reklama
Dziewczyny nie no ale z Was laski:-)NIe martwcie sie - jak tylko uwierzycie w siebie, troche motywacji to wrocicie do swojej wagi sprzed ciazy
Kingusia ja przytylam tez ponad 20 kg - po niecalych 2 latach wrocilam do swojej wagi sprzed ciazy:-)
Kingusia ja przytylam tez ponad 20 kg - po niecalych 2 latach wrocilam do swojej wagi sprzed ciazy:-)
kingusia1991
Fanka BB :)
mam nadzieję, że szybciej dojdę do siebie niż 2 lata hyhy ... kurcze... ale pomarzyć sobie można
matosia
wow zazdroszcę Ci! u nas smok to podstawa do zasypiania, niestetyA moim zdaniem do smoczka w ogóle najlepiej nie kupować Zuzia nie ssie smoka i jakoś żyje i ja i ona ;-);-)
ooo to może potrafiła byś wytłumaczyć całki z ułamków gdzie w mianowniku dleta wychodzi ujemna :-)?Matosia ja studiuje MATEMATYKĘ
kingusia1991
zmykam... tyłek mnie boli
trzymajcie się i jakby co to trzymajcie kciuki...
chociaż wątpię, żebym dzisiaj rodziła
trzymajcie się i jakby co to trzymajcie kciuki...
chociaż wątpię, żebym dzisiaj rodziła
ixidixi
Dzień dobry mamuśki
Widzę, że humor dopisuje..
Kingusia, ijee jaki fajny brzusio ;-) Ciekawa jestem, kiedy bobo postanowi wyjść
Zrobiłam pizze ! ogromną.. więc jeśli któraś chętna, to dajcie znać
Artystka tak przeglądałam forum... i widzę, że malujesz :O a już miałam pytać skąd taki nick.. ślicznie! Ja tylko rysuje... jakoś nie wychodzi mi farbą :-(
Postanowiłam z moim D., że ślub będzie!.. i koniec.. mieszkam w małym miasteczku, więc wiecie jak to jest.. ulubionym zajęciem ludzi jest OBGADYWANIE. Już nas raz obgadali, że w takim wieku dziecko i ślub.. i nie wiadomo co jeszcze.. strasznie irytujące! no ale my się tak kochamy
Cały czas myśle o naszym aniołku trudno jest sie pogodzić z taką stratą..
P.S nie wiecie ile po poronieniu można starać się od nowa?
Witajcie
nazywam sie Magda,mam 22 lata (w maju skoncze 23)i juz za nie cale 4tygodnie bede miec swoje maleństwo termin mam na 20marca ale jak to w zyciu bywa moze sie to przyspieszy
pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie
nazywam sie Magda,mam 22 lata (w maju skoncze 23)i juz za nie cale 4tygodnie bede miec swoje maleństwo termin mam na 20marca ale jak to w zyciu bywa moze sie to przyspieszy
pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie
reklama
ixidixi