reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

panistempelek maz w domu na tv?:-D a ty biedna z dzieckiem:confused2: skad ja to znam, ale u mnie cos zaczyna sie poprawiac, im to trzeba metodą łopatologiczna wytluc...

reklama
umi - Uwierz, że w niektórych przypadkach żadna metoda nie skutkuje. Ale żeby nie było, że mój mąż taki zły to na ogół daje mi iść spac jak wracam choc na kilka godzin, a czasem córcie poprostu znosze do rodziców i wtedy mogę spac nawet 7 godzin :p

A teraz własnie Klaudia mi zasypia i juz sama nie wiem czy też iśc lulać na to 1,5 godziny czy nie. W sumie to na chwile obecna odechciało mi się spac no ale później będę ledwo żywa a mamy wizytę u alergologa, z drugiej strony jak położe się to i tak guzik co pospie i będe potem tylko gorzej drętwa.

panistempelek ja bym sie polozyła chociaz nie wiem bo ja jak za malo pospie to chodze jak jakas głupia nie moge nic skojarzyc wiec jesli masz podobnie to sie nie kładź:-p

panistempelek to sie nie kladź:-D:-p bo potem bedzie ciezko... ale znowu caly dzien bedziesz musiała przetrwac o której Klaudia sie kładzie spac juz na noc.

umi - Obym przetrwała do 17 bo na ta godzine jedziemy do lekarza więc potem jakos zleci. A córcia chodzi spac tak o 19.30 - 20. A Twój Kacperek??

Ale z Was dziewczyny laseczki:tak:Nie martwcie sie - wrocicie do swoich figur - trzeba wierzyc i czwiczyc:-p;-)

ixidixi bradzo ladnie wygladalkas w dlugich wloskach a teraz to bym Cie w zyciu nie poznala:tak:calkiem inaczej wygladasz ale tez bardzo ladnie.. zreszta bardzo ladna z Ciebie dziewczyna:tak:

Stepelek jak to maz w domu u siebie?? a dlaczego.. masakra.. ja bym nie wytrzymala.. padniesz dzis jak nic.. nawet nie bedziesz wiedziala, kidy glowe do poduszki przylozysz:-p

panistempelek mój dostaje butle o 19:30 i przewaznie po niej zasypia ale zawsze juz o 20 smacznie chrapie:-) obys dotrwała
ixidixi Zdjecie po zdecydowanie lepsze:tak: wg mnie o wiele lepiej wygladasz:tak:

reklama
ixidixi - Według mnie w tych krótszych włosach lepiej Ci :)

baska - Mąż jest nie u siebie w domu tylko u Nas... normalnie siedzi, teraz może nawet spi. A że padnę to doskonale wiem, bo normalnie jak odeśpię to potem wieczorem raz dwa i tak zasypiam jak się położe a dzis to w ogóle :p

umi - Aha. A do której w takim razie śpi Ci??

Do góry