reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ja też strasznie nie lubię... niestety w ciąży cały czas chcą krwi... :D a to badanie to normalne badanie :p każda to przechodzi, niektóre więcej niż raz (współczuję).

a jakie jeszcze badania są robione w ciąży :confused: mnie jakieś czekają we wtorek ale nie wiem jakie ale na myśl o igłach mam miękkie kolana ... :zawstydzona/y:

oj kurcze nie pamiętam wszystkiego... cały czas mocz i morfologia krwi... na początku ustalenie grupy krwi z czynnikiem Rh, przeciwciała różyczki... nie pamiętam wszystkiego :p a tak zapytam (bo ja tu w sumie nowa) Ty Clio też w ciąży? :)

hihi witam nowe mamy :D

i te nowe ale "stare" już :D a może nie stare tylko znane :D :p mowie do jestesaniołkiem hehe ;)) Witam kochana i tutaj ;**

Jeśli chodzi o rozstępy ja sie poddałam totalnie, raz na miesiac jak mi sie przypomni to sie oliwką posmaruje ;p
Jesli chodzi o chemie :p Moja mama do chemika chodziła :p Hahaha i mi opowiadała jak byly jakies eksperymenty to wszyscy uciekali od mojej mamy bo wszystkie ciuchy, fartuchy każdy przez mame miał popalone haha. Zawsze mamie sie wszystko w rekach paliło ;)
Ja z chemi zawsze 4, albo 5 to zależy ;]
z biologi cale gimnazjum 4. A w liceum mialam taką nauczycielke wredna.. i pisałam komisa :(
Z gery 4 miałam ;P z maty tez 4 ;p
Ale fizyki nie znosze, nie nawidze, jakby mi sie ktos kazal uczyc fizyki 2 tematow, a np z historii pol ksiazki to bym wolala historie. Nie nawidze od zawsze problemy z fizyką mialam ;/

Co do glukozy? ;/ o fuuu.. okropieństwo.. Jak sie napiłam (cofało mi sie chyba ze 20 razy) i po godzinie mialam pobraną krew miec to jak wstalam to zemdlałam, pozniej po drugiej godzinie tez mieli mi pobrać krew i tez jak wstawalam zemdlałam... I pozniej jeszcze pol godz siedzialam.. Tak mi bylo slabo ze polozna bala sie mnie puscic do domu

asheara! Napewno Ci zaliczy! :) Musi jak nie to pojdziemy wszystkie i tak zrobimy "zadyme" hehe ;]

tak sam poczatek jak byłam w zeszłym tygodniu bo test zrobiłam i 2 śliczne kreseczki na nim zobaczyłam to zaraz fruu do lekarza :-D tak sie ucieszyliśmy a lekarka mi ze za wczesna ciąża i że za 2 tygodnie mam przyjść na badania mam nadzieję ze zrobi mi USG bo chce zobaczyć tą fasolke naszą :-) 19 ide znowu i już cała podekscytowana jestem :-p

uciekam spać bo dużo wrażeń z ta stłuczka miałam i zmęczenie nadciągnęło ... dobranocka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
artystka92 współczuję... u mnie na szczęście nic złego się nie działo... przeszłam to spokojnie tylko mi się strasznie nudziło...

clio dobranoc... ja też 19 do gina idę :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry