reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ja też strasznie nie lubię... niestety w ciąży cały czas chcą krwi... :D a to badanie to normalne badanie :p każda to przechodzi, niektóre więcej niż raz (współczuję).

a jakie jeszcze badania są robione w ciąży :confused: mnie jakieś czekają we wtorek ale nie wiem jakie ale na myśl o igłach mam miękkie kolana ... :zawstydzona/y:

oj kurcze nie pamiętam wszystkiego... cały czas mocz i morfologia krwi... na początku ustalenie grupy krwi z czynnikiem Rh, przeciwciała różyczki... nie pamiętam wszystkiego :p a tak zapytam (bo ja tu w sumie nowa) Ty Clio też w ciąży? :)

hihi witam nowe mamy :D

i te nowe ale "stare" już :D a może nie stare tylko znane :D :p mowie do jestesaniołkiem hehe ;)) Witam kochana i tutaj ;**

Jeśli chodzi o rozstępy ja sie poddałam totalnie, raz na miesiac jak mi sie przypomni to sie oliwką posmaruje ;p
Jesli chodzi o chemie :p Moja mama do chemika chodziła :p Hahaha i mi opowiadała jak byly jakies eksperymenty to wszyscy uciekali od mojej mamy bo wszystkie ciuchy, fartuchy każdy przez mame miał popalone haha. Zawsze mamie sie wszystko w rekach paliło ;)
Ja z chemi zawsze 4, albo 5 to zależy ;]
z biologi cale gimnazjum 4. A w liceum mialam taką nauczycielke wredna.. i pisałam komisa :(
Z gery 4 miałam ;P z maty tez 4 ;p
Ale fizyki nie znosze, nie nawidze, jakby mi sie ktos kazal uczyc fizyki 2 tematow, a np z historii pol ksiazki to bym wolala historie. Nie nawidze od zawsze problemy z fizyką mialam ;/

Co do glukozy? ;/ o fuuu.. okropieństwo.. Jak sie napiłam (cofało mi sie chyba ze 20 razy) i po godzinie mialam pobraną krew miec to jak wstalam to zemdlałam, pozniej po drugiej godzinie tez mieli mi pobrać krew i tez jak wstawalam zemdlałam... I pozniej jeszcze pol godz siedzialam.. Tak mi bylo slabo ze polozna bala sie mnie puscic do domu

asheara! Napewno Ci zaliczy! :) Musi jak nie to pojdziemy wszystkie i tak zrobimy "zadyme" hehe ;]

tak sam poczatek jak byłam w zeszłym tygodniu bo test zrobiłam i 2 śliczne kreseczki na nim zobaczyłam to zaraz fruu do lekarza :-D tak sie ucieszyliśmy a lekarka mi ze za wczesna ciąża i że za 2 tygodnie mam przyjść na badania mam nadzieję ze zrobi mi USG bo chce zobaczyć tą fasolke naszą :-) 19 ide znowu i już cała podekscytowana jestem :-p

uciekam spać bo dużo wrażeń z ta stłuczka miałam i zmęczenie nadciągnęło ... dobranocka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
artystka92 współczuję... u mnie na szczęście nic złego się nie działo... przeszłam to spokojnie tylko mi się strasznie nudziło...

clio dobranoc... ja też 19 do gina idę :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry