reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam dziewczynki ;*

Grecja- 3 miesiace jeszcze prędzej, ale 2 tyg nie ma opcji. Głownie chodzi o to aby sie ustabilizował cykl menstruacyjny i żeby wszystko było "po staremu". Pierwsza miesiaczka powinna byc po 4 tyg. od poronienia, takze..cierpliwosci
...ja sie na swoja chyba nigdy nie doczekam..

kasie- a jaki stopien trudnosci tego czegos? Bo z potocznym jezykiem sobie poradze ale takim sluzbowym to nie wiem ;)

aaa i nie moge sie doczekac jak artystka urodzi :p i kingusia tez..maja najblizej wiec czekam rowniez :)

reklama
kasie ja mogę spróbować. a długi ten tekst?:-)
madzia a jak tam u ciebie? doczekasz się, tylko wiesz- no stress;-)

madzia witamy! :)

ixidixi kochana lekarze różnie mówią, według mnie to bardziej zależy od tego która kobieta ile ma siły i jak sie czuje... Psychicznie bardziej trzeba byc przygotowanym do kolejnego ewentualnego rozczarowania czy też ogólnie kolejnej ciąży, bo bedziesz np szczesliwa ale bedziesz sobie o poprzedniej dzidzi przypominać..
Co do ślubu gratki :D :** :) I szczęścia wam kochani ! :)

anetka super wyglądałaś przed ciążą :) Ale nie wierze że teraz dużo gorzej wyglądasz bo ładna z Ciebie dziewczyna i już czy z 10 czy z 50 kg na + i tak dobrze.
Wiecie ładnemu we wszystkim ładnie :D

kingusia Ty to przytyłaś 20 a wyglądasz jakbys mniej przytyła,nie widać tak po Tobie. Ja przytyłam akurat 15 kg ale ogólnie to najgorsze moje cyce.. Ze takie wielkie :( wolałabym zeby mi w tyłek weszło :p

ixidixi super pizza ;D :) Apetycznie wygląda.. :p A co do fizyki to nie!!!
Moj najgorszy przedmiot, o fuu wole mate biole, polaka, historie, wszystko ale nie fizyka!

Kasiuch noo coś sie u mnie skurcze ruszyły.. ;P Dzis troche ich mialam, po poludniu dopadłam sie do sprzatania w kuchni (rodzice zostawili z wczoraj syf jak w nie powiem czym) później odgrzalam tacie obiad. Później znowu po obiedzie sprzatałam. Później musiałam na jutro kotlety usmażyć od 17.20 do 18.50 stałam przy patelni ;/ no pozniej tradycyjnie spacer z pieskiem, zrobiłam pranie małe, no i pozniej do sklepu po zakupy noo bo mi sie zachcialo frytek :D I przed chwilą skończyłam jesć frytki :D
A jak robiłam to przy gwałtowniejszym ruchu, przy każdym schyleniu i wchodzeniu po schodach skurcz mnie łapał, nawet nie liczyłam ale wiecie jakto przy zmywaniu sterty jest.. Co chwila sie schylać i do szafek chowac. itd.. itd...

kasie ja Ci niestety nie pomoge, mój przyjaciel perfekt zna angola, ale teraz to on do 4 nad ranem bedzie siedzial i projekt robił no a na 8 do szkoły. Wiec nawet go o nic nie prosze bo sie biedaczysko i tak nie wysypia

madzia18 wreszcie sie pojawiłaś :D Dawno u nas nie zawitałaś. Jak tam u Ciebie jak sie czujesz?

Grecja Madzia to jest fragmen podręcznika 3 strony A4 ale sa rysunki więc samego tekstu jest tak na 2 strony podaj mi mejla to ci wysle nie musi byc teraz tak żebym to miała na następny tydzień bo ja jestem ciemna z anglika:-(

kasie zaraz ci wyślę maila na PW. jak na następny tydzień to jeszcze lepiej. gdybym sama sobie nie poradziła z tym tekstem to dam mojemu R. bo on filologie angielską studiuje:-)
artystka zapomniałam napisać, że ładna jesteś! i rodź już w końcu:-D

Grecja ładna to ja może i byłam :D Haha ale teraz to raczej sie zestarzałam.
Naprawde, te zdjęcie co wstawiłam w środku jest ostanie z przed ciąży. A później miałam jakoś tak że momentalnie dojżalej zaczełam wyglądać. Ciąża... w ciągu ostatniego ponad pół roku strasznie sie z wyglądu zmieniłam. I mam wrazenie ze nie wyglądam na swoj wiek tylko staro jakoś tak :p
Synuś mamuni latek dodał :D

Synuś mamuni latek dodał :D
heh u mnie też tak było:tak:, ale po ciąży wszystko przeszło, no i z powrotem pytają się mnie o dowód :), ostatnio w sklepie wino kupowałam, to pani z niedowierzaniem patrzyła na mój dowód, ponieważ jej zdaniem wyglądałam na 16 lat :-D, a muszę nadmienić że mam 21 :)

artystka ojj u mnie widać... szczególnie w boki i w tyłek poszło... w cycuszki też hehe ;)
ale tyłek to właśnie chyba najgorzej:( wolałabym mieć mniejszy :( wrrrrrrrrr
no cóż - bieganie na wiosnę się zacznie ;) z wózeczkiem heehe w parku

madzia18 jeszcze sobie poczekasz póki my z artystką urodzimy hyhy ... czekamy do lata aż się ociepli hahah... ;D

reklama
kasie o cholercia, niezłe hieroglify matematyczne:-D dałam R, żeby zerknął na to. a jak mu się nie będzie chciało to sama jutro do tego siądę bo dzisiaj to już niezbyt bo się uczę:confused2:
artystka no właśnie teraz całkiem inaczej wyglądasz, jak nie ty. ale nadal ładnie:-)

Do góry