reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi - gratki moda ;]
maagda - osz kuuuurde! Lusia bedzie miala juz roczek, nie,moge wprost uwierzyc! :O

swoja droga, strasznie pustki tu ostatnio...
u mnie zaczal sie nowy semestr wiec musze sie zabrac za pisanie prac kontrolnych :dry:
2 powinnam juz oddac tydzien temu :dry:

reklama
Hej hej.. Czytam Was dziennie, ale coś mnie grypsko łapie i śpie kiedy tylko moge.. :| Ta pogoda doprowadza mnie do szaleństwa!

Rany! Mała ma już roczek?
W takim razie wyściskaj tą małą ślicznotkę ode mnie w dzień jej urodzinek.. ;)

Wie ktoś co u Artystki? Żadnych info.. może juz urodziła?

Kingusia Ja to nie wierze, że mała taka uparta.. ^^ jeszcze nie opuściła brzuszka mamy a już jej nie słucha i robi jej na złość.. :D No co za dziewcze :) Jak się czujesz? Spokojna?

Kasiuchhttps://www.babyboom.pl/forum/members/kasiuch-71347.html moja przyjaciółka urodziła się w Sylwestra 2 minuty przed północą :D i jest z tego powodu zadowolona.. zawsze sie śmiała, że będzie wyglądac tak młodo jak Ci urodzeni już po północy, a intelektualnie bedzię na poziomie wyższym o rok :D i wcale nie ma kompleksów najmłodszej osoby w klasie. A świetowałysmy jej urodziny na imprezie sylwestrowej :)
Znam jeszcze dwóch bliźniaków, kiedy jeden urodził sie w sylwestra przed północą a drugi minute po :D Ale chodzili do jednej klasy :D Z tym, że ten "młodszy" musiał jakieś specjalne testy kompetencji zdawac zeby móc isc wczesniej o rok do szkoły. Porąbane.

Grecja a Ty, co studiujesz? jak Ci się układa z Twoim Menem ?:)

Agusia idzie zaraz do łózia... i chyba przejde sie jutro do lekarza ^^ bo mleko, czosnek i inne tego typu "lekarstwa" nie pomagają.. :x

oby moj tez tak myslal bo z faceami to inaczej:p

Witajcie najlepszego kobietki:-)

ja na weekendzie odwiedziłam moja babcie pierwszy raz Kacpra zobaczyla:-) i powiem wam ze byłam zadowolona bo moje dziecko wcale sie moich dziadków nie bało, lazł do nich kuku robił i w ogóle byl odważny:-)

ixidixi zdrowia życzę;-)
Kasiuch wiem wiem ale dziecku nie przeszkadza data wazne ze beda sie nim zajmowac przynajmniej mojemu wisi wazne zeby jesc dali i on moze sobie siedziec:-p. Zreszta jeszcze do urodzin to daleko wiec na pewno wszystko sobie zorganizujesz a i chrzestni będą pamiętać o 1 roczku bo jakby inaczej:-)
kingusia myslałam ze przynajmniej na ciebie mozna liczyc bo widze ze artystce sie nie spieszy a tu nic:-p
Ashera Wszyscy czekaja az aratystka urodzi i kingusia potem sie ożywi:-p

umi - gratki moda ;]
maagda - osz kuuuurde! Lusia bedzie miala juz roczek, nie,moge wprost uwierzyc! :O

swoja droga, strasznie pustki tu ostatnio...
u mnie zaczal sie nowy semestr wiec musze sie zabrac za pisanie prac kontrolnych :dry:
2 powinnam juz oddac tydzien temu :dry:
tez racja

i zyczonka od nas z okazji dnia kobitek:)
a ja juz mam knajpe na chrzciny zalatwiona i strrrasznie sie ciesze!

Witam. Ja tylko na chwilę zajrzałam zobaczyć co u Was i przedewszystkim zyczyć Wam wszystkiego dobrego W Naszym Dniu.

Maagda - Planujesz jakąś większa imprezke na roczek??. U mnie była taka mała: rodzice, dziadkowie, chrzestni i z ciepłych rzeczy to poprostu miałam tylko rosól i na drugie ziemniaczki, jakieś miąsko i surówki. Takto to wędlinka, ciasto itp.

Asheara - Wykończysz się kobito jak będziesz tak mało sypiać.

Grecja - NIe mam porównania jak to jest rodzić bez wywoływania ale ogólnie ja miałam właśnie podawaną kroplówke na wywołanie i czy ja wiem czy było przez to jakoś gorzej.

Ostatnia edycja:
witam dziewuszki

:)))))))))))))))))))))))))))))

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet :)) Samych milych wspomnien i cudownych chwill wam zycze Aby wasii mezczyznii doceniali was kazdego dnia a nie tylko dzis :))

Ja troche chora caly czas mam 37-38 st ... katar a Nadinka tez ma lekki katarek powiedzialabym bardziej zatkany nochal i tez 37-38 no i nasz men tez ma katar ale on to juz konkretny ;/

panistepelek możliwe. ja tylko stwierdzam to co słyszałam. w sumie to dowiedziałam się wczoraj, że moja mama miała wywoływany bo urodziłam się po terminie:-D to mówiła, że było okropnie. ale wiadomo - wtedy trochę inne czasy były:baffled:

z tego co przeczytałam na brzuszkach-pogaduchach to artystka może dzisiaj rodzić. ma już częstsze skurcze i czop jej całkiem odpadł:-p

hehe ale temat sie rozwinał xd dawno tu zagladałam :)
Ja tez uwazam ze ile lekarzy tyle jest pogladow na dany temat ;)))
Tak samo jest ze wszystkim ;)

A po za tym z okazji Nasze i tylko Naszego Dnia hehe to wszystkiego co tylko najlepsze i najwspanialsze zycze Wam Kobitki :)

Ostatnia edycja:
Witam wtorkowo.
Ciekawe co tam u Artystki.
KINGUSIA Mam nadzieję że dziś się nie pokażesz nam a dopiero z malurzkiem za kilka dni :-)
co do wywoływania. To jest tak.
Lekarz robi to albo ręcznie. To się nazywa Masaż szyjki macicy, dość nieprzyjemny i bolący. Albo tak jak wspomniałysćie jest kroplówka z oksytocyną. Pobudzającą skurcze ale wtedy są one silniejsze i boleśniejsze. Więc i to i to jest nieprzyjemne.
IXI Dużo zdrówka.
SYLCIA Dla Ciebie i rodzinki tak samo.

reklama
Do góry