reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Grecja - No właśnie jak tam zupa? Ja dziś grzybową ugotowałam :)

sylcia - Ja córci nie karmię już z pół roku i tez nadal mam mleczko :p

madzia - Z czego będziesz zdawać maturę? Ja osobiście z matmy też bym nie zdała ale na szczęście jak pisałam nie była jeszcze obowiązkowa :p

Kasiuch - Ja też jestem z października... dokładniej z 11 a Ty??

Asheara - Myślę, że Twojemu Synkowi jeszcze nie raz zmieni się z tym spaniem. Może ma poprostu gorsze dni albo w pogodzie coś nie tak. Tak naprawdę jest jeszcze mały i ma czas by przyzwyczaiś się do przesypiana całych nocek jak dorosły.

Ostatnia edycja:
ja właśnie pomidorową robiłam i wyszła baaaardzo dobra:-) więc jestem zadowolona.
a teraz mamuśki lecę do mojego R. bo się długo nie widzieliśmy:rolleyes:

No i zostałyśmy dzisiaj same w domu. Tatuś nasz wyjechał do rodziny, na drugi koniec polski, i mamy babski wieczór z Małą :) dzięki Bogu będzie laba całe 2 tyg. wreszcie się wyśpie. a potem już z górki :) swoją drogą... wyprawiałyście jakies przyjęcie przed urodzeniem waszych maluszków?

Witam .! Jestem przyszłą młodą mamą, czekającą na swój Skarb.
Mój bobas przyjdzie na świat kilka miesięcy przed Moimi 18-stymi urodzinami.
Na początku Moja ciąża była szokiem dla Mnie, dla Mojego chłopaka i ... Mojej rodziny.
Jednak teraz, będąc w 5 miesiącu ciąży, nie mogę doczekać się aż zobaczę i wezmę na ręce Naszą dzidzie. ; )
Mimo, że boję się tych wszystkich zmian w życiu, to wiem, że ZAWSZE mogę liczyć na Moją rodzinę- szczególnie mamę, która bardzo mi pomaga oraz na Mojego chłopaka.

Naprawdę przykra sprawa...
Jednak sądzę, że ten 'mężczyzna' -a bardzo ciężko nazwać MĘŻCZYZNĄ osobę tak nieodpowiedzialną i nie czującą obowiązku pomocy Tobie- nie zasługuję na radość, którą poczułby przytulając Twój ciężarny brzuszek lub później biorąc dziecko na ręce.
Prawdziwy mężczyzna nie zostawiłby Cię w takiej chwili samej, tym bardziej, że buzuje w Tobie teraz mnóstwo hormonów i mieszanych nastrojów.

Wierzę w przeznaczenie, więc powiem Ci, że `w życiu trzeba pokonać wiele zakrętów, by trafić w końcu na właściwą drogę`.

Witam .! Jestem przyszłą młodą mamą, czekającą na swój Skarb.
Mój bobas przyjdzie na świat kilka miesięcy przed Moimi 18-stymi urodzinami.
Na początku Moja ciąża była szokiem dla Mnie, dla Mojego chłopaka i ... Mojej rodziny.
Jednak teraz, będąc w 5 miesiącu ciąży, nie mogę doczekać się aż zobaczę i wezmę na ręce Naszą dzidzie. ; )
Mimo, że boję się tych wszystkich zmian w życiu, to wiem, że ZAWSZE mogę liczyć na Moją rodzinę- szczególnie mamę, która bardzo mi pomaga oraz na Mojego chłopaka.

witam goraco :) I moje wielkie gratulacje ! :))

A co do pomidorowkii to tez ja lubie gotowac Szybko raz dwa i zupka jest :)) W ogole lubie bardzo gotowac i piec :))

Asheara bo chora jestem ;P

panistepelek - matma, polski, angielski i geografia, ogolnie nie ma tragedii z wyjatkiem matmy ktorej nie umiem bo nie i juz, nie chce mi sie nawet jej uczyc jest nudna i bez sensu ;d

my darling witamy w naszych skromnych progach :p

Kurde a ja z dnia na dzien coraz bardziej chora, a pomyslec ze w domu grzecznie siedze, leki biore to jest coraz gorzej. Dzis juz katar i kaszel mam na maxa wzielam Stodal i ma mi pomoc bo inaczej bede zła :p Wlasnie zycie jest okrotne, jak sie nie chce byc chorym to zawsze zachoruje , a dzis musze jeszcze do tego jechac w tyle miejsc tyle spraw zalatwic przed wyjazdem ...to juz na pewni mi nie przejdzie ;/
No nic... ide cos na sniadanie zrobic sobie : P

reklama
Witam ;-) nie pisalam bo mialam od czwartku siostrzenca i dopiero wczoraj przyszla po niego moja siostra , oj dzialo sie wczoraj rozne rzeczy ale na szczescie dzis go juz nie ma :-)

madzia18 ale Cie to chorubsko trzyma :sorry2:
a smarujesz sie jakas mascia rozgrzewajaca ? i popieram Twoje zdanie ..ze matka jest nudna i bez sensu.. :-D

artystka z jednek strony masz swietnych rodzicow bo nauczyli Cie szanowac pieniadze ale w takiej sytuacji jak teraz Jestes powinni Ci cos pomoc !!
Co do rodzicow to powinniscie im powiedziec , maja prawo wiedziec i nie mozesz myslec ze odrazu zabronia mu spotykac sie z Toba !!
a wogole wypytuja sie o Ciebie ?
co do babcie to taki juz zywot staryszych ludzi i nie trzeba az tak bardzo brac ich slow do serca :sorry2:

Mariola wziela tabletke i jak dobrze rozumiem Twoja kolezanka juz ma dziecko a jak tak to ile ma lat czy miesiecy ? mi sie wydaje ze siara nie pojawia sie na poczatq ciazy tylko gdzies tak w polowie a czasem nawet pod koniec :sorry2: mozliwe ze jest tak jak sylcia pisze !! a mozliwe zeby mleko zmienilo sie w siare , nie wydaje mi sie ale ekspertem nie jestem :sorry2:

My darling rowniez witam i Gratuluje ;-)

Amelie ooo nowa mamusia :-) witaj ;-) co do jakis przyjec przed narodzinami to w Polsce malo kto takie cos organizuje , bardziej w miastach i kogo na takie cos stac !!
ja bynajmniej nie robilam ;-)

Do góry