reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dziewczyny nie no ale z Was laski:tak::-)NIe martwcie sie - jak tylko uwierzycie w siebie, troche motywacji to wrocicie do swojej wagi sprzed ciazy:tak:

Kingusia ja przytylam tez ponad 20 kg - po niecalych 2 latach wrocilam do swojej wagi sprzed ciazy:tak::-)

Dzień dobry mamuśki :)

Widzę, że humor dopisuje.. :tak:

Kingusia, ijee jaki fajny brzusio :D ;-) Ciekawa jestem, kiedy bobo postanowi wyjść :) :rofl2:

Zrobiłam pizze !:rofl2: ogromną.. więc jeśli któraś chętna, to dajcie znać :D

Artystka tak przeglądałam forum... i widzę, że malujesz :O :eek: a już miałam pytać skąd taki nick.. ślicznie! :) Ja tylko rysuje... jakoś nie wychodzi mi farbą :-(

Postanowiłam z moim D., że ślub będzie!.. i koniec.. mieszkam w małym miasteczku, więc wiecie jak to jest.. ulubionym zajęciem ludzi jest OBGADYWANIE. Już nas raz obgadali, że w takim wieku dziecko i ślub.. i nie wiadomo co jeszcze.. strasznie irytujące! :crazy: no ale my się tak kochamy :zawstydzona/y::rofl2:

Cały czas myśle o naszym aniołku :( trudno jest sie pogodzić z taką stratą..

P.S nie wiecie ile po poronieniu można starać się od nowa?

ja chce pizze:-):-):-):-):-):-)
a co do starania to najlepiej jakbyś się poradziła DOBREGO lekarza takie jest moje zdanie :tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie

nazywam sie Magda,mam 22 lata (w maju skoncze 23)i juz za nie cale 4tygodnie bede miec swoje maleństwo:) termin mam na 20marca ale jak to w zyciu bywa moze sie to przyspieszy:)
pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie:)

reklama
:D to dołączam pizze...

Tak też zrobie.. Tylko gdzie tu znaleźć dobrego lekarza..:eek:

Kasie Ty matematyke studiujesz, tak? :rofl2: ja się na fizyke wybieram..:zawstydzona/y:

pizza4.jpg

Do góry