reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Grecja nie ma problemu jak będziesz miała czas i ochotę i tak mi tyłek ratujesz dzięki kochana

ja uciekam lulu papuśki mamuśki;-)

reklama
kurcze, pokazałam to mojemu R i stwierdził, że to język matematyczny którego się nie uczył:crazy: jutro ja na to bardziej spojrzę, może coś wydedukuję:-D ale dziwne, że dają wam teksty po angielsku i to jeszcze w TAKIM angielskim!

Hej dawno mnie nie było. Adaś był przeziębiony. Przez tydzień nie chciał jeść. Ząbki prawie się przebiły już tak ładnie wystają dziąsełka i go nie bolą. Ale do butli nie wrócił. Je kaszkę. Muszę nauczyć go mleko z niekapka pić. Soczki pije,ale mleko gorzej mu idzie. Może poprostu zasmakował w takim jedzonku.

Artystka, Kingusia- już sie nie mogę doczekać waszych pociech. Piękne byłyście przed ciążą, a teraz jeszcze piękniejsze. Napewno szybko wrócicie do formy.
Ja przytyłam 22 kilo zostało jeszcze 5. Niby niezle. Ale ciałko nie za bardzo. Idzie wiosna i obiecuje sobie,ze wezmę się za siebie.

Też się pochwalę jaka piękna byłam przed ciążą:) hehe

6aa6e96503.jpg

7ae5712c08.jpg

Ciekawe czy kiedyś znów bede się czuć dobrze w swoim ciele.

Ostatnia edycja:
O matko ale tworzycie:-D
Artystka pierwsze zdjecie wymiata uwielbiam jak ktos ma taki makijarz sliczna dziewczyna z ciebie:tak:
kingusia jak dla mnie to sie nie zmieniłaś poza tym że jesteś 2 w 1
anetka ja ci juz kiedys chyba psałam że laska z ciebie jak nie wiem:tak:
lenka87 eh pozazdroscic figury:-) piekna:-) a teraz to mi sie wydaje ze synek do ciebie jest podobny ( to tak nie w temacie ale musiałam:-D:-p)

Witam sie po pracy... Niestety dzis nie odsypiam... :-/

Kasiuch - Ja wiem, że to niby moment ale jakos i tak wybrac sie nie moge od roku :p Tak samo jak olałam sobie laryngologa tak i gina. Zresztą dentystę też a zęby bolą :p Nie wspomne już o wyrobieniu książeczki sanepidowskiej

Maagda - Twoja córcia ma 11 miesięcy i chodzi ze smoczkiem a moja 21 i rozstać się z nim nie chce.

kingusia, artystka, anetka, lenka - ale z Was laseczki :)

ixidixi - Czemu nie podoba Ci się nowa fryzura? Ja też całkiem niedawno byłam u fryzjera i ściełam włosy tylko ja akurat wolę się w krótszych :)

Ostatnia edycja:
panistempelek a czemu to nie odsypiasz z Klaudia siedzisz? heh ty to widze zawalasz tak lekarzy jak ja ja to nawet sie do rodzinnego całkwicie nie zapisałam bo miałam doniesc papier jakiś i do tej pory ( od czasu ciazy) nie donioslam:-D:-p

umi - Ano musze siedzieć z Klaudią (fanaberia męża) więc czekam jak zaraz pójdzie spać to tez na to 1,5 godziny położę się.
Co do lekarza rodzinnego to ja ogólnie jestem zapisana tylko nawet jeszcze nie zmieniłam nazwiska na karcie. Zreszta prawko też mam nadal na panieńskie a to już ponad 2 lata :p

panistempelek no bo nie ma człowiek czasu:-D ja ci się nie dziwie:-p ja mam przychodnie pod nosem co dziennie kolo niej ide a i tak nie mam czasu:-D. A to maz gdzie?

reklama
Do góry