reklama
madzia18
Fanka BB :)
kasie fakt sloneczko jest sliczne i ogolnie pogoda swietna a ja wychodzic nie moge no ale przez okno widze ze ladnie i ciepło hehe
hmmm a ja styczen, dokladnie 31. Stuknie mi 19nastka
Kasiuch widze ze u Ciebie w tym roku sylwester udany !
hmmm a ja styczen, dokladnie 31. Stuknie mi 19nastka
Kasiuch widze ze u Ciebie w tym roku sylwester udany !
Ostatnia edycja:
Asheara
I can't get no sleep.
kasiuch,mona - witam
kasiuch - a jak juz wychodzil, fajerwerki tryskaly? :-)
20,21 Same stare baby
madzia - a dlaczego z chalupy nie mozesz wychodzic?
motylicaja - coz, wiem co to znaczy... jak lezalam ponad tydzien z rozszarpanym bębenkiem, tez nie moglam myc glowy, zeby mi przypadkiem ani kropla wody nie wleciala. 8 dni bez mycia wlosow -
i do teraz musze uwazac przy myciu, bo jak wleci woda, ten bol... - bezcenny.
Moj mlody zaczol sie budzic nocami, niewiem o co biega. Wczesniej przesypial od 23 do 10 rano bez przerwy. a od 3 dni conajmniej 3 pobudki w nocy. 3,5,8 rano...Niby glodny ale zje tylko 100ml i idzie dalej w kimono :s
spadam jesc sniadanie
20,21 Same stare baby
motylicaja - coz, wiem co to znaczy... jak lezalam ponad tydzien z rozszarpanym bębenkiem, tez nie moglam myc glowy, zeby mi przypadkiem ani kropla wody nie wleciala. 8 dni bez mycia wlosow -
Moj mlody zaczol sie budzic nocami, niewiem o co biega. Wczesniej przesypial od 23 do 10 rano bez przerwy. a od 3 dni conajmniej 3 pobudki w nocy. 3,5,8 rano...Niby glodny ale zje tylko 100ml i idzie dalej w kimono :s
spadam jesc sniadanie
motylicaja
Fanka BB :)
Dobranoc wszystkim mamom:-) (śmieszne słowo)
Ja właśnie obejrzałam mój film ze studniowki.... Nie ma to jak taniec taniec....
JA CHCE JUŻ NIEDZIELE
przyjdzie jeszcze 2 dni.....
Motylicaja no spoczko zlamalas noge, ale em tzn co? Siebie tez 9 dni nie mylas?
hehehe Nie mylam sie codziennie.....hehehe....tylko glowy nie bylo jak umyc....
jesli chodzi o to co mam zlamane to w kosce mam 2 czastowe zlamanie....
kasiuch,mona - witam
20,21 Same stare baby
spadam jesc sniadanie
OJJ to tez masz nie za fajnie z tym uszkiem...a twoj synek to lobuz jak budzi mame w nocy....
witajcie
bylam na kontroli...wszytko oki....tylko noga do gory bo mam spuchniete przy palcach....
a i bylam na badaniach krwi w labratorium prywatnym..i zebym nie wychodzic z ta noga z auta to Pani pobrala mi ja w aucie...heheh
Pauluś89
Grudzień 2009
Mój też chciał ale trudno. Na szczęście na fach w ręku bo jest budowlańcema no to wesoło;-)moj musi skonczyc szkole zeby zawod miecwidze ze jest wiecej takich mamus jak ja
Przepraszam że tu pisze ale kurde więcej to się prawie nie udzielam, mam do Was pytanie.
Może któraś z Was wie czy to normalne że po tabletkach wczesnoporonnych organizm nadal produkuje siarę?
Nie chodzi o mnie bo na samą myśl o czymś takim to mój Adaś szału w brzuchu dostaje , ale martwie się o Dziecko"znajomej", nie chce zeby jeszcze bardziej cierpiało przez głupotę "młodej mamy", a ona nie widzi powodów do wizyty u lekarza...
Może któraś z Was wie czy to normalne że po tabletkach wczesnoporonnych organizm nadal produkuje siarę?
Nie chodzi o mnie bo na samą myśl o czymś takim to mój Adaś szału w brzuchu dostaje , ale martwie się o Dziecko"znajomej", nie chce zeby jeszcze bardziej cierpiało przez głupotę "młodej mamy", a ona nie widzi powodów do wizyty u lekarza...
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Wiesz niewiem co mam odpowiedzien na twe pytanie Mariola ... Niewiem ...Ale tak mysle ze np Kobieta karmii piersia ... a nawet gdy juz nie karmii melko nadaljest produkowane ... Jak rozmawialam z lekarzem to powiedzial ze resztki plynow mlecznych mozna nawet miec do dwoch lat ...Ja jakos cztery miesiace po skonczeniu karmienia Nadii dalej mialam mleko w piersiach ... a woecmoze z ta siara jest podobnie ?
W ogole jakie tu dzis pustki
Ahaa dziewczyny dostalam kiedys odpewnej mamy na bb tabelke co w jakimmiesiacu mozna dawac dziecku i duzo przepisow na dania zupki i desery wiec jak ktoras jest chetna to prosze e-maila na priva i wysle )
W ogole jakie tu dzis pustki
Ahaa dziewczyny dostalam kiedys odpewnej mamy na bb tabelke co w jakimmiesiacu mozna dawac dziecku i duzo przepisow na dania zupki i desery wiec jak ktoras jest chetna to prosze e-maila na priva i wysle )