reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam dziewczynki ;*

Grecja- 3 miesiace jeszcze prędzej, ale 2 tyg nie ma opcji. Głownie chodzi o to aby sie ustabilizował cykl menstruacyjny i żeby wszystko było "po staremu". Pierwsza miesiaczka powinna byc po 4 tyg. od poronienia, takze..cierpliwosci
...ja sie na swoja chyba nigdy nie doczekam..

kasie- a jaki stopien trudnosci tego czegos? Bo z potocznym jezykiem sobie poradze ale takim sluzbowym to nie wiem ;)

aaa i nie moge sie doczekac jak artystka urodzi :p i kingusia tez..maja najblizej wiec czekam rowniez :)

reklama
kasie ja mogę spróbować. a długi ten tekst?:-)
madzia a jak tam u ciebie? doczekasz się, tylko wiesz- no stress;-)

madzia witamy! :)

ixidixi kochana lekarze różnie mówią, według mnie to bardziej zależy od tego która kobieta ile ma siły i jak sie czuje... Psychicznie bardziej trzeba byc przygotowanym do kolejnego ewentualnego rozczarowania czy też ogólnie kolejnej ciąży, bo bedziesz np szczesliwa ale bedziesz sobie o poprzedniej dzidzi przypominać..
Co do ślubu gratki :D :** :) I szczęścia wam kochani ! :)

anetka super wyglądałaś przed ciążą :) Ale nie wierze że teraz dużo gorzej wyglądasz bo ładna z Ciebie dziewczyna i już czy z 10 czy z 50 kg na + i tak dobrze.
Wiecie ładnemu we wszystkim ładnie :D

kingusia Ty to przytyłaś 20 a wyglądasz jakbys mniej przytyła,nie widać tak po Tobie. Ja przytyłam akurat 15 kg ale ogólnie to najgorsze moje cyce.. Ze takie wielkie :( wolałabym zeby mi w tyłek weszło :p

ixidixi super pizza ;D :) Apetycznie wygląda.. :p A co do fizyki to nie!!!
Moj najgorszy przedmiot, o fuu wole mate biole, polaka, historie, wszystko ale nie fizyka!

Kasiuch noo coś sie u mnie skurcze ruszyły.. ;P Dzis troche ich mialam, po poludniu dopadłam sie do sprzatania w kuchni (rodzice zostawili z wczoraj syf jak w nie powiem czym) później odgrzalam tacie obiad. Później znowu po obiedzie sprzatałam. Później musiałam na jutro kotlety usmażyć od 17.20 do 18.50 stałam przy patelni ;/ no pozniej tradycyjnie spacer z pieskiem, zrobiłam pranie małe, no i pozniej do sklepu po zakupy noo bo mi sie zachcialo frytek :D I przed chwilą skończyłam jesć frytki :D
A jak robiłam to przy gwałtowniejszym ruchu, przy każdym schyleniu i wchodzeniu po schodach skurcz mnie łapał, nawet nie liczyłam ale wiecie jakto przy zmywaniu sterty jest.. Co chwila sie schylać i do szafek chowac. itd.. itd...

kasie ja Ci niestety nie pomoge, mój przyjaciel perfekt zna angola, ale teraz to on do 4 nad ranem bedzie siedzial i projekt robił no a na 8 do szkoły. Wiec nawet go o nic nie prosze bo sie biedaczysko i tak nie wysypia

madzia18 wreszcie sie pojawiłaś :D Dawno u nas nie zawitałaś. Jak tam u Ciebie jak sie czujesz?

Grecja Madzia to jest fragmen podręcznika 3 strony A4 ale sa rysunki więc samego tekstu jest tak na 2 strony podaj mi mejla to ci wysle nie musi byc teraz tak żebym to miała na następny tydzień bo ja jestem ciemna z anglika:-(

kasie zaraz ci wyślę maila na PW. jak na następny tydzień to jeszcze lepiej. gdybym sama sobie nie poradziła z tym tekstem to dam mojemu R. bo on filologie angielską studiuje:-)
artystka zapomniałam napisać, że ładna jesteś! i rodź już w końcu:-D

Grecja ładna to ja może i byłam :D Haha ale teraz to raczej sie zestarzałam.
Naprawde, te zdjęcie co wstawiłam w środku jest ostanie z przed ciąży. A później miałam jakoś tak że momentalnie dojżalej zaczełam wyglądać. Ciąża... w ciągu ostatniego ponad pół roku strasznie sie z wyglądu zmieniłam. I mam wrazenie ze nie wyglądam na swoj wiek tylko staro jakoś tak :p
Synuś mamuni latek dodał :D

Synuś mamuni latek dodał :D
heh u mnie też tak było:tak:, ale po ciąży wszystko przeszło, no i z powrotem pytają się mnie o dowód :), ostatnio w sklepie wino kupowałam, to pani z niedowierzaniem patrzyła na mój dowód, ponieważ jej zdaniem wyglądałam na 16 lat :-D, a muszę nadmienić że mam 21 :)

artystka ojj u mnie widać... szczególnie w boki i w tyłek poszło... w cycuszki też hehe ;)
ale tyłek to właśnie chyba najgorzej:( wolałabym mieć mniejszy :( wrrrrrrrrr
no cóż - bieganie na wiosnę się zacznie ;) z wózeczkiem heehe w parku

madzia18 jeszcze sobie poczekasz póki my z artystką urodzimy hyhy ... czekamy do lata aż się ociepli hahah... ;D

reklama
kasie o cholercia, niezłe hieroglify matematyczne:-D dałam R, żeby zerknął na to. a jak mu się nie będzie chciało to sama jutro do tego siądę bo dzisiaj to już niezbyt bo się uczę:confused2:
artystka no właśnie teraz całkiem inaczej wyglądasz, jak nie ty. ale nadal ładnie:-)

Do góry