reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jestemaniolkiem Witaj! ja tam czesto was podczytuja na brzuszkach i ogladam te wasze cuda:-)
Ashera chemia i fizyka lzej niz gera ty jakas chora jestes:-p nie nawudze chemi a fizyki nie rozumiem:-p
\

No a ja dzisaj nic nie robie len az smierdzi ale musze sie troche wziaz bo pranie samo sie nie powiesi a byo tak pieknie:-) jutro juz ide do szkoly ale to tylko 3 dni i ferie mi sie zaczynaja ale ja sie rozleniwie:-p

reklama
Jestemaniolkiem Witaj! ja tam czesto was podczytuja na brzuszkach i ogladam te wasze cuda:-)
Ashera chemia i fizyka lzej niz gera ty jakas chora jestes:-p nie nawudze chemi a fizyki nie rozumiem:-p
\

No a ja dzisaj nic nie robie len az smierdzi ale musze sie troche wziaz bo pranie samo sie nie powiesi a byo tak pieknie:-) jutro juz ide do szkoly ale to tylko 3 dni i ferie mi sie zaczynaja ale ja sie rozleniwie:-p
ojjjj skojarzono mnie jak milo :p:p:p....
fizyka ---> bleeee, ale chemia, zawsze 5 mialam ma koniec :-)

no to obie smierdzimy dzisiaj tym leniem :-D.... dopiero zrobilam spaghetti (mniam pyszne mi wyszlo) zjedlismy z P. padam....
ale mam wymówke by nie zmywac ---> wody w kranie nie mam, pewnie cos gdzes poszlo :-D:-D:-D!!!!

jesteśaniołkiem ja Was też bardzo często podczytuje na brzuszkach :zawstydzona/y::-) i uwielbiam oglądac Wasze cudne cudeńka - sama sie nie moge doczekać takiego :-D

Co do badań ... Chodzę do gina prywatnie i dlatego płaciłam za badania:baffled: Słyszałam, że co miesiąc robi się tylko morfologie i glukoze - jeżli tak to koszt będzie niewielki bo tylko około 15 zł także nie jest tak źle.

Madzia zazdroszcze Ci tych szybko rosnących piersi :zawstydzona/y::-p Mi w sumie nie urosły ale tak jakby napęczniały ... Brodawki sie większe zrobiły i chyba tylko tyle. Czasami się zastanawiam czy aby na pewno wszystko jest ok... :sad: Niepokoi mnie tylko jedno: Zero jakich kolwiek objawów ... około 8 tygodnia mnie troche pomdliło, pokręciło sie w głowie i tyle! Jedynym objawem jest brak @ i APETYT - oj ten to mam straszny ..Zresztą pewnie nieźle przynudzam, ale musiałam to z siebie wyrzucić:sad::sad: Jestem pełna nadziei, że jednak wszystko jest w jak najlepszym porządku.

Madzia porobiłaś już wszystkie badania? ;-)

Kolia cieszysz się z ferii a ja ferie mam cały czas i już mi sie to nie podoba :baffled::-pSiedzenie na dłuższa mete w domu to tragedia :tak: A ja bede siedzieć i siedzieć i siedzieć aż do porodu - masakra :baffled::-D

Ostatnia edycja:
jesteśaniołkiem ja Was też bardzo często podczytuje na brzuszkach :zawstydzona/y::-) i uwielbiam oglądac Wasze cudne cudeńka - sama sie nie moge doczekać takiego :-D

Co do badań ... Chodzę do gina prywatnie i dlatego płaciłam za badania:baffled: Słyszałam, że co miesiąc robi się tylko morfologie i glukoze - jeżli tak to koszt będzie niewielki bo tylko około 15 zł także nie jest tak źle.
ahhh jak milo ;)...
ale kochana ja tez chodze prywatnie, ale wystarczy ze gin ci da skierowanie i jezeli masz ubezpieczenie to przeciez nic nie placisz (to nie zalezy od gina ale od tego co obejmuje twoje ubezpieczenie) -> no moze jedynie za toxo ( ale moj gin napisal ze ciaza zagrozona i tez nic nie placilam )...

i ja się zaliczam do was młode mamy
pierwsze dziecko urodziłam mając 19 lat
drugie mając 21 lat
a 3 i ostatnie urodzę mając 26

niunia90 jeżeli chodzi o krem na blizny to polecam maść perłową dostaniesz ja w aptece jest dobra :tak: jeżeli chodzi o już istniejące rozstępy to możesz je:
1.Domek: masaż ostrą gąbka pod prysznicem lub peeling gruboziarnisty potem krem na cellulit i rozstępy Dax jest dobry ale liczy się systematyczność:tak::tak::tak:
2.Zakłąd kosmetyczny: mikrodermabrazja jest bardzo fajnym zabiegiem na rozstępy przy tym używam też fajnych ampułek redukujących tkanke tłuszczową wiec zabieg fajnie działa i najwazniejsze POMAGA :tak::tak::tak:

Możecie to wszystko stosowac jeżeli nie karmicie piersia bo składniki wnikają wgłab i mozecie zaszkodzić maluchowi :-(to WAŻNE

jeżeli będziecie chciały mogę wam załatwić produkty profesjonalne ale piszcie na PW bo będe miała wtedy kilka pytań. Wem jak to jest jak chce sie wrócić do formy i super wygladu :-D mogę pomóc wiec jeżeli bedziecie chciały to piszcie :-D

Wogóle miałam dzisiaj o 7 stłuczkę ale cały dzień jakas poddenerwowana jestem i brzuszek mnie pobolewa próbuję sie uspokoić autko mamy w kiepskim stanie :no: stoi już w garazu ale wyglada jakby mu sztuczna szczęka wypadła :dry: bez przedniego zderzaka dramat ... :no:

Ha, dla mnie chemia i fizyka wlasnie to banal... ale geografia? :shocked2: Dobrze, ze wiem gdzie lezy Polska :-D

ojjjj skojarzono mnie jak milo :p:p:p....
fizyka ---> bleeee, ale chemia, zawsze 5 mialam ma koniec :-)

No hej, a my to sie nie znamy przypadkiem? :-p
Chociaz jedna chora chemiczka sie znalazla ;-)

i ja się zaliczam do was młode mamy
pierwsze dziecko urodziłam mając 19 lat
drugie mając 21 lat
a 3 i ostatnie urodzę mając 26

Witamy :tak:

No i po geografii. Ocena - 4. Na 6 pytan odpowiedzialam na 4, 2 pominelam bo byly powiazane z mapa :-p
Teraz trzeba ponianczyc Damianka, wykapac i wracac do nauki... :dry:

hej Wam :) a ja dziś byłam na tych badaniach co się glukozę pije... bleeeee...

mazia89 to smaruj smaruj :) ja niestety już nic nie poradzę :( tyle że mnie zaczęły się rozstępy na piersiach robić już przed ciążą, smarowałam oliwką ale nic nie pomagało ;( teraz używam mamma mia z Ziajki i jakoś nie powiększają się jak na razie (i całe szczęście :p)

reklama
Do góry