reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasie mail poszedł :D
ixidixi pizza pychota! super wygląda, ja akurat robię okrągłe pizze, bo nie mamy dużej blachy na taką kwadratową :). wybierasz się na fizykę? o rany, dla mnie fizyka to czarna magia :D

reklama
matosia A no mam ciągotki do fizyki :D
A co do pizzy.. potrzebowałabym jeszcze wiekszą blache, bo minęła chwilka i juz pizzy nie ma.. same głodomory w moim domu..:eek::tak:

obciełam sobie dzisiaj włosy :-( 40 cm poszło papa... ale żałuje!:wściekła/y:

mój współlokator też właśnie pizzę zrobił i zaraz pójdę trochę podkradnę:-D
ixidixi twoja pizza to mega! smakowicie wygląda:rolleyes: a co do staranek to ja słyszałam, że można już po 3 miesiącach (?) ale radzę pójść do gina i się wypytać dokładnie:-pznalazłam coś takiego:
http://www.poronienie.pl/czekajac_kiedy.html

Ostatnia edycja:
mój współlokator też właśnie pizzę zrobił i zaraz pójdę trochę podkradnę:-D
ixidixi twoja pizza to mega! smakowicie wygląda:rolleyes: a co do staranek to ja słyszałam, że można już po 3 miesiącach (?) ale radzę pójść do gina i się wypytać dokładnie:-pznalazłam coś takiego:
Poronienie - informacje dla Ciebie

Hihi..:tak: dzieki, zaraz poczytam... juz szukalam w googlach, ale tego nie znalazłam :) 3 miesiące.. szmat czasu.. :-(

a moja mama kwitnie.. 14 tc, dziewczynka.. ajj..

anetka hehe nie , nie mam bliźniaków ;) na szczęście... bo bym oci*iała chyba przy dwójce...

ale tak to z jednej strony się boję cholera dziewczyny tego porodu ;( tak mnie czasem dobija ta myśl, że mnie tak będzie bolało i w ogóle różne myśli... :(
poboli i przestanie...

Artystko- to dobrze ze dobrze! urodz juz...dawno nikomu nie gratulowalam z okazji rozpakowania:-D
Witajcie

nazywam sie Magda,mam 22 lata (w maju skoncze 23)i juz za nie cale 4tygodnie bede miec swoje maleństwo:) termin mam na 20marca ale jak to w zyciu bywa moze sie to przyspieszy:)
pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie:)
witaj:tak:a chlopczyk czy dziewuszka?:sorry:

Ostatnia edycja:
Hihi..:tak: dzieki, zaraz poczytam... juz szukalam w googlach, ale tego nie znalazłam :) 3 miesiące.. szmat czasu.. :-(

a moja mama kwitnie.. 14 tc, dziewczynka.. ajj..
3 miesiące, 2 tygodnie - różnie. niby tak sobie popisali ale to wszystko zależy od organizmu. dlatego w tym przypadku najlepsza jest wizyta u gina, badania itd i wtedy będzie wiadomo:-p

reklama
no tak witamy madziap1305:-):-):-):-)

ja mam prożbę czy któraś z was mogła by mi przetłumaczyć tekst z angielskiego na polski?

Ostatnia edycja:
Do góry