reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A ja dzisiaj koszmarną noc mam za sobą :dry::no: głupiemu kotu na zabawy się zebrało i co chwile mnie budził i Ninkę myślałam że go zabije:no::no: później mama przyjechała po telefon i samochód z tą nogą w gipsie zachciało jej się jeździć :no: oczywiście śniegu u nas po pachy więc się zakopała :dry: i tak oto po 9 już na dworze byłam :dry: jakoś ją wypchnęłam i pojechała z tą nogą :sorry2:

reklama
ja właśnie pomidorową robiłam i wyszła baaaardzo dobra:-) więc jestem zadowolona.
a teraz mamuśki lecę do mojego R. bo się długo nie widzieliśmy:rolleyes:

to super,,,jak sie udala

Witam .! Jestem przyszłą młodą mamą, czekającą na swój Skarb.
Mój bobas przyjdzie na świat kilka miesięcy przed Moimi 18-stymi urodzinami.
Na początku Moja ciąża była szokiem dla Mnie, dla Mojego chłopaka i ... Mojej rodziny.
Jednak teraz, będąc w 5 miesiącu ciąży, nie mogę doczekać się aż zobaczę i wezmę na ręce Naszą dzidzie. ; )
Mimo, że boję się tych wszystkich zmian w życiu, to wiem, że ZAWSZE mogę liczyć na Moją rodzinę- szczególnie mamę, która bardzo mi pomaga oraz na Mojego chłopaka.

witam i gratuluje...

Asheara bo chora jestem ;P

panistepelek - matma, polski, angielski i geografia, ogolnie nie ma tragedii z wyjatkiem matmy ktorej nie umiem bo nie i juz, nie chce mi sie nawet jej uczyc jest nudna i bez sensu ;d

my darling witamy w naszych skromnych progach :p

Kurde a ja z dnia na dzien coraz bardziej chora, a pomyslec ze w domu grzecznie siedze, leki biore to jest coraz gorzej. Dzis juz katar i kaszel mam na maxa wzielam Stodal i ma mi pomoc bo inaczej bede zła :p Wlasnie zycie jest okrotne, jak sie nie chce byc chorym to zawsze zachoruje , a dzis musze jeszcze do tego jechac w tyle miejsc tyle spraw zalatwic przed wyjazdem ...to juz na pewni mi nie przejdzie ;/
No nic... ide cos na sniadanie zrobic sobie : P

maszia to kuruj sie i uwazaj na siebie

A ja dzisiaj koszmarną noc mam za sobą :dry::no: głupiemu kotu na zabawy się zebrało i co chwile mnie budził i Ninkę myślałam że go zabije:no::no: później mama przyjechała po telefon i samochód z tą nogą w gipsie zachciało jej się jeździć :no: oczywiście śniegu u nas po pachy więc się zakopała :dry: i tak oto po 9 już na dworze byłam :dry: jakoś ją wypchnęłam i pojechała z tą nogą :sorry2:

ojj niedobry kotek.....

dzien dobry....

mnie dzis w nocy budzil wujek lunatykujacy:szok: ale jakos dalam rade pozniej zasnac....

milej Soboty buzka

Hej mamuśki :p aleee mnie dawno nie było...ale to przez to że najpierw byłam chora a później w szpitalu... eh nie lubię takich miejsc ;/ ale na szczęście wszystko dobrze :) tylko tyłek boli po zastrzykach :D

aaaa.... i mi USG zrobili w szpitalu :p pani stwierdziła że będzie dziewczynka :D

pozdrawiam :)

ja tak trochę z innej beczki mam problem musze kupić prezent dla 7-mio letniego chłopca na urodziny ale kompletnie nie wiem czym takie dzieci się bawią może któraś z was ma bliższy kontakt z takim dzieckiem i mi podpowie coś fajnego

Hej mamuśki :p aleee mnie dawno nie było...ale to przez to że najpierw byłam chora a później w szpitalu... eh nie lubię takich miejsc ;/ ale na szczęście wszystko dobrze :) tylko tyłek boli po zastrzykach :D

aaaa.... i mi USG zrobili w szpitalu :p pani stwierdziła że będzie dziewczynka :D

pozdrawiam :)

Noo hello :)) Najwazniejsze ze juz zdrowa i w domku jestes :) I gratulacje It'sa girl :))

kasie to zalezy ile chcesz na to wydac ... wiesz moze np lego duplo czy juz chyba nawet te normalne lego sa dla dzieciaczkow :)) te lego power miners sa superr ale one chyba od 9 roku zycia sa ... Moze jakies puzzle ? Z autami czy dinozaurami Albo takie 3d puzzle albo jakas gre na kompa czy na gre jak jakas ma ... ? Teraz to dzieciaczki z tym Ben Ten przepadaja wiec moze cos z tego ... Ja jak kupowalam siostrzencowii i siostrzenicy na swieta prezent to sie pytalam ich wprost czy jest cos co chcieliby dostac :) Ale dziecii czasem wyskocza z czyms takim co cala wyplate trzeba by bylo wydac ;/

kasie - jakis karabin moze? :-p
No i zostałyśmy dzisiaj same w domu. Tatuś nasz wyjechał do rodziny, na drugi koniec polski, i mamy babski wieczór z Małą :) dzięki Bogu będzie laba całe 2 tyg. wreszcie się wyśpie. a potem już z górki :) swoją drogą... wyprawiałyście jakies przyjęcie przed urodzeniem waszych maluszków?

zadnego przyjecia nie bylo... to raczej nie w polsce - za granica - owszem.

Witam .! Jestem przyszłą młodą mamą, czekającą na swój Skarb.
Mój bobas przyjdzie na świat kilka miesięcy przed Moimi 18-stymi urodzinami.
Na początku Moja ciąża była szokiem dla Mnie, dla Mojego chłopaka i ... Mojej rodziny.
Jednak teraz, będąc w 5 miesiącu ciąży, nie mogę doczekać się aż zobaczę i wezmę na ręce Naszą dzidzie. ; )
Mimo, że boję się tych wszystkich zmian w życiu, to wiem, że ZAWSZE mogę liczyć na Moją rodzinę- szczególnie mamę, która bardzo mi pomaga oraz na Mojego chłopaka.

Witamy :tak:
Wiec teraz masz... 16lat?
A dla rodziny Twojego chlopaka nie bylo to zaskoczenie?

Trzeba bylo go za uszy wytargac na wycieraczke !
Ja bym tak zrobila... :sorry2:

motylicaja - jak Ty to robisz, ze wczoraj w gipsie bylas 5 dni, a dzis juz 14? :confused::sorry2:

Co za sniezyca :szok:

A ja wcinam sniadanie... czekolada gorzka :-D
Niezle mam menu, co?

ostatnio kupiliśmy chrześniakowi mojego M zdalnie sterowany traktor i w sklepie działał a jak go włączyłam w domu to już nie ruszył z miejsca:szok:

reklama
Do góry