale chodzili do jednej klasy
Z tym, że ten "młodszy" musiał jakieś specjalne testy kompetencji zdawac zeby móc isc wczesniej o rok do szkoły. Porąbane.
Grecja a Ty, co studiujesz? jak Ci się układa z Twoim Menem ?
Agusia idzie zaraz do łózia... i chyba przejde sie jutro do lekarza ^^ bo mleko, czosnek i inne tego typu "lekarstwa" nie pomagają.. :x