reklama
panistepelek
Fanka BB :)
umi - Uwierz, że w niektórych przypadkach żadna metoda nie skutkuje. Ale żeby nie było, że mój mąż taki zły to na ogół daje mi iść spac jak wracam choc na kilka godzin, a czasem córcie poprostu znosze do rodziców i wtedy mogę spac nawet 7 godzin
A teraz własnie Klaudia mi zasypia i juz sama nie wiem czy też iśc lulać na to 1,5 godziny czy nie. W sumie to na chwile obecna odechciało mi się spac no ale później będę ledwo żywa a mamy wizytę u alergologa, z drugiej strony jak położe się to i tak guzik co pospie i będe potem tylko gorzej drętwa.
A teraz własnie Klaudia mi zasypia i juz sama nie wiem czy też iśc lulać na to 1,5 godziny czy nie. W sumie to na chwile obecna odechciało mi się spac no ale później będę ledwo żywa a mamy wizytę u alergologa, z drugiej strony jak położe się to i tak guzik co pospie i będe potem tylko gorzej drętwa.
panistepelek
umi - Problem w tym, że własnie też tak mam...
panistepelek
umi - Obym przetrwała do 17 bo na ta godzine jedziemy do lekarza więc potem jakos zleci. A córcia chodzi spac tak o 19.30 - 20. A Twój Kacperek??
ixidixi
ixidixi - Czemu nie podoba Ci się nowa fryzura? Ja też całkiem niedawno byłam u fryzjera i ściełam włosy tylko ja akurat wolę się w krótszych
A no... wiesz, ja zawsze miałam dłuuuuugie włosy.. później troche scielam, ale dalej byly długie .. A teraz... eh trudno sie przyzwyczaic..
Zresztą.. to ja, przed i po
Zobacz załącznik 208857
Zobacz załącznik 208858
Ale z Was dziewczyny laseczkiNie martwcie sie - wrocicie do swoich figur - trzeba wierzyc i czwiczyc;-)
ixidixi bradzo ladnie wygladalkas w dlugich wloskach a teraz to bym Cie w zyciu nie poznalacalkiem inaczej wygladasz ale tez bardzo ladnie.. zreszta bardzo ladna z Ciebie dziewczyna
Stepelek jak to maz w domu u siebie?? a dlaczego.. masakra.. ja bym nie wytrzymala.. padniesz dzis jak nic.. nawet nie bedziesz wiedziala, kidy glowe do poduszki przylozysz
ixidixi bradzo ladnie wygladalkas w dlugich wloskach a teraz to bym Cie w zyciu nie poznalacalkiem inaczej wygladasz ale tez bardzo ladnie.. zreszta bardzo ladna z Ciebie dziewczyna
Stepelek jak to maz w domu u siebie?? a dlaczego.. masakra.. ja bym nie wytrzymala.. padniesz dzis jak nic.. nawet nie bedziesz wiedziala, kidy glowe do poduszki przylozysz
reklama
panistepelek
ixidixi - Według mnie w tych krótszych włosach lepiej Ci
baska - Mąż jest nie u siebie w domu tylko u Nas... normalnie siedzi, teraz może nawet spi. A że padnę to doskonale wiem, bo normalnie jak odeśpię to potem wieczorem raz dwa i tak zasypiam jak się położe a dzis to w ogóle
umi - Aha. A do której w takim razie śpi Ci??
baska - Mąż jest nie u siebie w domu tylko u Nas... normalnie siedzi, teraz może nawet spi. A że padnę to doskonale wiem, bo normalnie jak odeśpię to potem wieczorem raz dwa i tak zasypiam jak się położe a dzis to w ogóle
umi - Aha. A do której w takim razie śpi Ci??