reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kingusia szczerze to życzę ci, żebyś urodziła sama do tego 14 marca bo słyszałam, że wywoływanie nie jest przyjemne:-p

właśnie, aniołek wiadomo co nowego u artystki?

heja lasencje :)

artystka trzymamy z Nadinka kciukaski za was :)

w Ie z tego co mowila mi lekarka to wywoluja po przez podanie kroplowki z odpowiednimi plynami ... ale czy to takie zle jest to niewiem

kasiuch no to udalo Ci sie z tym sylwkiem Moja mama rowniez urodzila sie w Sylwestra :)

mamapatrysia hello witamy na watku :))

hej ja wczoraj miałam pożegnanie dziewczyny za którą będę pracować no i popiłam trochę .
Zrobiłam sobie małe przemeblowanie w pokoju. Jutro do pracy dopiero w środę wolne :)) akurat w roczek Łucji ale robimy w go w sobotę ;D
i się zastanawiam , bo u mnie w rodzinie jak był roczek to podawało się dania ciepłe.. ale ja chyba nie mam czasu na gotowanie...

Wie ktoś co u Artystki ?

ixidixi a Ty gdzie się podziewasz ?

Ostatnia edycja:
ixidixi a Ty gdzie się podziewasz ?

Hej hej.. Czytam Was dziennie, ale coś mnie grypsko łapie i śpie kiedy tylko moge.. :| Ta pogoda doprowadza mnie do szaleństwa!

Rany! Mała ma już roczek?
W takim razie wyściskaj tą małą ślicznotkę ode mnie w dzień jej urodzinek.. ;)

Wie ktoś co u Artystki? Żadnych info.. może juz urodziła?

Kingusia Ja to nie wierze, że mała taka uparta.. ^^ jeszcze nie opuściła brzuszka mamy a już jej nie słucha i robi jej na złość.. :D No co za dziewcze :) Jak się czujesz? Spokojna?

Kasiuchhttps://www.babyboom.pl/forum/members/kasiuch-71347.html moja przyjaciółka urodziła się w Sylwestra 2 minuty przed północą :D i jest z tego powodu zadowolona.. zawsze sie śmiała, że będzie wyglądac tak młodo jak Ci urodzeni już po północy, a intelektualnie bedzię na poziomie wyższym o rok :D i wcale nie ma kompleksów najmłodszej osoby w klasie. A świetowałysmy jej urodziny na imprezie sylwestrowej :)
Znam jeszcze dwóch bliźniaków, kiedy jeden urodził sie w sylwestra przed północą a drugi minute po :D Ale chodzili do jednej klasy :D Z tym, że ten "młodszy" musiał jakieś specjalne testy kompetencji zdawac zeby móc isc wczesniej o rok do szkoły. Porąbane.

Grecja a Ty, co studiujesz? jak Ci się układa z Twoim Menem ?:)

Agusia idzie zaraz do łózia... i chyba przejde sie jutro do lekarza ^^ bo mleko, czosnek i inne tego typu "lekarstwa" nie pomagają.. :x

ixidixi zdrówka życzę ;*

Szkoda że żadna dziewczyna z tego wątku nie ma numeru do artystki bo nie wiadomo nawet co u niej.

Ja mykam do pracy .. więc dziś raczej nie napisze bo kończę o 21 . Buziaki kochane ;*

ja żeby się dowiedzieć co u artystki to musiałam wejść w brzuszkowe pogaduchy bo anioł nas tutaj nie informuje:-p

ale jestem wściekła. od 7:30 nie śpię bo sąsiad non stop młotkiem wali. i to już tak wnerwia, że nie mogę:wściekła/y::wściekła/y: że też go ręka nie boli wrrr

ixidixi ja studiuję socjologię. a zmoim R. niby dobrze. ostatnio znowu mnie wkurzył:confused:w ogóle to mu powiedziałam, że kiedyś było inaczej, lepiej. a on na to, że jest tak samo i dobrze. czemu faceci są tacy głupi i nigdy nic nie zauważają i nie rozumeją?:dry:

chyba lewą nogą dzisiaj wstałam...

Hej Dziewczyny ^^ ANIOLEK ma do niej nr wiec gdyby cos to napewno bedzie pisac ^^

a tak ogolnie to wszystkiego najlepszego w dniu naszego swieta ^^ ;D

Witajcie najlepszego kobietki:-)

ja na weekendzie odwiedziłam moja babcie pierwszy raz Kacpra zobaczyla:-) i powiem wam ze byłam zadowolona bo moje dziecko wcale sie moich dziadków nie bało, lazł do nich kuku robił i w ogóle byl odważny:-)

ixidixi zdrowia życzę;-)
Kasiuch wiem wiem ale dziecku nie przeszkadza data wazne ze beda sie nim zajmowac przynajmniej mojemu wisi wazne zeby jesc dali i on moze sobie siedziec:-p. Zreszta jeszcze do urodzin to daleko wiec na pewno wszystko sobie zorganizujesz a i chrzestni będą pamiętać o 1 roczku bo jakby inaczej:-)
kingusia myslałam ze przynajmniej na ciebie mozna liczyc bo widze ze artystce sie nie spieszy a tu nic:-p
Ashera Wszyscy czekaja az aratystka urodzi i kingusia potem sie ożywi:-p

reklama
matosia zgadzam sie z tym ostatnim twoim postem w zupełności:-) teorie sa rózne tak jak rózni sa ginekolodzy ale wg mnie gdyby to usg było na prawde szkodliwe to byłoby zabronione i nie praktykowali by go:-) moje subiektywne zdanie

Do góry