reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam mamusie:)
a my dzis d prababci idziemy, pierwszy raz tak daleko sie wypuszczamy:)

co do urodzinek to ja pazdziernikowa ...21 w tym roku:)

reklama
kasie fakt sloneczko jest sliczne i ogolnie pogoda swietna a ja wychodzic nie moge :( no ale przez okno widze ze ladnie i ciepło hehe :D

hmmm a ja styczen, dokladnie 31. Stuknie mi 19nastka ;)

Kasiuch widze ze u Ciebie w tym roku sylwester udany ! :D

Ostatnia edycja:
kasiuch,mona - witam
kasiuch - a jak juz wychodzil, fajerwerki tryskaly? :-)

20,21 :dry: Same stare baby :sorry2: :-D:-D:-D

madzia - a dlaczego z chalupy nie mozesz wychodzic?
motylicaja - coz, wiem co to znaczy... jak lezalam ponad tydzien z rozszarpanym bębenkiem, tez nie moglam myc glowy, zeby mi przypadkiem ani kropla wody nie wleciala. 8 dni bez mycia wlosow - :baffled:

i do teraz musze uwazac przy myciu, bo jak wleci woda, ten bol... - bezcenny.

Moj mlody zaczol sie budzic nocami, niewiem o co biega. Wczesniej przesypial od 23 do 10 rano bez przerwy. a od 3 dni conajmniej 3 pobudki w nocy. 3,5,8 rano...Niby glodny ale zje tylko 100ml i idzie dalej w kimono :s

spadam jesc sniadanie

Dobranoc wszystkim mamom:-) (śmieszne słowo)
Ja właśnie obejrzałam mój film ze studniowki....:-D Nie ma to jak taniec taniec....
JA CHCE JUŻ NIEDZIELE:dry:

przyjdzie jeszcze 2 dni.....

Motylicaja no spoczko zlamalas noge, ale em tzn co? Siebie tez 9 dni nie mylas?

hehehe:-D Nie mylam sie codziennie.....hehehe....tylko glowy nie bylo jak umyc....
jesli chodzi o to co mam zlamane to w kosce mam 2 czastowe zlamanie....

kasiuch,mona - witam
kasiuch - a jak juz wychodzil, fajerwerki tryskaly? :-)

20,21 :dry: Same stare baby :sorry2: :-D:-D:-D

madzia - a dlaczego z chalupy nie mozesz wychodzic?
motylicaja - coz, wiem co to znaczy... jak lezalam ponad tydzien z rozszarpanym bębenkiem, tez nie moglam myc glowy, zeby mi przypadkiem ani kropla wody nie wleciala. 8 dni bez mycia wlosow - :baffled:

i do teraz musze uwazac przy myciu, bo jak wleci woda, ten bol... - bezcenny.

Moj mlody zaczol sie budzic nocami, niewiem o co biega. Wczesniej przesypial od 23 do 10 rano bez przerwy. a od 3 dni conajmniej 3 pobudki w nocy. 3,5,8 rano...Niby glodny ale zje tylko 100ml i idzie dalej w kimono :s

spadam jesc sniadanie

OJJ to tez masz nie za fajnie z tym uszkiem...a twoj synek to lobuz jak budzi mame w nocy....

witajcie;)

bylam na kontroli...wszytko oki....tylko noga do gory bo mam spuchniete przy palcach....

a i bylam na badaniach krwi w labratorium prywatnym..i zebym nie wychodzic z ta noga z auta to Pani pobrala mi ja w aucie...heheh

a co tu taki zastój dzisiaj?:szok:
ja właśnie gotuję pomidorówkę, trzymajcie kciuki żeby się udała:-Dbo R. przyjeżdża i nie chcę, żeby było "bo zupa była za słona":-D

Przepraszam że tu pisze ale kurde więcej to się prawie nie udzielam:p, mam do Was pytanie.
Może któraś z Was wie czy to normalne że po tabletkach wczesnoporonnych organizm nadal produkuje siarę?
Nie chodzi o mnie bo na samą myśl o czymś takim to mój Adaś szału w brzuchu dostaje , ale martwie się o Dziecko"znajomej", nie chce zeby jeszcze bardziej cierpiało przez głupotę "młodej mamy", a ona nie widzi powodów do wizyty u lekarza...

reklama
Wiesz niewiem co mam odpowiedzien na twe pytanie Mariola ... Niewiem ...Ale tak mysle ze np Kobieta karmii piersia ... a nawet gdy juz nie karmii melko nadaljest produkowane ... Jak rozmawialam z lekarzem to powiedzial ze resztki plynow mlecznych mozna nawet miec do dwoch lat ...Ja jakos cztery miesiace po skonczeniu karmienia Nadii dalej mialam mleko w piersiach ... a woecmoze z ta siara jest podobnie ?

W ogole jakie tu dzis pustki :p

Ahaa dziewczyny dostalam kiedys odpewnej mamy na bb tabelke co w jakimmiesiacu mozna dawac dziecku i duzo przepisow na dania zupki i desery wiec jak ktoras jest chetna to prosze e-maila na priva i wysle :))

Do góry