reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

te puzzle mi się podobają coś czuję że jak już takie znajdę to i mojemu M będę musiała takie same kupić:-D:-D:-D:-D tylko gdzie ja takie dostane bo na allegro to trochę mi sie samych puzzli nie opłaca zamawiać:baffled:

reklama
nie ukrywam że zależy mi na jak najtańszym prezencie bo u nas z kasą cieniutko:-(

kochana na allegro sobie cos upatz :)

Tylko trzeba uwazac My zamowilismy dla Siostrzenicy wlasnie z allegro kuchnie ... Polamana w 4 czesciach i to nie wygladalo na to ze przy przewozie paczki cos sie stalo Paczka byla czysta nietknieta Opakowanie bylo w idelanym stanie Tylko w srodku polamane w 4 czesciach rzeczy ;/

to super,,,jak sie udala

mnie dzis w nocy budzil wujek lunatykujacy:szok: ale jakos dalam rade pozniej zasnac....

Wow no to nieźle a ja się kotkiem przejmuje :-p :-p

aaaa.... i mi USG zrobili w szpitalu :p pani stwierdziła że będzie dziewczynka :D

No to gratulacje ! :-)

ja tak trochę z innej beczki mam problem musze kupić prezent dla 7-mio letniego chłopca na urodziny ale kompletnie nie wiem czym takie dzieci się bawią może któraś z was ma bliższy kontakt z takim dzieckiem i mi podpowie coś fajnego

Ja mojemu siostrzeńcowi w tym wieku kupiłam karabin jakiś czy coś takiego ;-) zadowolony chodził że hej :-p siostra trochę mniej bo to na kulki było ale ważne że dzieciak miał frajdę ;-) chociaż polecam taki bez kulek bo kulki to jednak niebezpiecznie i tylko pod nadzorem rodziców ;-)

Kasie wystarczy pojsc do sklepow zabawkowych i popytac :tak:;-)

sylcia to mieliscie pecha a skladaliscie reklamacje ? ja jak narazie nie moge zlego slowa powiedziec na allegro , trzeba poprostu wczesniej wyczytac w komentarzach co inni mysla o sprzedajacym - bynajmniej ja tak robie :sorry2:

sylcia to mieliscie pecha a skladaliscie reklamacje ? ja jak narazie nie moge zlego slowa powiedziec na allegro , trzeba poprostu wczesniej wyczytac w komentarzach co inni mysla o sprzedajacym - bynajmniej ja tak robie :sorry2:

hehe... nie tylko Ty tak robisz;-) ja też nie mam żadnych zastrzeżeń co do Allegro... po prostu trzeba kupować z głową :-)

Sylcia to faktycznie nie fajnie ;/ ja się na szczęście jeszcze tak nie nacięłam...

edyta dokladnie ale jednak zawsze trzeba liczyc sie z tym ze moze byc cos uszkodzone albo zlej jakosci :sorry2:

sylcia a probojecie jakos odzyskac pieniadze czy odpusciliscie ?

Ewi nie ;) Po prostu tata wpadał na lepszy pomysł i rezygnował z aktualnego interesu hehe ;)
Kasie gratuluje J
Kasiuch witam J
Madzia18 wiesz jak ja mialam z 9 lat i mialam włosy za tyłek długie, to tedy co 8 dni tak myłam włosy ( bo swoją suszarką i mama drugą suszarką suszyłyśmy ponad godzine moje włosy po myciu, wiec to była katorga. A poza tym włosy po 6 dniach dopiero traciły świeżość , więc wtedy w kitke wiązałam włosy :p) Ale teraz maksymalnie 3 dni i myje bo na 5 dzien to by wyglądały obrzydliwie.
Sylciaa ja baaardzo chętna i jak możesz to wyślij na mju@onet.eu
My Darling ;) Witamy J Bardzo się cieszę że do nas dołączyła kolejna młoda mamusia ;)
Polna no Patryk normalnie z nimi na mój temat rozmawia.
Femme współczuje nocki. Mój pies już wie że może spać ze mną kiedy chce i wogóle, ale jak tylko zacznie kołdre ze mnie ściągać to wyląduje za drzwiami mojego pokoju :p Wiesz mój pies ma totalną schize i kołdre zwija w taki rożek i żuje ;/ Podobno to dlatego ze za wsześnie był zabrany od matki..
Edyta lodz a który Ty masz tydzień? Nie masz suwaczka, nie wiadomo nic.
Asheara przed ciąża nie miałam takiego menu ale teraz to o 8 rano dzień potrafie zacząć całą tabliczką czekolady ;P Zazdroszcze Ci kochana ze masz taką figure i jesz bez żadnych ograniczeń ;)

Dziewczynki u mnie pogoda lipna wszystko się roztapia, ślizgo jak nie wiem co.. Młody mnie kopie jak szurnięty, jakichś akrobacji mu się zachciało! :p
Zaraz wybieram się z przyjacielem na pizze jakąś i musze iść do salonu z okularami żeby moje poprawili.. Spadają mi z nosa tak się poluzowały.
A tak poza tym to wszystko ok u mnie ;)
Widze ze o allegro mówicie ;) Moj tata kupił jakieś tam urządzenie za 600 zł i koleś nieodpisywał a po przesyłce ani widu ani słuchu. Napisał do allegro i po dłuższym czasie ale odzyskał kase ;) A mial ten facet same pozytywy, jednego neutrala.
A innym razem znowu dostal popsuty sprzet ,zrobil zdjecie wyslal do allegro i tez zwrocil mu ten allegrowicz kase ;) Moj tata strasznie walczy o swoje prawa i jest zacięty.
Ja lece już 3majcie się kochane ;)

Kasiuch widze ze u Ciebie w tym roku sylwester udany ! :D
a no byl..:tak:

kasiuch,mona - witam
kasiuch - a jak juz wychodzil, fajerwerki tryskaly? :-)

20,21 :dry: Same stare baby :sorry2: :-D:-D:-D
ta staare...:-p
tryskaly sporadycznie, bo maly wyszedl o 21.55:-D

Kasiuch - Ja też jestem z października... dokładniej z 11 a Ty??
.
2.10:tak:

. wyprawiałyście jakies przyjęcie przed urodzeniem waszych maluszków?
ja nie. ale wiem ze modzie sa teraz te pepkowe itd...:tak:

Witam .! Jestem przyszłą młodą mamą, czekającą na swój Skarb.
Mój bobas przyjdzie na świat kilka miesięcy przed Moimi 18-stymi urodzinami.
Na początku Moja ciąża była szokiem dla Mnie, dla Mojego chłopaka i ... Mojej rodziny.
Jednak teraz, będąc w 5 miesiącu ciąży, nie mogę doczekać się aż zobaczę i wezmę na ręce Naszą dzidzie. ; )
Mimo, że boję się tych wszystkich zmian w życiu, to wiem, że ZAWSZE mogę liczyć na Moją rodzinę- szczególnie mamę, która bardzo mi pomaga oraz na Mojego chłopaka.
hej;-)
moja ciaza tez byla dla mnie szokiem i tez moge liczyc na moja mame, dobrze ze masz wsparcie w rodzince i ze chlopak nadal z Toba jest:tak:to najwazniejsze, teraz tylko wirzeyc ze wszystko bedzie ok:tak::-)

a u nas dzis wieje......jak chole*a:baffled:ale i tak bylismy troszke na dworku..:sorry2:
a Olus jutro ma miesia!...jeju jak ten czas leci, jeszcze pamietam jak ze szpitala wrocilismy,

reklama
Do góry