reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dziewczyny nie no ale z Was laski:tak::-)NIe martwcie sie - jak tylko uwierzycie w siebie, troche motywacji to wrocicie do swojej wagi sprzed ciazy:tak:

Kingusia ja przytylam tez ponad 20 kg - po niecalych 2 latach wrocilam do swojej wagi sprzed ciazy:tak::-)

Dzień dobry mamuśki :)

Widzę, że humor dopisuje.. :tak:

Kingusia, ijee jaki fajny brzusio :D ;-) Ciekawa jestem, kiedy bobo postanowi wyjść :) :rofl2:

Zrobiłam pizze !:rofl2: ogromną.. więc jeśli któraś chętna, to dajcie znać :D

Artystka tak przeglądałam forum... i widzę, że malujesz :O :eek: a już miałam pytać skąd taki nick.. ślicznie! :) Ja tylko rysuje... jakoś nie wychodzi mi farbą :-(

Postanowiłam z moim D., że ślub będzie!.. i koniec.. mieszkam w małym miasteczku, więc wiecie jak to jest.. ulubionym zajęciem ludzi jest OBGADYWANIE. Już nas raz obgadali, że w takim wieku dziecko i ślub.. i nie wiadomo co jeszcze.. strasznie irytujące! :crazy: no ale my się tak kochamy :zawstydzona/y::rofl2:

Cały czas myśle o naszym aniołku :( trudno jest sie pogodzić z taką stratą..

P.S nie wiecie ile po poronieniu można starać się od nowa?

ja chce pizze:-):-):-):-):-):-)
a co do starania to najlepiej jakbyś się poradziła DOBREGO lekarza takie jest moje zdanie :tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie

nazywam sie Magda,mam 22 lata (w maju skoncze 23)i juz za nie cale 4tygodnie bede miec swoje maleństwo:) termin mam na 20marca ale jak to w zyciu bywa moze sie to przyspieszy:)
pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie:)

reklama
:D to dołączam pizze...

Tak też zrobie.. Tylko gdzie tu znaleźć dobrego lekarza..:eek:

Kasie Ty matematyke studiujesz, tak? :rofl2: ja się na fizyke wybieram..:zawstydzona/y:

pizza4.jpg

Do góry