reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam dziewczyny wieczorną porą..
zagladam do Was w miare systematycznie ale nie mam czasu nawet odpisac. Wczoraj spalam 3h, przedwczoraj niecale 2... robie nocki dorywczo w robocie po 12h i jest taki zapier*** ze szkoda gadac, padam z sil.

co z kingusia1991? ma ktos z nia kontakt? wkoncu to juz czas, moze cos sie ruszylo...
artystka - trzymam kciuki, oby poszlo to wszystko predko.
layla - kobieto, Ty zyjesz. ;O powiedz jak leci?
Igorek ma juz 9 miesiecy niemoge uwierzyc...

WITAM.
Ja dziś mam dola. Nic mi się nie chce, a sprzątnąć trzeba.
ARTYSTKA Trzymam kciuki żeby coś w końcu ruszyło.
KINGUSIE Pewnie niedługo też coś weźmie.
KASIUCH Niestety. My nie mamy wpływu na działanie naszego organizmu. Z tego co zrozumiałam to mały jest z 31 tak? Przerabane, będzie najmłodszy w klasie.

WITAM.
Ja dziś mam dola. Nic mi się nie chce, a sprzątnąć trzeba.
ARTYSTKA Trzymam kciuki żeby coś w końcu ruszyło.
KINGUSIE Pewnie niedługo też coś weźmie.
KASIUCH Niestety. My nie mamy wpływu na działanie naszego organizmu. Z tego co zrozumiałam to mały jest z 31 tak? Przerabane, będzie najmłodszy w klasie.

Tak, hehe ale starszyod tego co sie urodzil kilka godzin pozniej:p

HAAAAAAAAAALLLLLLLLLOOOOOOOOOOO!!!!!!!jest tu ktos??????????

Ostatnia edycja:
Każdy gin to inny człowiek tak jak my mamy różne opinie na różne tematy tak i oni. Ja mam na szczęście wspaniałego gina który mówi że dziecku nie szkodzi usg ale lekko stresuje bo ono wtedy słyszy dziwne szumy od usg.
Nie ma co panikować że usg szkodzi. Są gorsze rzeczy. A wszystko tam w środku nas jest tak zaprojektowane mądrze na 9 miesięcy by maleństwo chronić. Ono naprawde jest tam baaaaaaaaaardzo bezpieczne. Reszta zależy tylko od naszych nawyków i genów.

jestesaniolkiem powiem Ci tak: tak jak na wychowanie są różne poglądy tak i w tych tematach co ginekolog to inne zdanie, różnica polega na tym ,że jedni idą z duchem czasu, inni trzymająsię tego czego nauczyli się 20 lat temu i nie dopuszczają do siebie nowych opcji, jeszcze inni dopuszczają tylko te teorie które im odpowiadają, z tąd tak myślę te całe różnice, co wg mnie jest śmieszne, ale niestety w każdej dziedzinie się w tym spotkamy :)

reklama
ja melduję się 2 w 1 ...
moja dzidzia jeszcze ma czas do 14 marca, a później już położne się zajmą uparciuchą :)
mam nadzieję, że samo się ruszy, tylko proszę nie dzisiaj, bo jadę troszkę kilometrów do znajomych z mamą i z jej facetem ;)
a w innym szpitalu niż tutaj blisko domu to nie chcę za bardzo rodzić :p
ale sądzę, że moja mała jest bardzo uparta jak osioł, więc będzie siedzieć do upadłego ;)
a dzisiaj jest jakaś mniej aktywna i śpiąca :D nawet po czekoladzie powiem Wam hehe...
ale rusza się i jest OK ...

pozdrawiam Was wszystkie, artystka trzymam za Ciebie kciuki - najwidoczniej będziesz pierwsza :) !

Do góry